Petíció a devizaadósok perilleték mentességéért
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Vendég#76 Feb 07, 2012, 23:29
Nekem szerencsére nincs,de nap,mint nap látom,hallom mit okoz..Szomorúvá tesz a sok ember kilátástalan helyzetbe jutása..Megoldást kell találni!
Vendég#77 Feb 08, 2012, 00:13
Kérlek ismertesd meg annyi emberrel ezt a petíciót amennyivel csak tudod. Minél több ember aláírja, annál jobban odafigyel rá a média és a döntéshozók.
Ervitál#78 Feb 08, 2012, 00:16
A Deviza csak papíron létezett,hogy minél nagyobb uzsorát tudjanak be szedni.Ez által a lakosság tömegeit tették tönkre,földön futóvá!!!
Vendég#79 Feb 08, 2012, 07:59
Ugytünik, hogy a kormánytagokés képviselők elsősorban ezt a lehetőséget maguknak teremtették.Több pénzügyi szakember tanácsolta a kormánynak, hogy kezdjen tárgyálást a bankokkal a devizahitelesek ügyéban.Reálisan elérhető lett volna 20 % elengedése. Az Isten verje meg azokat akik ezt igy intézték !
Csabai János
Csabai János
Vendég#80 Feb 08, 2012, 09:26
A jelenlegi pénzrendszer ellen csak összefogva tudunk föllépni.Én csak azt követelem amivel átvertek ezek az uzsorások.
Vendég#81 Feb 08, 2012, 09:44
Összefogás kell.
Vendég#82 Feb 08, 2012, 10:45
Örülök, hogy létrejött ez a petíció és én is kérek minden jó érzésű embert, hogy aláírásukkal csatlakozzanak.
Köszönettel!
Köszönettel!
Vendég#83 Feb 08, 2012, 11:13
A perilletékkel kapcsolatban kérdezném:
62. évben járó rokkant nyugdíjas vagyok, nekem nem jár alapvetően az illeték mentesség?
Üdvözlettel:
Szabolcska István
Szekszárd
62. évben járó rokkant nyugdíjas vagyok, nekem nem jár alapvetően az illeték mentesség?
Üdvözlettel:
Szabolcska István
Szekszárd
Vendég#84 Feb 08, 2012, 15:00
A rablóhitel ami annyi embert tönkretett,
kinek a hibája? És a kormány segített.Gazdagoknak ?
A kedves képviselőknek, hogy szabaduljanak meg a hite-lűktől a végtörlesztéssel? Köszönjük szépen ezt a segítséget!
kinek a hibája? És a kormány segített.Gazdagoknak ?
A kedves képviselőknek, hogy szabaduljanak meg a hite-lűktől a végtörlesztéssel? Köszönjük szépen ezt a segítséget!
Vendég#85 Feb 08, 2012, 16:26
Remélem,hogy sikerül céltérnünk.
Vendég#86 Feb 08, 2012, 19:38
Mert igazuk van!
Vendég#87 Feb 08, 2012, 21:41
A pártok ismét korlátozni akarják a civileket
Vendég#88 Feb 08, 2012, 23:59
Lassan mi is földön futók leszünk. Nekünk ki fog segíteni??? Három gyermekkel eddig bírtuk fizetni a hitelünket(2005 óta nem hogy csökkent,hanem több van mint amit felvettünk),és lassan az utcára kerülünk.
Vendég#89 Feb 09, 2012, 02:39
Szerintem, atörvényhozók összejátszanak a Bankokkal,aki ezt a módositást beterjesztette,és a Bizottság amely elfogadta. Nevesiteni kell ezeket a gaz.... a nyilvánosságnak nagy az ereje. Egyértelmü, hogy igy akarják megakadályozni,hogy birósághoz forduljunk.Keresni kell a megoldást,hogy minnél többen jelentkezzenek és igy talán egy személyre kevesebb összeg jút.
A petiziót viszont el kellene juttatni azokhoz a politikusokhoz, akik azt hazudják, hogy mellettünk állnak.Szerintem megint az utcára kell mennünk
A petiziót viszont el kellene juttatni azokhoz a politikusokhoz, akik azt hazudják, hogy mellettünk állnak.Szerintem megint az utcára kell mennünk
Vendég#90 Feb 09, 2012, 09:26
Maximálisan egyetértek a céljával. Egyedül kiszolgáltatottak vagyunk, míg tömegben már súlya van kérésünknek,szavunknak / lásd a hatalmas halrajok, melyek ijesztő nagyok ellenségeik szemében, és rendkívül mozgékonyak a támadások kivédéséhez /remélem senkit sem sért a hasonlat.
Vendég#91 Feb 09, 2012, 10:19
Pertársaságot keresek az UniCredit Bank CHF lakás hitelezési gyak.-ban történt visszaélésinek kivizsgálásában, ill. kártérítési igény tárgyában.
Sz J.
Sz J.
Vendég#92 Feb 09, 2012, 10:26
Megint emelték a törlesztő részletet. Minden évben 20 chf.Ennyivel kell többet fizetni.Lassan már nem bírom.
Tisztelettel
Tisztelettel
Vendég#93 Feb 09, 2012, 11:15
..
Vendég#94 Feb 09, 2012, 11:20
Ha már az általunk fenntartott államnak nincs elég ereje letörni az uzsorás bankok, tolvaj kufárok szarvát, legalább ha az emberek a keserves jogi utat válasszák, ezt a minimális segítséget ( illetékmentesség)ki kell követelni.
Vendég#95 Feb 09, 2012, 13:43
jozef#96 Feb 09, 2012, 13:45
Adjuk át együtt a petíciókat !
Vendég#97 Feb 09, 2012, 14:33
Új petícióban jó lenne követelni, hogy a bankok tárgyaljanak újra minden hitelszerződést, töröljék a különféle szerződés módosításokat, büntető kamatokat, ügyleti díjakat. A versenyhivatal vizsgálja felül a devizahitelek extra profit tartalmát. Tegyék lehetővé a bankok, hogy az adósok visszafizethessék a felvett hitelt, és megtarthassák lakásaikat.
Vendég#98 Feb 09, 2012, 18:33
Deviza hitelesek! Velünk adósokkal teljes mértékben elbánt a bank.Az a szomorú,hogy az állami intézkedések is olyanok,hogy szorosan kéz a kézben ellenünk szövetkeztek a pénzintézetekkel és bár melyik megoldást választjuk a vesztesek mi vagyunk. Nem vettétek még észre ,hogy ez egy okosan kitervelt vissza államosítás és még a pénzintézetek is profitáltak ebből nem csak az állam.Gondoljatok bele a rossz minőségű tanácsi lakásokat kénytelenek voltak megvásárolni a lakók,különben mehettek az utcára. Nemzeti Lakás Alap a bajba jutott tulajdonosoktól végső esetben megvásárolja az ingatlanokat és amennyiben a család létszáma elég nagy abban az esetben visszabérelhető. Tulajdonosból bérlő lettél az állam meg tulajdonos a Te zsírodon és még el is hitetik velünk hogy hálálkodni kell.Csak arról nem beszél senki hogy ki a felelős azért amikor Ft. alapú hitelt nem folyósítottak mondván nem felelünk meg a banki kritériumnak , de a deviza alapú hitel várható árfolyam veszteséget elbírjuk a kamatról már nem is beszélve. Hitelekre nagy szüksége volt a magán és a vállalkozói szférának csak épp a kormány, állam nem tudott biztosítani hitelt és spekulatív módon bedobta a Chf-t holott tudható volt
magánszemélyek részére nem adhatta volna ki.Ezt a valuta nemet kifejezetten Vállalatok RT.ZRT. működésére, beruházásaira, importszükségleteik finanszírozására alkalmas. Állítólag semleges ország devizájából júdás pénzt csináltak.
magánszemélyek részére nem adhatta volna ki.Ezt a valuta nemet kifejezetten Vállalatok RT.ZRT. működésére, beruházásaira, importszükségleteik finanszírozására alkalmas. Állítólag semleges ország devizájából júdás pénzt csináltak.
Vendég#99 Feb 09, 2012, 23:07
Borzalom,amit az emberekkel művelnek,ennél csak az borzalmasabb,hogy tehetetlenek vagyunk,s ezt ŐK nagyon jól tudják!
Vendég#100 Feb 11, 2012, 20:22
Re:
és köztünk vagy már? vagy csak vársz és bizol a jobb jövőben? ha teszel is érte, hamarabb jön el hozzánk a jobb jövő...
www.devizaados.eu
| This discussion has been closed. |