Tiltakozás a parlamenti antiszemitizmus, és rasszizmus ellen.
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
This comment has been removed by the person who wrote it.
Kállay Zoltán
Az önkiválasztottak hagyjanak fel fajvédő felsőbbrendűségi mániájukkal. Ha nem teszik, elsőszámú fasisztákként még több "felszóllalás"-ra számíthatnak.
Re: 126
Az önkiválasztottak hagyjanak fel fajvédő felsőbbrendűségi mániájukkal. Ha nem teszik, elsőszámú fasisztákként még több "felszóllalás"-ra számíthatnak.
Re:
Dávid,aláírtam,és megosztottam! Remélem sok aláírás gyűlik össze ott is.:)
Én igenis fenyegetve érzem magam most itt ebben az országban. Ezt már lejátszottuk egyszer, először a szavak,.........majd .....kit hogy éríntett.
Re:
Te szerencsétlen! Hogy lehetne magyarellenes valaki, aki magyar.. ez már betegség nálad. Fordulj orvoshoz, ha nem is gyógyítható, de tünetmentessé tehető!
Re: Re:
#5: - Re: LMP-s, MSZP-s, DK-s panaszkodik...SOK AZ ANTISZEMITIZMUS!!!...LE A JOBBIKKAL!!!...MUNKÁT, KENYERET!!!...NYOMORBAN A NÉP!!!...miattatok van. TI kormányoztatok sok évig. Miattatok szenved a nép, ti meg szidjátok azt a pártot, amelyik sosem volt hatalmon. Alantos, elfajzott "korcsok". Állatok sem, mint emberek. Azok vagytok. Könnyü rágalmak mögé bújni...nem fáj a fejetek. Nem miattuk nincs meg most Nagy-Magyarország. Szerintem nem Vona irta alá, hogy nem fogja MO. kérni az elszakitott területeket. Na de mindjárt én is "antiszemita" leszek, mert megmondtam a frankót. Jó éjszakát, kedves hiányos nemiszervű "honfitársaim". Álmaitok legyenek más pénzével teliek. VILÁG PROLETÁRJAI, KÖZÖSÜLJETEK!!
Re: Re:
A magyar parlamenti képviselők 80%-a nem magyar, csak annak adja ki magát. Ez egy ostoba petíció, nem is támogatom, de kíváncsi voltam a sok mosott agyú véleményére.
eSzeL
Többen azóta holokauszt rajongók lettek :D:D:D
"Amikor a nácik a kommunistákért jöttek, én nem álltam ki értük, mert nem voltam kommunista. Utána a zsidókért jöttek, és én nem álltam ki értük, mert nem voltam zsidó. Utána a szakszervezeti tagokért jöttek, és én nem álltam ki értük, mert nem voltam szakszervezeti tag. Aztán a katolikusokért jöttek, és én nem álltam ki értük, mert protestáns voltam. Aztán értem jöttek, és addigra már senki sem maradt, aki kiálljon mellettem."
Re:
Nem hiszem afrikába nagyob a tőrzsek kőzt vagy a balkánon mi sajnos nem nyirunk ki 10ezernyi más fajhoz tartózó fő emlőst a 2 VH Ota . It nincs raszizmus csak igény rá
| This discussion has been closed. |