HALÁLZEBRA AZ ÖRS VEZÉR TERÉN! LÁMPÁT A ZEBRÁHOZ!

HALÁLZEBRA AZ ÖRS VEZÉR TERÉN! LÁMPÁT A ZEBRÁHOZ! / Közlemények / Tervezik, de mikor?! / Hozzászólások


Vendég

#1

2013-12-24 22:35

Szép, meg drukkolok tényleg, de engem valahogy zavar az, hogy egy igenis(!) komoly témában megfogalmazott írást egy 10 éves gyerek helyesírási szintjén kell közölni... valahogy komolytalan benyomást kelt. Áldott ünnepeket kívánok mindenkinek, és drukkolok a lámpa mielőbbi kihelyezéséért.

Vendég

#2

2013-12-24 22:45

Már évekkel ezelött meg kellett volna csinálni. Addig is a mostani jelzőtáblák nem elegek, 2 db nem elég az uttest közepén a két szélső járdán is kell még egy-egy.A táblákon fehér nem fényvisszaverő keret van, ezt ki kellene cserélni fényvisszaverő pirosra, mert sötétben nem látszik.

Vendég

#3

2013-12-25 03:05

Nem találtam olyan vészes hibát a szövegben. Ezzel szemben tudom, hogy a petíció elindítója a helyszínen próbálta megmenteni az áldozatot, küzdött az életéért. Számomra ez minden helyesírási hibát felülír.
Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok a petíció elindítójának (és mindenkinek) és köszönjük, amit tett (a helyszínen is) az ügy érdekében! :)
Az áldozat családjának őszinte részvétem. Mindig veszteség elveszíteni egy családtagot, közeli kozzátartozót, de karácsony előtt ez még nehezebb lehet. Nagyon sok erőt kívánok a családnak!

Vendég

#4

2013-12-25 05:06

Kedves Utas!
Egy lakó vagyok a sok közül aki a zebra tövében álló panelben lakik. Tiszta szívből köszönöm azt az erőfeszítést amit tesz az ügy érdekében! Jómagam és családtagjaim közül még ketten korábban már részesei voltunk veszélyes helyzetnek ezen a zebrán. Ami tőlem és családtagjaimtól telik azt megtesszük bízva abban, hogy sikerrel jár az ügy és nem kell több embernek balesetet szenvednie vagy meghalnia itt értelmetlenül. Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánok!

Vendég

#5

2013-12-25 06:23

Én sem látok hibát az írásban, és most szerintem ez nem is fontos!
Minden elismerésem az Öné,hogy képes volt egy ilyen tragikus helyzetben helyt állni,és menteni egy ember életét! Kevesen mondhatják el,hogy erre képesek!!
Köszönjük a petíciót!Én már megosztottam többször is,ismerőseim is,amit tudok megteszek!
Családommal a zebra előtt álló panel lakója vagyok,mi kerüljük ezt a zebrát,többet ér az életünk,2-3 perc kerülőút belefér!
Ami szerintem ugyan ilyen veszélyes az IKEA garázslejárója! Ott még figyelmetlenebbek,mint a zebránál,ráadásul állandóan ott parkolnak az autók,közlekedni sem lehet tőlük és nem látszódnak a gyalogosok!
Köszönjük a jó kívánságokat,viszont kívánjuk Önnek is ,és az összes aláírónak!
Az áldozat családjának őszinte részvétünk, és sok erőt kívánunk!
Dávid a Csertőből.

#6 Lámpa.

2013-12-25 09:23

A környéken lakom, ezért ismerem a helyszínt. Nekem az a véleményem erről a zebráról, hogy a baleseti kockázatát és egy lámpás átkelő kiépítését is figyelembe véve egy felesleges beruházás. Ettől a ponttól kb 100 méterre van lámpás átkelő az IKEA távolabbi végénél, valamint a másik irányba is van egy, a Nagy Lajos király útnál. Hogy mi indokolja azt, hogy a hosszú ház közepénél is legyen egy zebra - és egy forgalom lassító lámpa - azt nem értem, nem tudom. SZerintem inkább rossz, mint jó itt egy lámpa.

Vendég

#7

2013-12-25 09:55

Beszélek Almássyval, járjuk be a területet jan. elején, a megoldással nem lehet várni, és nem biztos hogy egy plusz lámpa a jó megoldás.

Várnai László önkormányzati képviselő

Vendég

#8 Egy lakó

2013-12-26 06:26

A zebra megszüntetése azért nem lenne jó,mert így is sokan a két átkelő között mennek át ahol nincs zebra! Ezt a zebrát megszüntetik még többet fognak a tilosba áthaladni, és rohangálni az úttesten az autók között!!Ez többnyire azokra vonatkozik akik a hosszú házban laknak és abban a lépcsőházban amely a két zebra közé esik. A 14 és 15 lépcsőház előtt van egy "sziget" az úttesten,ott szinte több ember megy át szabálytalanul,mint szabályosan a zebrán! Szerintem oda kellene áthelyezni a zebrát,így az IKEA mélygarázsához a lehajtó rész is talán kevésbé lenne veszélyes. Nyomógombos lámpa nem forgalomlassító!
Sajnos sok ember siet,lusta, és nem fog elmenni a ház két végénél található lámpás átkelőhöz,ha megszűnik a halálzebra!Szabálytalanul át fog haladni az úttesten,főleg,hogy már megszokta,hogy van ott egy zebra!