Együtt a Budai Campusért!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Egy arborétumot elültetni, gondozni és felnevelni 50-100 év. Megszüntetni, kivágni, ledózerolni 1-2 hét.
Egy egyetemet megalkotni, fejleszteni és tradicionálissá tenni 50-100 év. Szétrobbantani, feldarabolni, megszüntetni egy tollvonás.
Nem kár értük?
Re: Na ezzel a bokámat is megüthetem!
#20: Tanár - Na ezzel a bokámat is megüthetem!
Undorító ami itt megy....
This comment has been removed by the person who wrote it.
Tiktakozom!!! Ne hagyjátok tiétek az egyetem!!!! Mi lesz a ritka növényekkel? Mi lesz a madárbarát kerttel? Itt akkora érték van ha ezt tönkreteszik elvesznek egy nagy szeletet a TERMÉSZETBŐL. Úgy mint Kishantoson, hiába nyertek pert azt amit ott létrehoztak már nem lehet visszacsinálni:(. És ha itt is ez lesz, hiába minden ha mangalicahízlalda lesz Mészáros Lőrincnek!!!
Birkák vagyunk ha haygjuk! Üvöltsetek amíg nem késő. Miért nem fogja fel ez a maffia-kormány, hogy nem lehet mindent ledózerolni!!!! Ez nem Felcsút, ez egy patinás egyetem.
nice try! :) ápgrédeld a fotosoppod, ez így még kevés!
Remélem ez csak egy vicc és nem eredeti példány....
18 éve tanítok és kutatok az egyetemen,
ezért gondolom, hogy tisztában vagyok az értékeivel, melyeket veszni hagyni megengedhetetlen!
Azért megy minden ilyen gyorsan, mert az ellenzék arctalan csürhe és ezt használja ki az állampárt. Miért nincs még statárium, vagy kijárási tilalom? Mert magukon kívül senkit nem vesznek komolyan, csak a zakollakók számíthatnak méltányos elbánásra/elbírálásra. A többinek nemes egyszerüséggel: kUSS! Ide amorizálódott az ország.
A kertészettudományi karon végeztem 2007-ben.Természetesen még mindig kötődöm hozzá.
Arról nem is beszélve, hogy több száz éves intézményről van szó, a lélegzetelállító arborétumról (ami természetvédelmi terület!) nem is beszélve.
Egyszer már sikerült megakadályozni (az első Orbán kormány idején) ezt a rémálmot. Most sem történhet meg!
SZAR EZ AZ EGÉSZ NEM ÉR SEMMIT
| This discussion has been closed. |
Re: Felháborító
#4: Ender - Felháborító
Én befejezem az egyetemet, mert én se tudok lejárni munka, család mellett vidékre...