Peticiok.com

A Magyarországot érintő Trianoni-békediktátum revíziója!!

!!!!KARÁCSONYI KÖZLEMÉNY!!!!!!

Vendég#26 Dec 30, 2014, 17:23
Aki felejt, kiszolgáltatja önmagát és embertársait a történelem meg ismétlődését. Az emlékezet kiesés pedig a történelem, hamisíttás, kórokozója
Vendég#27 Dec 30, 2014, 17:39
2015.BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!
Vendég#28 Dec 30, 2014, 17:47
Hasonló peticiót küldtünk 1998,.-ban ENSZ NWYORKBA, MAJD PÁR HÓNAPPAL KÉSŐBB A HÁGAI NEMZETKÖZI BÍRÓSÁGNAK MAGYA ÉS ANGOL NYELVEN ,MINDEN VÁLASZ NÉLKÜL,MERT NEM VOLTAK HAJLANDÓK EZZEL A FONTOS , AKKOR TÖRVÉNYTELENÜL MEGHOZOTT HATÁROZATTAL FOGLALKOZNI. " BARTUS TIBOR 6723 SZEGED KERESZTTÖLTÉS 27/b MAGYAR ORSZÁG.
Vendég#29 Dec 30, 2014, 17:48

Vendég 

/images/success.png...

2014-12-30 19:47

Hasonló peticiót küldtünk 1998,.-ban ENSZ NWYORKBA, MAJD PÁR HÓNAPPAL KÉSŐBB A HÁGAI NEMZETKÖZI BÍRÓSÁGNAK MAGYA ÉS ANGOL NYELVEN ,MINDEN VÁLASZ NÉLKÜL,MERT NEM VOLTAK HAJLANDÓK EZZEL A FONTOS , AKKOR TÖRVÉNYTELENÜL MEGHOZOTT HATÁROZATTAL FOGLALKOZNI. " BARTUS TIBOR 6723 SZEGED KERESZTTÖLTÉS 27/b MAGYAR ORSZÁG.

Vendég#30 Dec 30, 2014, 17:58
Igazságot Magyarországnak!!!!!!
Vendég#31 Dec 30, 2014, 18:23
Mi koze van karacsonynak a Trianonhoz?
Vendég#32 Dec 30, 2014, 18:24

Re:

#14: -  Te veled meg mi van? 

Vendég#33 Dec 30, 2014, 19:05
MIIIIII van
Vendég#34 Dec 30, 2014, 19:09
Ezt PAPA kicifráztátok mint kiskutya a baszást
Vendég#35 Dec 30, 2014, 20:14
Kedves Bódai József,
Aki a szőrszálat keresi a levesben, az menjen el az asztaltól!
Mit tud Ön Rolandról, aki lehet hogy hasonlóan a sok-sok elszakitott magyarhoz csupán anyanelvi képzésben részesült, vagy abba se, amikor az őn fajtája kitűnően elsajátitotta – méltatlanul - gyönyörű nyevünket...jóllehet azzal a céllal, hogy beékelódjön, és lehúzza a HAZAFIT! Én bölcsész vagyok, lehet hogy könnyeimtől, nem látom a hibákat, vagy a lelkesedéstől, hogy vannak még MAGYAROK, akik tőrődnek őseink hagyatékával. Bocsánat a kifakadásért, sajnos ön ennyit se érdemel...
Mészáros Vera
Vendég#36 Dec 30, 2014, 20:16
A Trianonban hozott u.n. Békediktátum a szabad- kömüvesek ocsmány,igazságtalan és Magyarország szétdarabolását célozó müve, ami érvénytelen !
Vendég#37 Dec 30, 2014, 20:38
Blank Judit
Vendég#38 Dec 30, 2014, 21:18

Addig nem is várhatjuk a "nagyhatalmak" támogatását, amíg itthon nagyobb az ellenáálás, mint külföldön....

Vendég#39 Dec 30, 2014, 22:59
Mar ideje lennen valamit csinalni, mert ez igy nem helyes.
Termeszetesen egyet ertek a revizioval. Onnmagunkal vagyunk hatarosak az egesz Karpat medenceben.
Vendég#40 Dec 30, 2014, 23:01
Mar ideje lennen valamit csinalni, mert ez igy nem helyes.
Termeszetesen egyet ertek a revizioval. Onnmagunkal vagyunk hatarosak az egesz Karpat medenceben.
Vendég#41 Dec 31, 2014, 01:01
Tisztelt Roland, A régi Napimádó nemzetek, a magyar is ilyenkor a kerecsen sólyom ünnepén, a téli napfordulót ünnepelték meg nagy csimboraszóval. Ettöl kezdve a nappalok hosszabbodnak. Magyar öseink megáldották a kerecsensolymot és a Nap felé reptették szimbólikusan, hogy erösödjön. Ezt a pogány szokást, ünnepet az egyháznak nem sikerült kiverni a népböl, - gondoltak egyet és oda tették Jézus urunk születése napját egyik korai zsinaton. Ezt a Vatikán is elismeri. Ettöl, Jézus semmit sem veszit istenségéböl, nagyságából mert elfogadom és szeretem Öt. Ö az igazság! Az igazság maga az Isten, ahogy Ghandi is mondta.Nekem teljesen mindegy, hogy mikor született meg Jézus, az a jó hogy született. És oda született, ahová kellett. A sátánnal szövetséget kötö fajhoz, hogy kapjanak még egy lehetöséget a jó utra való térésre. Igy kapásból nem tudom a pontos idézetet, de valahogy ugy hangzott, hogy:nem mindenkit jött megváltani. Nyilván azokat akiket kellett.Észszerü! Könnyü megtudni, mert a zsidók és rómaiak leirták mikor tartottak népszámlálást és adószedést, akkor született meg Urusolymába menet, jász ólban. A jászok más törzsektöl eltéröen nem a szabad ég alatt, hanem fedett istállóba tartották állataikat. Nem értem miért kell az egyháznak örökké hazudnia?

Schmidné Sohajda Éva.
Vendég#42 Dec 31, 2014, 09:27
Nem vagyok keresztény,de mindenkinek szeretnék békés ünnepeket kívánni!Nemzetünk lelkét kell meggyógyítani,és soha nem belenyugodni az igazságtalan diktátumba!!Üdv:Surogi János.
Vendég#43 Dec 31, 2014, 12:06

Tisztelt Schmidt Roland úr! A büszke románok kirúgták a "francia nevű”törzset. Olyan nyelv ,hogy francia nincs!!!! Ez az Újromàn nyelvcsalád tagja!! Magyarul: minden francia szar csak egy nyugat román disznó! Vesszen trianon! Üdvözlettel: Kavarnyik Ferenc ,csonka Magyarországról.

Vendég#44 Dec 31, 2014, 12:16
Tisztelt Schmidt Roland Úr!
Solymáron nőttem fel,a Hősök utca 13.ban.Nagyapán neve: Pap István 1950-1985-Ig laktak ott,a Bozóki csaláláddal egy udvarban. A kitelepítési emlékmű a Templom hátsó falán van.
Üdvözlettel : Kavarnyik Ferenc
( Vesszen trianon!)
Vendég#45 Dec 31, 2014, 13:19
a bizonytalan forrású eredetteóriák mellőzése talán hitelesebbé tette volna a kezdeményezést
Vendég#46 Dec 31, 2014, 16:17
+es most még mit hozhar?
Vendég#47 Dec 31, 2014, 17:39
Remelem, sikerul valamit valtoztatni,hogy az elnyomasban elo magayarok az elcsatolt teruleteken vegre megismerjek a megerdemelt szabadsagot.
Nehany hozzaszolas hibas, mert csak ket allam nem irta ala a trianoni szerzodest: Amerika es Oroszorszag.
Vendég#48 Dec 31, 2014, 17:57
Teljesen egyetérték.
Vendég#49 Dec 31, 2014, 18:06
Elso az Isten szeretet de, utana a felebarati szeretet- szeresd felebaratodat mint onmagadat. Krisztus Urunk azert jott, hogy ezeket megtanitja nekunk. Az O szuletesnapjat unnepeljuk karacsonykor. Az ajandekok amiket adunk vagy kapunk az Isten szeretetet kepviseli irantunk.
Vendég#50 Dec 31, 2014, 18:17
Teljesen egytt értek és örülök, hogy vannak még olyanok akik úgy gondolkodnak mint én. Adja Isten, hogy ezen gondolkodásmód lassan de biztosan, terjedjen!

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.