Ne legyen kutyaholokauszt Zemplénben!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Ne legyen kutyaholokauszt Zemplénben! petíció automatikusan generált fórumtémája


Vendég

#51

2014-02-01 21:24

2 állatorvos főállású foglalkoztatása állami finanszírozásból akik állatvédő szervezetek részére segítséget nyújtanak (akár humánus altatásban) ivartalanításban stb. Mindezt a sintérek helyén átalakított helyiségben :) (Ti beteglelkű emberek ....mert nem a humánus tetteitekről vagytok híresek!!!) Ennek okán helyén lehetne kezelni a populációt (gondolva azokra az emberekre, akik nincsenek az állattartás magaslatán) Kevesebb lenne a vadászkonfliktus . Az állatvédők anyagi energia felszabadulás okán hatékonyabban üzemelhetnének, működhetnének együtt egymással, és az Állatvédőrséggel, ill. azok országos tagjaival . Az állatkínzók által elkövetett bűnök rehabilitációjára is többe emberi erőforrás jutna az állatbarátok részéről.....nem beszélve a kutyák harcoltatásának teljes felszámolásáról stb-stb.

A petíció szerzője

#52

2014-02-13 21:55

KÖSZÖNET A PETÍCIÓ ALÁÍRÓINAK!

NEM LESZ TÖBB ALTATÁS A SÁTORALJAÚJHELYI GYEPMESTERI TELEPEN!!!!!!
A mai napon (2014. február 13-án) a Polgármesteri Hivatalban aláírták azokat a leveleket, amelyekben közlik több mint 40 település polgármesteri hivatalával - akikkel eddig szerződésben álltak - hogy nem gyűjtenek be többé gazdátlan ebeket a területükről. Ennek a következménye volt ugyanis, hogy nagy számban altattak kutyákat véglegesen Zemplén fővárosában. A gyepmesteri telep továbbra is működni fog az Önkormányzat fenntartásában, de a begyűjtési terület mindössze Sátoraljaújhelyre korlátozódik, amely mennyiséget fel tudja venni a közvetlen szomszédságában, és a tőle 12 km-re lévő Mandulás-hegyi Kutyaotthon, amennyiben meghaladná a kapacitásukat.
KÖSZÖNJÜK KEDVES POLGÁRMESTER ÚR, KEDVES KÉPVISELŐK, VÁROSELLÁTÓ SZERVEZET továbbá minden ÁLLATVÉDŐ, aki szóban, vagy írásban kifejezte nemtetszését az eddigi gyakorlattal szemben.
Kalocsa után ismét belépett egy város azok közé, amelyek EURÓPAI VÁROSNAK NEVEZHETIK MAGUKAT!Facebook