Az akác legyen hungarikum!
Az akác hungarikum lett!
Vendég#176 May 18, 2014, 13:24
Nagyon, nagyon boldog vagyok, és köszönöm azok odaadó és lankadatlan erőfeszítéseit, akik ezzel megmentették a számunkra és egészségünk számára is oly fontos akácot és gyógyító erejű virágillatát és mézét!
Vendég#177 May 18, 2014, 13:26
Kedves Pályi Zoltán!! Őszinte elismerésem az elért eredményhez!
Amikor először meghallottam a kedvező hírt a HÍR tv-ben, örömömben elsírtam magam, ami ritkán fordul elő! Bármilyen okos és értelmes petíció kezdeményezéséhez szívesen állok Ön mellé, és ismerőseimnek továbbítani fogom!
Üdvözlet: Hadas katalin Szegedről
Amikor először meghallottam a kedvező hírt a HÍR tv-ben, örömömben elsírtam magam, ami ritkán fordul elő! Bármilyen okos és értelmes petíció kezdeményezéséhez szívesen állok Ön mellé, és ismerőseimnek továbbítani fogom!
Üdvözlet: Hadas katalin Szegedről
Vendég#178 May 18, 2014, 13:26
EU Méz GMO
Kiváló! Most már csak azt kell(ene) megakadályozni, hogy az EU-t elárasszák GMO mézzel !
Tudomásom szerint ennek engedélyezésére (is) készülnek tervezetek....
tisztelettel
Veres Attila Budapest, Rákospalota
Vendég#179 May 18, 2014, 13:26
Gyöztünk ! Zöldüljenek és virágozzanak dúsan , illatosan az akácok, gyöjkereikkel elmozdíthatatlanul kapaszkodva az Anyaföldbe !
Vendég#180 May 18, 2014, 13:26
Nagy örömmel olvastam, hogy sikerrel járt az akácfa, akácfaméz és termékek Hungarikummá tétele. Köszönettel tartozunk a Szervezőnek.
Czeglédi Lajos és Czeglédi Lajosné
Vendég#181 May 18, 2014, 13:27
Gratulálok Pályi Zoltánnak és Magunknak Magyaroknak is,hogy ez sikerült.Remélem az EU is beletörődik,és békén hagyják ezentúl a fehér akácot és a belőle készült akácmézet.Szarkáné
Vendég#182 May 18, 2014, 13:29
Gratulálok,szép kezdeményezés volt,szívesen álltunk a cél mellé!!!!Győztünk!!!!!Ez a lényeg!!!!
Vendég#183 May 18, 2014, 13:30
SZUPER!
Gratulálok.
Gratulálok.
Vendég#184 May 18, 2014, 13:30
Tisztelt Cím!
A húgom 48 éve az U.S.A.ban él .Szeretett volna jó fajta Magyar mézet vásárolni és mint aki figyel arra, hogy mit eszik most is elolvasgatta a mézes kiszerelés hátulján lévő szöveget.Francia Méz ez állt az elején,hátul sok szöveg alatt nagyon apró betűkkel Magyar akác méz ,csomagolta x. y. cég Franciaország.Nekünk nincs csomagoló kapacításunk, miért hagyjuk ,hogy a Franciák nyerészkedjenek ??????és elhitessék az USA-ban ,hogy az ő mézük milyen finom.Kétszer sem mondom ,hogy ők kiabáltak legjobban az EU parlamentben az akác ellen.Húgom is aláírta a peticiót,és mindenkinek híreszteli ,hogy ezt a mézet vegyék mert ez igazi MaGYAR akác méz.
üDV :Zsuzsanna
A húgom 48 éve az U.S.A.ban él .Szeretett volna jó fajta Magyar mézet vásárolni és mint aki figyel arra, hogy mit eszik most is elolvasgatta a mézes kiszerelés hátulján lévő szöveget.Francia Méz ez állt az elején,hátul sok szöveg alatt nagyon apró betűkkel Magyar akác méz ,csomagolta x. y. cég Franciaország.Nekünk nincs csomagoló kapacításunk, miért hagyjuk ,hogy a Franciák nyerészkedjenek ??????és elhitessék az USA-ban ,hogy az ő mézük milyen finom.Kétszer sem mondom ,hogy ők kiabáltak legjobban az EU parlamentben az akác ellen.Húgom is aláírta a peticiót,és mindenkinek híreszteli ,hogy ezt a mézet vegyék mert ez igazi MaGYAR akác méz.
üDV :Zsuzsanna
Vendég#185 May 18, 2014, 13:33
Nagyon örülök neki!!!
Egy Vadgazda Mérnök
Egy Vadgazda Mérnök
Vendég#186 May 18, 2014, 13:36
Nagyon örülök! ...és köszönöm a levelét.
Tisztelettel:
Szűcs Sándorné
Tisztelettel:
Szűcs Sándorné
Vendég#187 May 18, 2014, 13:38
Köszönjük!!!
Vendég#188 May 18, 2014, 13:45
Örülök, hogy valami nekünk is sikerűlt. De ez már
EU-s, vagy "csak" hazai jóváhagyás? Szeretném, ha nekünk az EU- előírások ellenében is sikerülne
helyt állniunk.
EU-s, vagy "csak" hazai jóváhagyás? Szeretném, ha nekünk az EU- előírások ellenében is sikerülne
helyt állniunk.
Vendég#189 May 18, 2014, 13:45
Köszönöm atájékoztatást, bár már hallottam a jó hírt. További lelkes, sikeres, a jó ügyért kiálló munkát kívánok!
Vendég#190 May 18, 2014, 13:47
Örömmel olvastam én is a hírt tegnap, de külön köszönöm a jelen értesítést. Egyúttal szeretném megköszönni Önnek mindazt, amit ez ügyben tett.
Üdvözlettel: Sápi Józsefné
Vendég#191 May 18, 2014, 13:47
Örülök, hogy sikerült! A vízfej kapott egy taslit.
Vendég#192 May 18, 2014, 13:47
Hurrá!!!!!!!
Vendég#193 May 18, 2014, 13:48
Nagy örömre szolgált, hogy sikerült .Szívből gratulálok!Benedekné
Vendég#194 May 18, 2014, 13:51
T. Pályi úr!
Gratulálok az ötletéhez és a sikeres tevékenységéhez! Sok hasonló ilyen tevékenység inditását segitheti ez elő, ill. remélem segiti is és akkor többször megmutatkozhat hogy egységes is tud lenni a magyar nemcsak megosztott! Még egyszer gratulálok! Üdvözlettel: Répa Péterné
Gratulálok az ötletéhez és a sikeres tevékenységéhez! Sok hasonló ilyen tevékenység inditását segitheti ez elő, ill. remélem segiti is és akkor többször megmutatkozhat hogy egységes is tud lenni a magyar nemcsak megosztott! Még egyszer gratulálok! Üdvözlettel: Répa Péterné
Vendég#195 May 18, 2014, 13:51
örömmel telt szivem!
Vendég#196 May 18, 2014, 13:53
Tisztelt ifj.Pályi Zoltán Úr!
Nagy-nagy örömmel tölt el az akác és az akácméz megmentése és gratulálok nemes kezdeményezése sikeréhez!!És a levele végén említett EGYSÉG-ben is mélyen egyetértek..
Mély tisztelettel:Heiszám Ildikó nyugdíjas
Nagy-nagy örömmel tölt el az akác és az akácméz megmentése és gratulálok nemes kezdeményezése sikeréhez!!És a levele végén említett EGYSÉG-ben is mélyen egyetértek..
Mély tisztelettel:Heiszám Ildikó nyugdíjas
Vendég#197 May 18, 2014, 13:54
Örömmel tölt el az a tudat, hogy egy morzsányival is, de hozzájárultam egy igaz ügy sikeréhez.
Sikerüjön minden népakarat így! Isten adja! v.lvg.Márk Gábor Viktor
Sikerüjön minden népakarat így! Isten adja! v.lvg.Márk Gábor Viktor
Vendég#198 May 18, 2014, 13:58
Nagyon köszönjük Önnek ezt a nemes kezdeményezést.Köszönjük a nemes célhoz való hozzáállást jó lenne ha ennyire összetartana másban is a Magyar nép.
Vendég#199 May 18, 2014, 14:00
Az Öreg Isten áldja meg mind a kezdeményezőt, mind hazájában, vagy külföldön élő, minden honfitársamat.
Vendég#200 May 18, 2014, 14:00
Köszönöm, hogy aláírásommal segíthettem.
| This discussion has been closed. |