Együtt a Budai Campusért!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Véleményem szerint, ha szétverik a Budai Campus-t, akkor azzal merényletet követnek el a magyar agrárium, valamint azon fiatalok ellen, akik az itt megszerzett tudás által próbálják megalapozni jövőjüket. Remélem nem válnak valóra a híresztelések!
Re:
Ezidáig szomorúan olvatam a bejegyzéseket, hiszen jelentős részük sehová sem vezető politikai indíttatású, névtelen mocskolódás volt. Én a kötődésem a 225-ös szám alatt írtam meg és alá. Köszönöm, hogy végre találhattam egy névvel ellátott gondolatot: Deák Lajos, Tartósítóipari Kar, Borászati Szak
telephelyen Mohácsy Mátyás óta. Nem lehet az ország egyetlen kertészmérnök képző intézményét szétszervezni. A kertészet egy nagy potenciálú ágazata a hazai agrártermelésnek, melyet újra kell éleszteni. Ehhez a nemzetközi szinten elismert Kertészeti Egyetem egysége és folyamatos működése elengedhetetlenül szükséges.
Írjátok alá minél többen, hátha!
Re:
Ezek a véglények képtelenek a kormányzásra... elvégre véglények...
Re: Re: Re: Re: Felháborító
#257: - Re: Re: Re: Felháborító
Az alapkiszivárogtatás ugyebár arról szólt, hogy feldarabolják, és az Arbort eladják.
A feldarabolás 2012-óta téma. Az Arbor elvétele 2006-óta.
Cáfolni például azzal lehet, hogy az államttkár megjelenik, és kijelenti, hogy nem igaz.
Az nem cáfolat, hogy "még nincs döntés", mert ebben a kormányban a döntés két szélgörcs közt bármikor bekövetkezik.
Bár ismerjük a SkiccPali féle garanciát a nyugdíjakról.
Aztán, ha a rektornak van vér a pucájában, akkor webkamerával és telefonnal megszólaltaja az államtitkárt a Fórum alatt.
Nem utána megy sunnyogva el
Rostoványi tényleg egy gyáva pártkatona:
endresy.blogspot.com/2015/05/rektor-nyilvanosan-kerdezni-is-gyava.html
Aki ilyet fel mer vetni az az emberiség ellen bármilyen bűnre képes és aljassága a nácizmuséval azomnos.
Egyesek nem fogják fel, hogy a száz évesnél idősebb arborétumot nem lehet áttelepíteni máshová! Az arborétumnak oktatási funkciója van, nem csak pihenést szolgál!
Jó lenne, ha a karvalytőke elfelejtené ezt a területet!
Hajrá!
Re:
Itt lettem okleveles kertészmérnök.
S bár négy szakma öt-hat oklvele van a táskában, számomra mindig is a negybetűs Egyetem maradt.
Az Arborétumban üldögélős estékkel, az ablakon belógós kolesszal, az 5 év rendezéssel a KEK-en, és ezer dologgal.
Valamint a haraggal a felszámolós ötletek iránt.
dr. Simay Endre István
okl. kertészmérnök, mérnöktanár
| This discussion has been closed. |