Az akác legyen hungarikum!
Túl az 50-en!...
Vendég#277 Mar 02, 2014, 17:29
ilyen sokoldaluan felhasználhato fa nemnagyon van másik az országban, ezt be kellene látni.
az unio most készül génkezelt kukoricát beengedni, annak van létjogosultsága?
ezek az emberek veszélyesen hülyék vagy nyomásra akarnak eszement döntéseket hozni?
az unio most készül génkezelt kukoricát beengedni, annak van létjogosultsága?
ezek az emberek veszélyesen hülyék vagy nyomásra akarnak eszement döntéseket hozni?
Vendég#278 Mar 02, 2014, 22:06
Teljes szívemből és a méz szeretetéből csatlakozom az akácfák megmentése iránti küzdelemhez!
Vendég#279 Mar 02, 2014, 22:07
Elég volt ...,ha összefogunk elérhetjük amit szeretnénk..tartsunk össze..csak igy tovább...üdv. B.L
Vendég#280 Mar 03, 2014, 07:08
Tisztelt Zoltán!
Az 5 nagy német mézkereskedőnek is el kellene küldened ezt a petíciót, mert az ő érdekük is, hogy maradjon az akácunk, sőt a telepítési támogatás is
mivel nagyobb szavuk van Brüsszelben.
Szőke István méhész
Az 5 nagy német mézkereskedőnek is el kellene küldened ezt a petíciót, mert az ő érdekük is, hogy maradjon az akácunk, sőt a telepítési támogatás is
mivel nagyobb szavuk van Brüsszelben.
Szőke István méhész
Vendég#281 Mar 03, 2014, 15:02
minden napon fogyasztom az akácmézet, mert szükségem
van rá , az aszmám miatt. Ha nincs akác, honnan
gyűjtenék be a méhek.
van rá , az aszmám miatt. Ha nincs akác, honnan
gyűjtenék be a méhek.
Vendég#283 Mar 03, 2014, 19:37
Remélem eredményes lesz az összefogás!Tisztelettel:Virágné Bakos Zsuzsanna
Vendég#284 Mar 03, 2014, 23:33
Tamogatom a kezdemenyezest USAbol.
Joli
Joli
Vendég#285 Mar 04, 2014, 08:00
Sikeres munkát és kitartást kívánok.
Rózsa Zoltán
Rózsa Zoltán
Vendég#286 Mar 04, 2014, 11:27
Tisztelt ifj. Pályi Zoltán erdőmérnök!
Szlovákiában élő magyar vagyok, de szívügyem a magyarság megmaradása, legyen az akár csak akác méz is, ha magyar. Ha ezzel segíthetek, akkor ezt nagy örömmel teszem. Tisztelettel palóc üdvözlettel Lőrincz sarolta Aranka Ipolybalog Szlovákia.
Szlovákiában élő magyar vagyok, de szívügyem a magyarság megmaradása, legyen az akár csak akác méz is, ha magyar. Ha ezzel segíthetek, akkor ezt nagy örömmel teszem. Tisztelettel palóc üdvözlettel Lőrincz sarolta Aranka Ipolybalog Szlovákia.
Vendég#287 Mar 04, 2014, 19:06
Messzemenően támogatom az akácért való harcot a brüsszeli törvényhozók ellen.
Vendég#288 Mar 05, 2014, 10:58
Küldeném én ,de a freemailem nem működik jól. Így én aláírtam ,de nem tudom tovább küldeni. Juhászné Csatolni vagy mit meg egyáltalán nem tudok. Juhászné Bea
Vendég#289 Mar 05, 2014, 13:54
Az akácot eredetileg a futóhomok megkötése érdekében telepitették. Ezt még a 40-es években az iskolában tanultuk, mivelhogy a gyökere erősen szerte ágazó. Tehát ha kivész az akác, újra jő a futóhomok????
Az igazi indok:A magyar méztermelést akarja a mocskos EU, korlátozni,úgy mint ahogy fizettek a szöllő kivágásokért a hülye magyar birka meg kivágta a tőkéket, azért hogy a francia bornak ne legyen konkurenciája, meg az Ausztráliábol hozott SHIRAC-nak, és,hogy a mocskos Kereskedő fajta az a "tőröl metszett magyar"még több haszonhoz jusson a magyar emberek átverésével.....vagy pl, hogy is volt a Győri keksz és ostya gyár eleadása a franciáknak a Gyurcsány kormány idején. Eladták azok a munkásokat elkűldték a gyárat meg leszerelték, hogy a DANONE-nak legyen piaca, a cukorgyárakkal is igy volt eladták a mocskos külföldi leszerelte, hogy ne lehessen ójra inditani, most a magyar parasztnak nincs cukorrépa termelési lehetősége, majd a cukor ára igéretükkel szemben nemhogy csökkent hanem nőtt Mikor is adták el a cukorgyárakat ??? melyik kormány idején?? kérdezzük meg Gyurcsány elvtársat.
Lehet, hogy a kinaiak fizetik le az EU képviselőket, hogy a rohadt mű-mézüknek legyen vevője Ugye ismerősek a SPAR-os TESCO-s méz problémák. Jó lenne ha a hozzászólásokat mindenki tudná olvasni
Az igazi indok:A magyar méztermelést akarja a mocskos EU, korlátozni,úgy mint ahogy fizettek a szöllő kivágásokért a hülye magyar birka meg kivágta a tőkéket, azért hogy a francia bornak ne legyen konkurenciája, meg az Ausztráliábol hozott SHIRAC-nak, és,hogy a mocskos Kereskedő fajta az a "tőröl metszett magyar"még több haszonhoz jusson a magyar emberek átverésével.....vagy pl, hogy is volt a Győri keksz és ostya gyár eleadása a franciáknak a Gyurcsány kormány idején. Eladták azok a munkásokat elkűldték a gyárat meg leszerelték, hogy a DANONE-nak legyen piaca, a cukorgyárakkal is igy volt eladták a mocskos külföldi leszerelte, hogy ne lehessen ójra inditani, most a magyar parasztnak nincs cukorrépa termelési lehetősége, majd a cukor ára igéretükkel szemben nemhogy csökkent hanem nőtt Mikor is adták el a cukorgyárakat ??? melyik kormány idején?? kérdezzük meg Gyurcsány elvtársat.
Lehet, hogy a kinaiak fizetik le az EU képviselőket, hogy a rohadt mű-mézüknek legyen vevője Ugye ismerősek a SPAR-os TESCO-s méz problémák. Jó lenne ha a hozzászólásokat mindenki tudná olvasni
Vendég#290 Mar 05, 2014, 13:59
Re:
#60: - miért kellene az erdőmérnök Úrnak aki egyetemet végzett elvégezni egy egyetemet???...milyent tisztelt Uram??? meggondolta milyen hülyeséget irt le???? Üdv.: Bayer
Vendég#291 Mar 06, 2014, 11:06
Tisztelt Pályi Zoltán Úr! Kezdeménezésének nagyon örülök, mert gyerekkoromban édesapámnak is volt kb.12 méhkaptára és sokat segitettem neki. Ma is 92 évesen kedvelem a mézet, a veszprémi piacon Nagy József, kupi őstermelőzől szoktam vásárolni, de a bencés diákok veszprémi szervezete is árulja az akácmézet irodájukban. Különösen kedvelem az akácmézet,mert ez a legfinobb és legegészségesebb.
Üdv az erdésznek! Szabó János, vasokl.bányamérnök.
Üdv az erdésznek! Szabó János, vasokl.bányamérnök.
Vendég#292 Mar 07, 2014, 18:05
Gratulálok, sok ilyen kezdeményezőre lenne szüksége Magyarországnak. Üdvözlettel: Boér Sándor 1214. Budapest, Tárház u. 38.
Vendég#294 Mar 07, 2014, 18:34
Tisztelt Zoltán! Örömmel értesítem önt,hogy jövő héten Héregen zártkerti területen,300db AKÁC facsemetét ültetünk,ahogy tudok magam módján felveszem én is a harcot az új világrend ellen.Ismerőseimnek barátaimat ösztönzöm ültessünk AKÁCFÁT és a PETÍCIÓT írják alá. Tisztelettel: Kiss Kovács Pál.Turul Testvériség Mozgalom .Vezérkari tisztje.
Vendég#295 Mar 08, 2014, 16:02
Üdv.ifj.Páli Zoltán! Részemről elküldtem a New York-i barátnömnek,Ausztráliába a barátomnak és még németroszági rokonomnak is.Egyetértenek ők is a peticióval.Szabó Katalin
Vendég#296 Mar 14, 2014, 06:22
Az akác és az akácméz valamint az abból készült termékek legyenek hungarikumok.
Tom76#297 Mar 14, 2014, 07:08
Támogatom a kezdeményezést, elég szomorú hogy ilyennel kell foglalkozni.
Vendég#298 Mar 15, 2014, 11:08
Miért lett ez egyáltalán kérdés? Az akác Magyar! EU figyelmébe ajánlom a következőket:skandináviai fenyő,holland tulipán,skóciai hegyi gyopár,stb.
Vendég#300 Mar 16, 2014, 00:51
Akácméz orvosság, a méhek fontos élőlények, kedvenc helyük, a fa maga egy csoda az Alföldön. Igazi hazai
, miért vennék el tőlünk? Nem kell mindent agyatlanul szó szerint venni, egy szabálynak több féle értelmezése van.
, miért vennék el tőlünk? Nem kell mindent agyatlanul szó szerint venni, egy szabálynak több féle értelmezése van.
| This discussion has been closed. |
akácos út