A katolikus és közösségi BonumTV minden kábelen fogható legyen

A katolikus és közösségi BonumTV minden kábelen fogható legyen / Közlemények / Immár 300-an vagyunk! Lehetnénk többen is? / Hozzászólások


Vendég

#1

2014-05-22 14:58

Kedves Piroska4
Én voltam nálatok személyesen, hoztam szórólapokat, amik elfogytak. A megbeszéltek ellenére sem kaptam postán újakat, pedig több plébánoshoz is bejelentkeztem, hiába.Én nagyon szívesen segítettem volna , de nagyon nehéz így , ha nem láttok el anyaggal Nekem kellemetlen a helyzet, hogy le kell mondanom a már bejelentett találkozókat a plébánosoknál.
Ezért már nem is kérek aláíró íveket sem, mert nem szeretnék megint üres köröket futni!
Üdvözlettel: Zsákainé Bodoki Gabriella

Vendég

#2

2014-05-22 22:38

Én minden vallási csoporttal megosztottam, ahányban csak benne vagyok itt a FB-n, de a templom nehéz ügy, mert főleg öregek járnak, akik nem gépeznek. Én vagyok a kivétel.
Üdv
Balázsné Eszéky Teodóra
alias: Balázs Illésné

Vendég

#3 Re:

2014-05-23 06:55

#2: -

Nálunk sok gyerek és fiatal is jár templomba! És amit a pap hírdet, arra nagyon odafigyelnek az emberek.Természetesen a neten eddig is és ezután is osztom.


Vendég

#4

2014-07-15 11:33

Hihetetlen , hogy ilyen kevés az aláírás.Sajnálom!Aláírást gyüjteni nem tudok.

Vendég

#5

2014-07-15 20:57

Szégyen, egy úgy mond keresztény államban, hogy csak ennyi aláírás gyűlik össze, és még nagyobb az, hogy ilyen ügyért petíciót keljen indítíni!
Szomorú....
Gané, multi "szolgáltatók". Azok a legszemetebbek, akik ezek működését megengedik ebben az országban. Nem vagyok sem baloldali, sem liberális, sem kommunista, de valamikor a hazai szolgáltatók is ellátták ezt a feladatot, nem is rosszul. Lásd: NYÍRKÁBEL, a jelenlegi upc, aki kitúrta őket (valaki(k)) segítségével, semmivel sem jobb.