Az akác legyen hungarikum!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Aláírtam mert valahol azt olvastam,hogy az akácfákat az ostoba eusok kiakarják írtatni,ezzel a méheket és akácmézet is eltüntetnék,mint az egyik legjobb és legősibb gyógyszerünket. Ugyanakkor az erdős,fás területeket is megtizedelnék.
Ezt nem szabad megengedni semmi áron sem !!!!!!!
Re:
Kedves akácirtó! Szerencsére a provokátoroknak és a pár provokatív hozzászólásodnak nem ül fel senki,továbbá a falopást és az engedély nélküli fakitermelést a törvény bünteti. Amennyiben ilyesmibe kezdesz,kösd fel a gatyádat,mert vagyunk itt vagy ötezren már,azon beül nógrádból is jópáran akik abban a pillanatban feljelentenek ha önkényesen ilyesmibe kezdesz ! ;)
Miénk és az is kell, hogy maradjon , MÉHEKKEL és tövisekkel együtt!! Vigyázat mind a kettő szúr!! Lehet gondolkodni!! Uraim!!!
ez a fa fajta rengeteg dologra jó ás nagyon hasznos magam is sok mindent készítek belőle.
Re:
Ha neked hasznot hoz a parlagfű indíts petíciót. Szerintem nem sokan írják alá
Re: Re:
Jó kis bioparlagfű az út mellől, amiből allergia ellenes teát készíthetünk. Legeltessük a kecskékkel, majd azok jó kis allergia ellenes tejet termelnek. Hát nem nagyszerű! Parlagfű legyen hungarikum!
Nem, szerintem se kell kiirtani nullára az állományát(mellesleg ez kb megvalósíthatatlan is lenne, éppen az invazív tulajdonsága miatt), de nem kellene ösztönözni hogy még többet ültessenek belőle, az a +20%-os arány már így is sok, és ökológiailag káros.
Egy kis olvasnivaló:
http://www.termeszetvedelem.hu/_user/browser/File/%C3%96z%C3%B6nfajokkal%20kapcsolatos%20kiadv%C3%A1nyok/ozonnovenyek_2.pdf
A 37-62. oldalon az akácról, főleg az 50-62. oldalt ajánlanám.
Elizabeth
Ismét egy példa az el lehetetlenítésre. Kinek vannak útban a mi Méz termesztőink!
| This discussion has been closed. |
hagyjunk helyet az ertekes termeszetes vegetäcionak.