RehabCritical Mass - Egyenlőség, akadálymentesítés - Elvárjuk!

RehabCritical Mass - Egyenlőség, akadálymentesítés - Elvárjuk! / Közlemények / Nem adom fel - 4. Rehab Critical Mass / Hozzászólások

Judit Suranyi
A petíció szerzője

#1

2017-09-28 16:52

FB oldalunkon követhetitek: https://www.facebook.com/rehabcriticalmass.hu/ Az esményt pedig osszátok, hogy elérjük a kritikus tömeget!!!

Köszönjük, találkozunk szombaton!


Vendég

#2

2017-09-28 17:03

Tamogatom.suranyia.

Vendég

#3

2017-09-28 18:04

Schram Norbert

Anonymous

#4

2020-05-06 08:42

Sziasztok! A világjárvány szinte mindent megváltoztatott egyik pillanatról a másikra, hirtelen mindenki a komfortzónáján kívül találta magát. Az izolácó, a “ki-nem-mozdulhatóság”, láthatatlan valóság és kiszámíthatatlan jövő sok fogyatékossággal élő embernek egy életen átívelő már ismert, mindennapi tapasztalat, így sokunknak most ők tudnak segíteni. A karantén paradox módon egyrészt elszigetelődést jelent, másrészt közelebb hoz minket egymáshoz. Most lehetőség nyílik egy gombnyomással, olyan emberekkel találkozni, ismerkedni, beszélni, akikre eddig nem volt időnk, vagy terünk, esetleg nem is láttuk egymást. Ebben szeretnénk segíteni. 2020. május 17-én ONLINE 6. Rehab Critical Mass együttlét #nemvagyunkegyedül #wearenotalone https://www.facebook.com/rehabcriticalmass.hu/ 40 perces közvetítésben dolgozzuk fel az általatok beküldött videókat, kortárs művészek- és az eseményünkhöz csatlakozók közreműködésével. A program idején bátran kérdezzetek és szóljatok hozzá a műsorhoz. Utána 2 órán keresztül lehetőség lesz ZOOM-szobákban beszélgetni az érintettekkel és a szakemberekkel a minket érintő legérdekesebb témákban. Ehhez segítség a következő hírlevél. Már előre örülünk annak, hogy – még, ha csak virtuálisan is, de - ismét találkozhatunk! Szeretettel várunk a Facebook oldalunkon május 17-én 18 órakor!