Az akác legyen hungarikum!
Felhívás a hozzászólások minőségével és színvonalával kapcsolatban
Gratulálok a kezdeményezéshez!
Hilda
Az AKÁC fa kiirtásának még a felvethetőségének gondolatát is Magyarország elleni aljas támadásnak érzem.Aljas lobbik el a kezekkel a mi fánk-tól!!! Nógrád megyében nőttem fel a Börzsöny lábánál, nekünk az AKÁC az életünk részévé vált ,nagyapám AKÁC ból készítette ház körüli keritéseket ,mellék épületek részeit, szerszámok nyeleit,sőt még az egyfogatos tehén jármot is, a téli esték meghit melegét is az AKÁC biztosította, az illata egyedül álló,a méz íze felülmúlhatatlan.
Gere Ferenc
Sok sikert: Kari
Kurcz Erzsébet
ui.:harcoljunk a parlagfű miatt
Üdv Bauer István
Boldogsággal és örömmel tölt el, hogy mégis van olyan terület (és nem is lebecsülendő terület),-hol "EGYETÉRTÜNK" a siker érdekében ! Bárcsak követendő példa lehetne az élet más területeire is ! Hálás Köszönettel!
Re:
ÉDES ÉLET - AKÁC MÉZZEL !
Példaértékü gyorsasággal válik sikerré ezen összefogás a "JÓ CÉL" elérése érdekében, s közös akarattal megvédhetjük hazai hungarikumként (is) minőségi méz előállításához fontos "AKÁCOST-AKÁCOSOKAT" szeretett kis hazánkban !
Szeretettel Kérek minden JÓ HISZEMŰ és segitőkész honfitársam támogatását a következőkben is !
Ne hagyjuk, hogy kiirtsák az akácfát.
Köszönet Pályi úr, hogy felhívta rá a figyelmünket, és hála mindenkinek, aki aláírta a petíciót.
Hol lehet és hogyan aláírni?
Tisztelettel: Dr. Erdélyi István
[email protected]
| This discussion has been closed. |
Arról nem is beszélve, hogy a "Lila akácok" című dal nekem a fehék akácot jutatta eszmbe, mert sokáig nem találkoztam lila akáccal.
Kívánom, hogy ez a törkvés elérje a célját és hogy ne történnyen meg az, mint a szürkemarhával, amit a magyarok hoztak a Kárpátmedencében és mégis az Osztrákok nemzeti kincse lett.!???
Köszönöm, hogy megírhattam, nekem mit jelent az AKÁC.