Ragaszkodunk a Mezzo-hoz.
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
bagoly#52 Nov 19, 2013, 06:58
Mezzo megszüntetése
A szolgáltató eljárása arcátlan és jogellenes!
Kérjük az intézkedés visszavonását!
Kérjük az intézkedés visszavonását!
Vendég#53 Nov 19, 2013, 12:56
BBC helyett AlJazeera, Mezzo helyett mi jöhet? Az egyetlen csatorna, ahol minőségi zenét lehet nézni!
Tudom, hogy "kisebbség" vagyunk Mezzo nézők, de ezt az egy csatorna kit zavar?
Tudom, hogy "kisebbség" vagyunk Mezzo nézők, de ezt az egy csatorna kit zavar?
Vendég#54 Nov 19, 2013, 15:00
Ezért a csatornáért fizetünk lényegesen többet havonta,ha megszüntetik akkor egy olcsóbb csomagot választok majd.Igaz éppen most írattak alá velünk 2 év hűségnyilatkozatot-vajh miért?????Ez tipikus Magyarország !!!!
Vendég#55 Nov 19, 2013, 18:02
A Mezzo szellemi gyógyszer a nyugdíjasoknak (és nem csak nekik). A televíziós adók többségétől terjesztett agresszivitás ellenszere. Beszüntetését közösség-ellenes merényletnek minősíteném. E.L.
katalan#56 Nov 19, 2013, 19:12
Semmilyen komolyzenei adás nem lesz. Lemondom az előfizetést, ha megszűnik a Mezzo. A könnyűzenét sok csatorna közvetíti, most ezt az egyet el kell venni?
Vendég#57 Nov 20, 2013, 06:08
Szomorú, hogy kultúra címszó alatt a televíziós csatornák szubkultúrában kitenyésztett celebekkel tömik tele a műsorokat és azok lesznek kisebbségben akik kultúra alatt valami egészen mást értenek !
Ez zajszennyezés ami mindenhonnan ránk ömlik, de nem kultúra. Beszállok a taxiba, bemegyek a közértbe, a plázákról nem is beszélve, már csak a gyógyszertárban nem dübörög valami szemét. Ezek után a saját otthonomban is korlátozni akarják,hogy mit hallgathatok ? Szégyen.
Ez zajszennyezés ami mindenhonnan ránk ömlik, de nem kultúra. Beszállok a taxiba, bemegyek a közértbe, a plázákról nem is beszélve, már csak a gyógyszertárban nem dübörög valami szemét. Ezek után a saját otthonomban is korlátozni akarják,hogy mit hallgathatok ? Szégyen.
Vendég#58 Nov 20, 2013, 06:18
Sőt, a műholdas sugárzású csomagokba is be kellene venni
Vendég#59 Nov 20, 2013, 07:26
Évek óta küzdünk a csatorna megmaradásáért, sajnos a szolgáltatók iszonyatos műveletlensége és bunkósága miatt kerülünk ilyen helyzetbe. Soha egyetlen egy vezetőjük nem volt hangversenyen és csodálkozik, hogy kik azok a hülyék akik ilyen zenét hallgatnak. Az ilyen embereket nem lehet meggyőzni, akik maximum a lakodalmas rock szinvonalára küzdötték fel magukat.
Vendég#60 Nov 20, 2013, 11:18
Ragaszkodom a mezzohoz, a csomadomban ez volt feBruck Lászlónéltétele a megrendelésemnek
Vendég#61 Nov 20, 2013, 15:50
Nagyon sok jó előadást láttam a Mezzo Tv-ben, amit amúgy soha nem láttam volna.
Mariska#62 Nov 20, 2013, 15:51
petició
Nagyon sok jó előadást láttam a Mezzo Tv-ben, amit amúgy soha nem láttam volna.
Vendég#63 Nov 20, 2013, 16:35
Mezzós néző.
Akár hányszor próbálok szorakoztató,igényes műsort keresni a számtalan programok között,a keresések 90%-ában a Mezzon nyugszom meg.Amennyiben ez az egyetlen értékes szolgáltatás is megszűnik,a tévé szobadísszé válik,ami helyett csak világirodalom marad számomra!!!
Akár hányszor próbálok szorakoztató,igényes műsort keresni a számtalan programok között,a keresések 90%-ában a Mezzon nyugszom meg.Amennyiben ez az egyetlen értékes szolgáltatás is megszűnik,a tévé szobadísszé válik,ami helyett csak világirodalom marad számomra!!!
Gigi#64 Nov 20, 2013, 17:56
Várjuk ki a végét! Januártól bele kell nézni az Unitel Classica csatorna műsoraiba.
Azt írják, a Salzburgi Fesztivál, a MET, a Bécsi Filharmonikusok, stb.,Netrebko, Villazón, Barenboim, Dudamel stb. koncertek, operák, dokumentum filmek szerepelnek majd a műsoron.
Szerintem, ha a Magyar Telekom kiveszi a Mezzo csatornát, akkor mindegyik szolgáltató ki fogja venni.
Lehet, hogy jó lesz az új csatorna is. :)
Azt írják, a Salzburgi Fesztivál, a MET, a Bécsi Filharmonikusok, stb.,Netrebko, Villazón, Barenboim, Dudamel stb. koncertek, operák, dokumentum filmek szerepelnek majd a műsoron.
Szerintem, ha a Magyar Telekom kiveszi a Mezzo csatornát, akkor mindegyik szolgáltató ki fogja venni.
Lehet, hogy jó lesz az új csatorna is. :)
julianna#65 Nov 20, 2013, 18:31
Ragaszkodom a Mezzo-hoz!
Tillarom#66 Nov 20, 2013, 21:09
Az egyetlen értelmes csatorna a sok szemét között...
Vendég#67 Nov 20, 2013, 21:24
Kell a Mezzo és nem vásárolok reklámhelyet. Szerezzék be mástól.
Vendég#68 Nov 20, 2013, 21:42
Csak azért választottam a UPC-t, mert a Mezzo csatorna nélkül el sem tudom képzelni a TV műsort. Lassan már alig marad nézhető műsor a kínálatban, ha a Mezzo megszűnne, akkor bármelyik olcsóbb kábelcsatonát választhatjuk, mert nem volna értelme többet fizetni a semmiért.
Csuli#69 Nov 21, 2013, 04:12
Nem értem, mi a bajuk vele? Talán nem olyan seggnyaló mint egyes csatornák?
Vendég#70 Nov 21, 2013, 05:59
Egy kiváló adó segítí a művelődést és a zenei kultúra megismertetését.
Vendég#71 Nov 21, 2013, 06:43
Ez az emberek hülyítésének na meg a szolgáltató terrorjának újabb állomása, úgyhogy annak ellenére aláírtam, hogy nincs tévém. A Bartók rádiót sem lehetett megszüntetni (egyelőre).
Vendég#72 Nov 21, 2013, 07:09
Disznóság!
A sok gagyi között a MEZZO NAGY ÉRTÉKET KÉPVISEL.
Névvel és arccal MER-E JELENTKEZNI AZ, AKI EZT A DÖNTÉST HOZTA?
Tudja ezt valaki?
Kérdi:
Zelinka Parlando Tamás
A sok gagyi között a MEZZO NAGY ÉRTÉKET KÉPVISEL.
Névvel és arccal MER-E JELENTKEZNI AZ, AKI EZT A DÖNTÉST HOZTA?
Tudja ezt valaki?
Kérdi:
Zelinka Parlando Tamás
Vendég#73 Nov 21, 2013, 07:14
Re:
TILTAKOZTUNK A FELESÉGEMMEL!
Én ezt onnan tudtam meg, hogy baj lesz/van, hogy a Telekom már januártól egy "másik komolyzenei" adót jelentett be nekünk a MEZZO helyett!Lehet, hogy a Basszust!
Zelinka Tamás
Vendég#75 Nov 21, 2013, 07:36
Maradnia kell a Mezzonak!
| This discussion has been closed. |
Kérem ne tegyék, ez közös - nemcsak kulturális, de gazdasági - érdek is. Tisztelettel, Dobi Irén 06-70-329-6031