Kitörés a bankok karmaiból

Kitörés a bankok karmaiból / Közlemények / KIEMELT KÖZLEMÉNY Országos Nagygyűléssel kapcsolatban / Hozzászólások


Vendég

#1

2014-03-21 16:44

Jó lenne, ha most már a t. Érdekvédők azoknak a nevében is beszélnének, akiknek (szinte véres verítékkel, pluszmunkák árán, megvonásokkal, inkább fázva és éhezve, de hál' Istennek) sikerült már kinyögniük a banki uzsorahitelüket. Őket vajon kárpótolja majd valaki az uzsorabank(ár)ok terhére?
Nem lehet arra hivatkozni, hogy a szoclib kormányok nem tettek semmit az érdekükben, mert ha ők gazemberek voltak, akkor muszáj a narancsos kormánynak is gazembernek lennie? Akkor mi különbség van közöttük? Semmi, hiszen egy tőről fakadtak és mindannyiukat a közös érdek: a szajré köti össze. A narancsoséknak volt 4 évük a problémamegoldásra, de eddig az ügyben látszatintézkedéseikkel, félmegoldásaikkal, az adófizető(!) állampolgároktól besápolt fillérekből, a közszükségleti cikkekre is kivetett, világviszonylatban is magas 27 %-os ÁFÁ-ból meg a nyakló nélkül, felelőtlenül kibocsájtgatott állampapírok eladási értékéből több milliárdot csak elmaszatoltak. Ajjaj!
Üdv: B.Kiss-Tóth László

Vendég

#2

2014-03-21 18:09

Nagyon örülök, mert a hitel fizetése teljesen ellehetetlenítette már a családunkat, és nagyon jó lenne, ha segítséget kapnánk, hogyan tudunk kiszabadulni a bank által ránk kényszerített helyzetből

Vendég

#3

2014-03-21 20:37

Szeretnék részt venni a nagygyűlésen, fontos azonban, hogy előre tudjam a dátumot, mert dolgozom és az esetleges műszak cserét időben intéznem kell! Köszönöm!

Vendég

#4

2014-03-22 07:18

A részvételem függ attól, hogy mikor, hol, milyen körülmények között (pl. le lehet-e ülni, ha elfáradok,lesz-e mosdó) kerül megrendezésre a nagygyűlés.)