Magyar-, és európai demokraták
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
:(
Szégyen!
(http://www.youtube.com/watch v=oZfyOV5HmUk
Orbán,az Európai Parlamentben 2011.január...) 07:48'-től hallható.
A Tavares-jelentéssel Orbán Viktornak, már papírja van róla, hogy Magyarország a diktatúra irányába mozdult és van.
Re:
Azt is mondta, hogy Magyarországon a JOGÁLLAM MEGERŐSÍTÉSE folyik.
Felhívás
Teljesen felesleges a próbálkozás, hogy a hazugságokat igazsággá szavazzák át, az Unió szerződésekkel szabályozva jogi alapon működik.
Hazugságokat meg lehet ugyan szavazni, de végrehajtani már nem, mert ahhoz már tagállami hozzájárulás szükséges, és a tagállamik sose fogják megszavazni a Koppenhágai Bizottság felállítását, megnyírbálva ezzel a saját szuverenitásukat.
Ennek az elkaszálásához elég egyetlen nem szavazat.
Még valami: Durván kisebbségben vagytok.
Azért csak jó szavazgatást.
Re: Felhívás
Felhívom Axxtro figyelmét, hogy azonnal hagyjon fel a kannásbor fogyasztásával, mert árt a stilusának és már korossá fajult nála a kognitív disszonancia.
Egyetértek!!!!!!!
Vigyázni kell velük, mert kamu neveken is aláírnak!!!:((((
Javaslom megküldeni Tavarisnak, Barrosonak emilben, angolul!!!
E-mai címeim vannak!
Felhívás 2
Olymértékben agymosottak vagytok, hogy már a tényekben sem hisztek. Nyilván vastag a pénztárcád, amit megtöltöttek, hogy ne lásd a fától az erdőt. Én már éltem az átkosban, de szabadabbnak, boldogabbnak éreztem magam. Lassan már a fekete autó jön értünk, ha nem Nektek csápolunk. Maradj a Tieidnél, alkossatok békemenetet a megszorítás, nyomor, diktatúra megvédésére. Rajtatok röhög a világ. Nincs mégegy olyan ország, ahol a kormány mellett tüntessenek.
Re: Re: Felhívás
A fekete autó amúgy is hamarosan jön értetek,múmia. Az idő már csak ilyen,véget ér az ámokfutásotok nektek is egyszer.
Re:
A MELLÉKHATÁSOK TEKINTETÉBEN, KÉRJÜK KERESSE FEL ELMEORVOSÁT, GYÓGYSZER-ÉSZÉRT!
| This discussion has been closed. |