Petíció a devizaadósok perilleték mentességéért
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Emberhez méltatlan körülmények között kell éljünk ebben a munkanélküli, élhetetlen országban! Miből tudnánk 1,5 mFt-ot fizetni, amikor lakhatásra és étkezésre sincs pénz. 25-65 eFt körüli életszinvonalon /albán/ élünk, teljesen kizsákmányoltan. Követeljük alapvető jogainkhoz /per illeték mentesség/ való hozzáférésünket!!!!
Csuthy György
Eddig nagyrészt csak azokon segített a végtörlesztés, akik jó módban élnek, sőt azok több milliárd "nyereséget" is elkönyvelhetnek maguknak. A szegény emberek nem tudtak a lehetőséggel élni, számukra kell megoldást keresni! szenvedő alany vagyok én is, lakás felújításra vettem fel 500 ezer Ft-ot, /152,- Ft-os svájci frank árfolyamon/ 4 évvel ezelőtt. 15 ezer Ft-ról ma már 23.500 Ft-ra emelkedett a törlesztő részletem, csak azért nem élhetek semmilyen "segítséggel", mert nem lett megterhelve a lakásom. Az már senkit nem érdekel, hogy 3 hónapja nem tudok közös költséget fizetni, mert valamit a gyógyszereken kívül ennek is kell!!! Én nem vagyok "károsult"? Személyeskedés nélkül több országgyűlési képviselő lakása talán veszélyben volt és ezért hozták a végtörlesztési törvényt? dehogy!!! ők "nyereséghez" jutottak ezzel a lehetőséggel. Miért nem CSAK és KIZÁRÓLAG a valóban fenyegetett kört - akik elveszthetik lakásukat - segíti az állam?... az érthető lenne. De hogy a milliomosoknak még több milliójuk legyen, azért miért kell az államnak segítséget adni, költségvetésből támogatni őket! DISZNÓSÁG ÉS FELHÁBORÍTÓ!!!
Életemben egy alkalommal voltam abban az állapotban, amikor nekem volt követelésem. Nem keresettel, fizetési meghagyással fordultam a bírósághoz. Perré alakult a fizetési meghagyás, mert az adós ellentmondással élt. Perköltség és illeték megfizetése ellen „szegénységi bizonyítvány”-t nyújtottam be a bíróságnak, ezt a bizonyítványt az illetékes Tanács Adó osztálya állította ki. Ez az intézmény, hogy: „szegénységi bizonyítvány” már nem létezik?
Re:
Tisztelt Elnök Úr! Köszönöm szíves meghívását. Beléptem a Szövetségbe, kaptam meghívót is az I. Konferenciára, amit tiszta szívemből köszönök. Nem tudtam részt venni, mert az éves tagdíj, 12 eFt, nem áll a rendelkezésemre. Ennek ellenére várom cselekedeteik eredményét. A petíciót is aláírtam, terjesztem is. Hozzászóltam a petícióhoz is. Ennyi a mozgásterem, sajnos. Tisztelettel: Kiss Tivadarné
Re:
Kedves Kata,
érdekelne engem is a VAN MEGOLDÁS! Szívesen beperelném a bankomat, csak nem tudom hogyan induljak el. Tudna nekem ebben segíteni?
Email címem: [email protected]
Várom a válaszát!
Előre is köszönöm!
Üdvözlettel Ivány Zsoltné (Piros)
| This discussion has been closed. |
VAN MEGOLDÁS!! Persze az is jó, ha illetékmentességet kapunk, de az sok idő és szerintem nem valószínű. Akit érdekel, hívjon telefonon! (70/3373270) Menyhárt Kata