Együtt a Budai Campusért!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
14 évesen Villányi ÁG-ban, a Kadarka szelekciós munkában festettem a megmaradó tőkék karóit, Kecskeméti "gyökereim", a kertészeti technikumot megszüntették, a budai kertészettudományi képzés várában tanulhattam, Hazánk elsőként indult kertészeti középiskolájában, Baján 30 évig taníthattam a kertész szakmát. Tangazdaságát, kísérleti területét , az érettségivel záruló kertészképzést a 110. évfordulóra megszüntették. Családunkban 8 pedagógus volt, van, szakoktatótól dékánig. ISKOLÁK SZÉTVERÉSE, FELSZÁMOLÁSA TÁRSADALMI BŰN!!! BŰN: mert emberek munkájának, életének, küldetésének semmibevételét jelenti.
Ez olyan mint országot cserélni: begyökeresedni, kilombosodni és teremni már csak újabb tőkével és veszteséggel lehet. Ezt akarják a POLITIKUSOK ? KINEK,MIÉRT ÁRTANAK saját NÉPÉNEK?
Egyik helyen termelünk, fajtákat megismerünk, de 100 km-ekre megyünk majd a fajtaspecifikus igényű készítmények előállítására?! A KERTMAGYARORSZÁG felépítői gazdasági szakember- politikusok voltak. Mára ilyenek nélkül ostobábbnál ostobább agyrémek teszik tönkre a hazai kertészeti reményeket, világraszóló eredményeket veszélyeztetnek.Ez a széttelepítési, eladási SÜLETLENSÉG GYILKOS CSELEKEDET
hazánk KERTÉSZETE, VILÁGSZÍNVONALÚ ágazati-környezeti hatásrendszere ellen!!! ENNYI ROSSZAT ÉLJENEK MEG MAGÁNÉLETÜKBEN AZ ÖTLETELŐ, jelenlegi HATALMUKKAL VISSZAÉLŐK, a kertész világgal nem is kommunikálók.
Az ezt megelőző rendszereknél sem volt kenyerem a kussolás, s ez egyre inkább inkább bőszít.
Én nem csak tartottam a kezemben magyar történelemkönyvet, hanem alaposan bele is olvastam. Mindazoknak ajánlom szíves figyelmébe, akik csak a buta szólamok szintjéig értek el - izgalmas olvasmány, néha vérrel írják. Aki pedig erre csak hosszas bucsálódással ébred, lehet, hogy a szükséges, elkerülhetetlen veszteség, áldozat szerepét kapja ... így hát inkább figyelem, lehet, hogy nemsokára történik valami!
Az óra már régen elindult - évek óta visszaszámlálás van !!!!
Re: Re: Re: Na ezzel a bokámat is megüthetem!
#323: - Re: Re: Na ezzel a bokámat is megüthetem!
"ez az érvelés is olcsó, még diákcsínynek is gyenge !"
Ez a nyiltan provokatív, minden ellenzést hiteltelenítő akció nem is annyira diákcsíny. Inkább előre begyakorolt páva-sasszé.
S éppen ezért nyugodtan dőlj be. Mielőtt a kardod badőlsz. A legújabb huzavona 2011 óta zajlik. SOHA nem vonta vissza a kormányzat, amióta még Hoffman Rózsa bedobta.
Re:
Le hát... Hiszen egy szervilis nép, Stockholm-szindrómával fűszerezve.
CORVINUS ! Ne hagyd magad !!!!!!!!!!!!!!!!
Aláírtam,
- mert vidéki lányként Budapest betondzsungelébe felkerülve sem kell hiányolnom a természetet. Sőt, nagyobb a kert, mint otthon…csupán 7,5 hektáros páratlan növényvilággal
- mert az Budai Campus a 2. otthonom immáron 2. éve
- mert a tanáraink szakképzettek, elismertek, lelkesek és testközelbe hozzák a tudományt
- mert jobb szeretem a mogyorón civakodó mókusokat kerülgetni órára menet, mint a türelmetlen autósokat - mert az egyetem formában tart (8 épület, 7,5 hektáron lépcsők sokaságával a Gellért-hegy oldalában)
- mert nem zavar, hogy egy-két pad le van szakadva. Legalább ülhetünk zh-n közvetlenül egymás mellé
- mert képzésünknek megfelelőbb helyszín nem létezik, mint a Budai Arborétum - mert büszke vagyok arra, hogy a Budapesti Corvinus Egyetem Budai Campusának diákja vagyok és nem hagyom, hogy ez bármely módon is változzon!!!
Jankó Ferenc
Tartok attól hogy evvel kezdetét veszi a Magyar mezőgazdaság végleges "lefejezése". Elveszti identitását a "Magyar mezőgazdasági termék"
és evvel a hagyományos magyar konyhai ízek is eltűnnének!
...mert KERTÉSZ vagyok fát ültetek... (Koncz Zsuzsa után szabadon)
...mert ami itt folyik az emberhez nem méltó!
| This discussion has been closed. |