Peticiok.com

Az 56. Velencei Képzőművészeti Biennále bojkottja

Válasz a petícióra

Vendég#1 Jan 27, 2015, 21:47
Mindaddig, amíg ez a kormány, ez az Orbán Viktor, ez a Balogh Zoltán, eu a Hoppál Péter, Balatoni Mónika, Fekete György van hatalomban O változásban reménykedhetünk csak. Maga a koncepció hülye, dilletáns és sötét, mint minden mást, a Velencei Képzőművészeti Biennálét is kormánypropaganda intézménnyé silányítják, erről szól a gyermekkarneválra, előadóművészeti szekciókra való kiterjesztése meg "Magyarország (=a mostani kormány) középpontba állítása"... Én amikor Twombly fantasztikus képei közül alig tudtam kijönni a Velencei Biennálén, nem követeltem mellé országimázst, meg gyermekkarnevált, meg farvízen előadóművészeti szekciót... Az a soksokezer művészetszerető látogató, aki odavonatozik, autózik, repül szintén nem igényli ezeket. Nagyon nem igényli... Már el sem szomorít Hoppál Péter válasza, a lényeg, hogy Miniszter Úr a döntését nem kívánja megváltoztatni, marad a Fideszes luxushölgy Magyarország nemzeti biztosa a Biennálén :( . Ez a szisztematikus magyar kultúra- művészet-rombolás pont addig fog töretlenül tartani, amíg az Orbán rendszer.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.