Peticiok.com

FELHÍVÁS TÁRSADALMI ÖSSZEFOGÁSRA

Összefogás

Vendég#1 Nov 04, 2013, 07:24
Bizonyára félnek az emberek.. Mindenkinek megvan a maga kis kiszolgáltatottsága, félni ill féltenivalója.. és nem lehet csodálkozni, hogy a Kubatov-listázások és kamuzások korában sokan nem merik adni a nevüket..
Vendég#2 Nov 04, 2013, 07:48
Irjátok alá minél többen!!
Vendég#3 Nov 04, 2013, 08:17
MINDEN TŐLEM TELHETŐT MEGTESZEK .....A HÉTVÉGE ESEMÉNYEI SAJNOS BEBIZONYÍTOTTÁK ITT NINCS TÁRSADALMI ÖSSZEFOGÁS ! HOL VOLT AZ ELLENZÉKI ERŐŐŐŐŐ ?????? TERMÉSZETESEN MEGOSZTOM ! MINDENT , AMI A TERVEZETT CÉL ELÉRÉSÉT ELŐBBRE VIHETI..... ITT A LÉT A TÉT !
Vendég#4 Nov 04, 2013, 08:34
Osztom, ahogy tudom... Az a szörnyű, hogy a megosztásaimat eddig csaknem harmincan osztották tovább, és mégis... Nem az információ hiánya az elsődleges gond, hanem az érdektelenség,és a fásultság. Persze nekünk ezt nem kell elfogadni, tegyük tovább a dolgunkat...
Vendég#5 Nov 04, 2013, 10:44
Én tartom magam ahhoz, amit korábban megírtam és a Kongresszusunkon elmondtam!Rá kell venni ezt a két "okostojást", hogy ne versenykedjenek egymással, hanem Mesterházy lépjen vissza, mivel Bajnai már bizonyított a szakértő kormány élen!!!!!Ez esetben hihetetlen jó kampányt lehetne indítani, kezdve azzal:Milyen állapotban adta át Bajnai ezeknek a rohadékoknak az országot! Üdv.Nagy Lajos
Vendég#6 Nov 04, 2013, 14:28
Sajnos,a félelem nagyúr!!!
Vendég#7 Nov 04, 2013, 18:48
Ma ennél nincs semmi fontosabb!
Vendég#8 Nov 05, 2013, 09:27
A kormányváltásért a Demokratikus Koalíció kb. 2 éve gyűjti a támogató aláírásokat.
Vendég#9 Nov 05, 2013, 09:28

Re:

#2: -

A kormányváltásért a Demokratikus Koalíció kb. 2 éve gyűjti az aláírásokat. Nem kell ezt a célt "szétdarabolni", már megvan,aki csinálja.

Vendég#10 Nov 05, 2013, 09:29

Re:

#3: -

A kormányváltásért a Demokratikus Koalíció kb. 2 éve gyűjti az aláírásokat. Nem kell ezt a célt "szétdarabolni", már megvan,aki csinálja.

Vendég#11 Nov 05, 2013, 09:30

Re:

#4: -

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.