Az akác legyen hungarikum!
Túl az 50-en!...
D o b a y Pál ny. erdőmérnök
T. Zoltán!
Ami rajtunk/rajtam múlik abban én is a részemről örömmel segítek! Az akác meg a méze egy csodálatos kincs! Az EU hülye bürokratáit rá kell ébreszteni arra hogy, amit reggelire rákent mézet a kenyérre annak nagyrészét ennek a fafajtának köszönheti! De ezzel párhuzamossan harcoljunk a méhekért is (a vegyszerezés miatt) mert hiába lesz akácfa, ha nem lesz aki a virágából ezt a természeti csodát, a mézet megcsinálja! Ne hagyjuk magunkat, mert nálunk is vannak értékek és nem is kevés! Szerintem van még sok minden ami tájakhoz/térségekhez kötött sajátosság!
Re:
Kedves Zoltán!
Örülök, hogy elindította a petíciót Az akác fájából készült termékek legyenek hungarikumok! Az akác méz az gyógyszer. Az egyik legjobb méz! Hazánkban az akác már több mint 300 éve nagyon jól terjeszkedik és gyorsan növekszik.
üdv.Bereczki Laszlo
Udvozlettel
Aldobolyi E. Judit
Bízom benne, hogy a kezdeményezés eléri célját. Köszönöm Önnek, hogy felkarolta az akácokat, hiszen annyi veszteség érte már kis országunkat, és csak az összefogás mentheti meg annak értékeit. Ha azokat elveszítjük, akkor a nemzet is veszik.
Tisztelettel: Antónia
Tisztelettel. Krisztina.
Természetesen ajánlani fogom az oldalt, és gratulálok Önöknek és magunknak mert Önök nélkül ez a siker nem jöhetett volna létre!
Üdvözlettel
Szakács Judit
Kabdebó Lóránt
Az ország másik szegletéből, Zalából kívánok Önnek kitartást, erőt egészséget e nemes célok sikeréhez!
Szabó István
villamosmérnök
Kedves Zoltán!
Igyekezni fogunk további személyeket bevonni a cél elérése érdekében.
A szcientológiával viszont nem szívesen kerülök egy oldalra (még lapra sem), s talán nem vagyok e véleménnyel egyedül; véletlenül került ide, vagy direkt? Nem lehetne kitiltani innen? Hallottam, hogy valaki a reklám miatt bánta meg, hogy aláírt itt. Megfontolandó.
Üdvözlettel:
Zsuzsa
| This discussion has been closed. |
Nagyon jó ötletnek tarom. Éppen ideje lenne,ha elismernék az akácmézet hungarikumnak. Igyekszem továbbküldeni külföldre is.
Pacsmárné Lénárt Anna