A Magyarországot érintő Trianoni-békediktátum revíziója!!
!!!!KARÁCSONYI KÖZLEMÉNY!!!!!!
Vendég#26 Dec 30, 2014, 17:23
Aki felejt, kiszolgáltatja önmagát és embertársait a történelem meg ismétlődését. Az emlékezet kiesés pedig a történelem, hamisíttás, kórokozója
Vendég#27 Dec 30, 2014, 17:39
2015.BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!
Vendég#28 Dec 30, 2014, 17:47
Hasonló peticiót küldtünk 1998,.-ban ENSZ NWYORKBA, MAJD PÁR HÓNAPPAL KÉSŐBB A HÁGAI NEMZETKÖZI BÍRÓSÁGNAK MAGYA ÉS ANGOL NYELVEN ,MINDEN VÁLASZ NÉLKÜL,MERT NEM VOLTAK HAJLANDÓK EZZEL A FONTOS , AKKOR TÖRVÉNYTELENÜL MEGHOZOTT HATÁROZATTAL FOGLALKOZNI. " BARTUS TIBOR 6723 SZEGED KERESZTTÖLTÉS 27/b MAGYAR ORSZÁG.
Vendég#29 Dec 30, 2014, 17:48
Vendég | Hasonló peticiót küldtünk 1998,.-ban ENSZ NWYORKBA, MAJD PÁR HÓNAPPAL KÉSŐBB A HÁGAI NEMZETKÖZI BÍRÓSÁGNAK MAGYA ÉS ANGOL NYELVEN ,MINDEN VÁLASZ NÉLKÜL,MERT NEM VOLTAK HAJLANDÓK EZZEL A FONTOS , AKKOR TÖRVÉNYTELENÜL MEGHOZOTT HATÁROZATTAL FOGLALKOZNI. " BARTUS TIBOR 6723 SZEGED KERESZTTÖLTÉS 27/b MAGYAR ORSZÁG. |
Vendég#30 Dec 30, 2014, 17:58
Igazságot Magyarországnak!!!!!!
Vendég#31 Dec 30, 2014, 18:23
Mi koze van karacsonynak a Trianonhoz?
Vendég#33 Dec 30, 2014, 19:05
MIIIIII van
Vendég#34 Dec 30, 2014, 19:09
Ezt PAPA kicifráztátok mint kiskutya a baszást
Vendég#35 Dec 30, 2014, 20:14
Kedves Bódai József,
Aki a szőrszálat keresi a levesben, az menjen el az asztaltól!
Mit tud Ön Rolandról, aki lehet hogy hasonlóan a sok-sok elszakitott magyarhoz csupán anyanelvi képzésben részesült, vagy abba se, amikor az őn fajtája kitűnően elsajátitotta – méltatlanul - gyönyörű nyevünket...jóllehet azzal a céllal, hogy beékelódjön, és lehúzza a HAZAFIT! Én bölcsész vagyok, lehet hogy könnyeimtől, nem látom a hibákat, vagy a lelkesedéstől, hogy vannak még MAGYAROK, akik tőrődnek őseink hagyatékával. Bocsánat a kifakadásért, sajnos ön ennyit se érdemel...
Mészáros Vera
Aki a szőrszálat keresi a levesben, az menjen el az asztaltól!
Mit tud Ön Rolandról, aki lehet hogy hasonlóan a sok-sok elszakitott magyarhoz csupán anyanelvi képzésben részesült, vagy abba se, amikor az őn fajtája kitűnően elsajátitotta – méltatlanul - gyönyörű nyevünket...jóllehet azzal a céllal, hogy beékelódjön, és lehúzza a HAZAFIT! Én bölcsész vagyok, lehet hogy könnyeimtől, nem látom a hibákat, vagy a lelkesedéstől, hogy vannak még MAGYAROK, akik tőrődnek őseink hagyatékával. Bocsánat a kifakadásért, sajnos ön ennyit se érdemel...
Mészáros Vera
Vendég#36 Dec 30, 2014, 20:16
A Trianonban hozott u.n. Békediktátum a szabad- kömüvesek ocsmány,igazságtalan és Magyarország szétdarabolását célozó müve, ami érvénytelen !
Vendég#37 Dec 30, 2014, 20:38
Blank Judit
Vendég#38 Dec 30, 2014, 21:18
Addig nem is várhatjuk a "nagyhatalmak" támogatását, amíg itthon nagyobb az ellenáálás, mint külföldön....
Vendég#39 Dec 30, 2014, 22:59
Mar ideje lennen valamit csinalni, mert ez igy nem helyes.
Termeszetesen egyet ertek a revizioval. Onnmagunkal vagyunk hatarosak az egesz Karpat medenceben.
Termeszetesen egyet ertek a revizioval. Onnmagunkal vagyunk hatarosak az egesz Karpat medenceben.
Vendég#40 Dec 30, 2014, 23:01
Mar ideje lennen valamit csinalni, mert ez igy nem helyes.
Vendég#41 Dec 31, 2014, 01:01
Tisztelt Roland, A régi Napimádó nemzetek, a magyar is ilyenkor a kerecsen sólyom ünnepén, a téli napfordulót ünnepelték meg nagy csimboraszóval. Ettöl kezdve a nappalok hosszabbodnak. Magyar öseink megáldották a kerecsensolymot és a Nap felé reptették szimbólikusan, hogy erösödjön. Ezt a pogány szokást, ünnepet az egyháznak nem sikerült kiverni a népböl, - gondoltak egyet és oda tették Jézus urunk születése napját egyik korai zsinaton. Ezt a Vatikán is elismeri. Ettöl, Jézus semmit sem veszit istenségéböl, nagyságából mert elfogadom és szeretem Öt. Ö az igazság! Az igazság maga az Isten, ahogy Ghandi is mondta.Nekem teljesen mindegy, hogy mikor született meg Jézus, az a jó hogy született. És oda született, ahová kellett. A sátánnal szövetséget kötö fajhoz, hogy kapjanak még egy lehetöséget a jó utra való térésre. Igy kapásból nem tudom a pontos idézetet, de valahogy ugy hangzott, hogy:nem mindenkit jött megváltani. Nyilván azokat akiket kellett.Észszerü! Könnyü megtudni, mert a zsidók és rómaiak leirták mikor tartottak népszámlálást és adószedést, akkor született meg Urusolymába menet, jász ólban. A jászok más törzsektöl eltéröen nem a szabad ég alatt, hanem fedett istállóba tartották állataikat. Nem értem miért kell az egyháznak örökké hazudnia?
Schmidné Sohajda Éva.
Schmidné Sohajda Éva.
Vendég#42 Dec 31, 2014, 09:27
Nem vagyok keresztény,de mindenkinek szeretnék békés ünnepeket kívánni!Nemzetünk lelkét kell meggyógyítani,és soha nem belenyugodni az igazságtalan diktátumba!!Üdv:Surogi János.
Vendég#43 Dec 31, 2014, 12:06
Tisztelt Schmidt Roland úr! A büszke románok kirúgták a "francia nevű”törzset. Olyan nyelv ,hogy francia nincs!!!! Ez az Újromàn nyelvcsalád tagja!! Magyarul: minden francia szar csak egy nyugat román disznó! Vesszen trianon! Üdvözlettel: Kavarnyik Ferenc ,csonka Magyarországról.
Vendég#44 Dec 31, 2014, 12:16
Tisztelt Schmidt Roland Úr!
Solymáron nőttem fel,a Hősök utca 13.ban.Nagyapán neve: Pap István 1950-1985-Ig laktak ott,a Bozóki csaláláddal egy udvarban. A kitelepítési emlékmű a Templom hátsó falán van.
Üdvözlettel : Kavarnyik Ferenc
( Vesszen trianon!)
Solymáron nőttem fel,a Hősök utca 13.ban.Nagyapán neve: Pap István 1950-1985-Ig laktak ott,a Bozóki csaláláddal egy udvarban. A kitelepítési emlékmű a Templom hátsó falán van.
Üdvözlettel : Kavarnyik Ferenc
( Vesszen trianon!)
Vendég#45 Dec 31, 2014, 13:19
a bizonytalan forrású eredetteóriák mellőzése talán hitelesebbé tette volna a kezdeményezést
Vendég#46 Dec 31, 2014, 16:17
+es most még mit hozhar?
Vendég#47 Dec 31, 2014, 17:39
Remelem, sikerul valamit valtoztatni,hogy az elnyomasban elo magayarok az elcsatolt teruleteken vegre megismerjek a megerdemelt szabadsagot.
Nehany hozzaszolas hibas, mert csak ket allam nem irta ala a trianoni szerzodest: Amerika es Oroszorszag.
Nehany hozzaszolas hibas, mert csak ket allam nem irta ala a trianoni szerzodest: Amerika es Oroszorszag.
Vendég#48 Dec 31, 2014, 17:57
Teljesen egyetérték.
Vendég#49 Dec 31, 2014, 18:06
Elso az Isten szeretet de, utana a felebarati szeretet- szeresd felebaratodat mint onmagadat. Krisztus Urunk azert jott, hogy ezeket megtanitja nekunk. Az O szuletesnapjat unnepeljuk karacsonykor. Az ajandekok amiket adunk vagy kapunk az Isten szeretetet kepviseli irantunk.
Vendég#50 Dec 31, 2014, 18:17
Teljesen egytt értek és örülök, hogy vannak még olyanok akik úgy gondolkodnak mint én. Adja Isten, hogy ezen gondolkodásmód lassan de biztosan, terjedjen!