Peticiok.com

A katolikus és közösségi BonumTV minden kábelen fogható legyen

Immár 300-an vagyunk! Lehetnénk többen is?

Vendég#1 May 22, 2014, 12:58
Kedves Piroska4
Én voltam nálatok személyesen, hoztam szórólapokat, amik elfogytak. A megbeszéltek ellenére sem kaptam postán újakat, pedig több plébánoshoz is bejelentkeztem, hiába.Én nagyon szívesen segítettem volna , de nagyon nehéz így , ha nem láttok el anyaggal Nekem kellemetlen a helyzet, hogy le kell mondanom a már bejelentett találkozókat a plébánosoknál.
Ezért már nem is kérek aláíró íveket sem, mert nem szeretnék megint üres köröket futni!
Üdvözlettel: Zsákainé Bodoki Gabriella
Vendég#2 May 22, 2014, 20:38
Én minden vallási csoporttal megosztottam, ahányban csak benne vagyok itt a FB-n, de a templom nehéz ügy, mert főleg öregek járnak, akik nem gépeznek. Én vagyok a kivétel.
Üdv
Balázsné Eszéky Teodóra
alias: Balázs Illésné
Vendég#3 May 23, 2014, 04:55

Re:

#2: -

Nálunk sok gyerek és fiatal is jár templomba! És amit a pap hírdet, arra nagyon odafigyelnek az emberek.Természetesen a neten eddig is és ezután is osztom.

Vendég#4 Jul 15, 2014, 09:33
Hihetetlen , hogy ilyen kevés az aláírás.Sajnálom!Aláírást gyüjteni nem tudok.
Vendég#5 Jul 15, 2014, 18:57
Szégyen, egy úgy mond keresztény államban, hogy csak ennyi aláírás gyűlik össze, és még nagyobb az, hogy ilyen ügyért petíciót keljen indítíni!
Szomorú....
Gané, multi "szolgáltatók". Azok a legszemetebbek, akik ezek működését megengedik ebben az országban. Nem vagyok sem baloldali, sem liberális, sem kommunista, de valamikor a hazai szolgáltatók is ellátták ezt a feladatot, nem is rosszul. Lásd: NYÍRKÁBEL, a jelenlegi upc, aki kitúrta őket (valaki(k)) segítségével, semmivel sem jobb.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.