Peticiok.com

A Pilis legszebb tava NEM eladó!

Győztünk!! Marad a miénk a tó.

Vendég#1 Jul 08, 2024, 09:26
Öröm hír!
Azt is olvastam viszont hogy csak egy évre történt ez meg!
A cikk sajnos eltünt!
Vendég#2 Jul 08, 2024, 09:38
....annál is inkább boldog vagyok, mert fiatalabb korunkban rengeteget jártuk oda napijegyel pecázni, csodás az a hely, meg kell védeni az utókornak !
Kívánom, hogy aki odajár pecázni görbüljön !
Szeretettel: Sütőék
Vendég#3 Jul 08, 2024, 09:49
Szívből örvendek!
Vendég#4 Jul 08, 2024, 09:51
Gratulálok a sikerhez.
Vendég#5 Jul 08, 2024, 09:53
Nagyon orvendek a jo hirnek!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég#6 Jul 08, 2024, 10:05
Nagyon örülök, és köszönöm az értesítést. Egyetértek a leírtakkal, ezért is vagyok mindig aktív, akármilyen kicsi is legyen a részem, amit hozzá teszek a nagy egészhez. Köszönöm az invitálást, remélem hamarosan élhetek vele. Jó egészséget kívánok mindenkinek, mert még biztos szükség lesz a munkájukra, és üdvözlöm az egész csapatot! Hegedűs Ida. Ui. A boldogság most már a Pilisben is terem.
Vendég#7 Jul 08, 2024, 10:13
Jó hír, de résen kell lenni, hacsak 1 évre halasztották el!
Vendég#8 Jul 08, 2024, 10:21
Nagy boldogság ez a közös siker. Köszönet részemről is aki aláírta velem együtt a petíciót. Csak így tovább! Egységben az erő!
Vendég#9 Jul 08, 2024, 10:32
Köszönöm az értesítést! Nagyon örülök!
Vendég#10 Jul 08, 2024, 10:32
Köszönöm az értesítést! Nagyon örülök!
Vendég#11 Jul 08, 2024, 10:34
Kedves Márk!
Nagyon köszönjük, hogy az ügy mellé álltál!
Ezentúl másképp tekintek a tóra, ha elhajtok mellette autóval,
vagy sétálok a partján.
A tó megtanított minket összefogni, hinni, küzdeni és örülni a sikernek!
Még egyszer köszönöm!
Szilágyi Ildikó - Szilágyi tanya - Placskó
Lovászi Ibolya#12 Jul 08, 2024, 11:17

Szívből gratulálok Márk az újabb sikeres fellépéshez a természet, az emberek, a gyermekeink, és a jövőnk védelmében. Köszönöm, hogy egy aláírással hozzájárulhattam mindehhez. Megtiszteltetés volt. ( ez sem üres szöveg ☺️)
A boldogság a kertben és a szívekben. ❤️

Egy nem Pilisben lakó, de Pilist imádó "követőd". 

Vendég#13 Jul 08, 2024, 12:03
Kedves Márk! Nem Pilisen élek, viszont Magyarországon.
Minden ami itt történik, legyen az jó vagy rossz, érint engem, a családom, és főleg az unokáimat. Figyeltem eddig is a törekvéseit, gratulálok a kiállásaiért. Ezután is számíthat támogatásomra, minden jó ügy érdekében.
Üdvözlettel: Ilona
Vendég#14 Jul 08, 2024, 13:02
Piisi, helyesebben visegrádi-hegységi vagyok és gyakorlott az ilyen ügyekben. Évtizedek óta harcolok, az állásommal fizettem érte, de nem adom fel. A természet mindenkié, nem néhány milliárdosé! A tavat készitése óta ismerem, de földhivatali átminősités hibája jó esélyt ad az ilyen törekvéseknek.
Vendég#15 Jul 08, 2024, 17:32
Örülök, hogy sikerült!
Sajnos a "gengszterváltás" óta rengeteg élővíz, tó került egyesületi tulajdonból magántulajdonba! Onnantól váltak az egyszerű hétköznapi emberek számára elérhetetlenül túlárazott üzleti vállalkozásokká, újgazdagok sznobtanyájává! Az egyszerű természetszerető horgászt, aki -"uram bocsá..." a kifogott halat otthon meg is eszi, -felváltotta a milliós felszereléssel villogó etetőhajós, halradaros, drónos, zenét üvöltető, drága feromonos vegyszerekkel
etető "sporthorgász"! A halat nem viszi el, csak kínozni szereti! Kifogja egyszer, tízszer, százszor, ki tudja hányszor, aztán büszke arra, hogy ő sporthorgász és visszaengedi a zsákmányt! Kíváncsi lennék, hogy egy kötélen, kampóval a szájpadlásában, 100-150 métert húznák a víz alatt, naponta párszor élete végéig, akkor hogyan vélekedne az eféle sporthorgászatról?!
De ez az üzlet. A vadregényes természetből így lehet pár kiváltságosnak egy lecsupaszított (rendezett) elüzletiesített bevételi forrást, profitot teremteni! Hogy közben lassan eltűnik minden ami termèszetesen szép? Nem számít! A lényeg a bevétel és a sznobok urizálása!
Ezt most itt egy időre sikerült megakadályozni, csak így tovább! A természetet ne sajátítsa ki a magántulajdon semmilyen formája, maradjon mindenki számára elérhető, az eredeti "teremtett" szépségében!
Vendég#16 Jul 09, 2024, 05:12
Örülök a sikernek, hogy én is részese lehettem.
Köszönöm a biztató levelet, megerősített hitemben , én csak egy kicsi vagyok de a sok kicsi egy óriássá válhat az összefogás által
Vendég#17 Jul 09, 2024, 15:59
Köszönöm az értesítést!
Örülök a sikernek!
Vendég#18 Jul 09, 2024, 16:10
Én nem arra lakom, de aláírtam a petíciót, mert nem bírom elviselni a hatalom rabló, mindent ellopó ténykedéseit! Ez egy gyönyörű kis tó,❤️ élvezzék az arra lakók! nagyon boldog vagyok, hogy sikerült!! MIndig számíthatnak rám, ha meg kell menteni az életterünket a farkasoktól!
Vendég#19 Jul 10, 2024, 20:07
Tegnap ott jártam és örvendeztem, hálát adtam. Köszönet!
Petikné Györgyi
Vendég#20 Jul 15, 2024, 11:36
Kedves PilisVédők!
Határtalanul boldog vagyok! 💝😊🤗🙏

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.