DopeMant a Parlamentbe!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) DopeMant a Parlamentbe! petíció automatikusan generált fórumtémája

apád

#26

2013-04-29 11:56

Ez az 500 kevés lesz a parlamentbe xD
Pityinger László

#27

2013-04-30 16:06

Lopni megyünk lopni :-)

Vendég

#28

2013-05-05 20:20

Aki hazudik és lop, az a kommunista parlamentbe való!

Vendég

#29

2013-05-09 18:33

Hiszem,hogy kell egy olyan ember a parlamentbe aki nem fél kimondani a gondolatait.A hozzászólásaidat olvasva sokszor érzem,igaza van ennek a srácnak ,csak nem mindig a megfelelő szavakat használod.Ehhez a magyar túl álszent,köztük én is:)

Vendég

#30

2013-05-18 09:11

Az Orbán Viktor vezette Fidesz-kormány intézkedéseivel az elmúlt három évben a magyar társadalom széles rétegeit hozta hátrányos helyzetbe, miközben változatos eszközökkel építi ki saját klientúráját. Ennek egyik, valószínűleg nem utolsó állomása a trafikpályázatokon a kormányzatnak kedves pályázók helyzetbe hozása, amelyet sajtóértesülések szerint a szekszárdi polgármester esetén hangfelvétel is bizonyít. A trafikmutyi, illetve a kormány elmúlt három évi tevékenysége által hátrányos helyzetbe kerültek érdekében a Demokratikus Koalíció demonstrációt szervez 2013. május 18-án, szombaton 15 órától a Fidesz Lendvay utcai székháza elé, amelyre várunk Titeket, minden demokratikus ellenzéki pártot és szimpatizánsaikat is.
Pityinger László

#31

2013-08-11 21:24

Amikor elvállaltam a köztársasági intézmény rendszer elnöki posztját, meg győződésem volt, hogy ezzel jó irányba fognak haladni Magyarország és a magyar társadalom sorsának dolgai.
Sok harcostársammal együtt vívtuk ezt a harcot nagyon rég óta. Az olyan emberek miatt keltem minden reggel, akik hitet adtak nekem. Nem a győzelemért kell harcba szállnunk, hanem azért, hogy megmutassuk ellenségeinknek, nem félünk és rettegünk sem elnyomó diktaturától, sem pedig a jóléti "fogd be a pofád és zabálhatsz rendszertől"!
Mégis sajnos voltak olyanok, akik el árúltak engem ebben a harcban és cserben hagyva aljasul hátba szúrtak!
Úgy érzem, a cigányság melletti harcom a gádzsóbünözés ellen derékbe tört, mikor nagyszüleim a Jobbik által emlegetett cigánybünözés áldozatai lettek.
Hosszas töprengés és dolgozó szobámba való fel-alá járkálás alatt meghoztam a döntésemhez.
Úgy határoztam, hogy lemondok az Alternatív Köztársasági Elnöki posztról és az azzal járó juttatásaimról!
Az eddigi havi honoráriumomat pedig felajánlom az "Emlékezzünk Dopemanra" nevű alapítványnak ajánlom fel!

A közel jövőben szeretném politika mentesen eltölteni az időt! Ezért úgy döntöttem, hogy minden időmet a kurvázásnak fogom szentelni! Megértéseteket előre köszönöm!

Köszönettel: Dr.(otós) Pityinger László