Peticiok.com

Töröljék Alok-Vaid Menon előadását a Budapest Pride programjából

A Pride válasza a megkeresésre, és az én válaszom

Vendég#1 Jun 29, 2017, 14:31

Kedves Zsófia teljes mértékben egyetértek mindazzal ahogy leírtad és a reakcióiddal a vàlaszlevelekkel kapcsolatban is ezért is írtam alà a peticiót és remélem kitiltjàk vagy legalàbb nem engedik ennek az embernek nyilvànossan terjeszteni beteges nézeteit ....
Tisztelettel Caluser Magdolna

Vendég#2 Jul 08, 2017, 15:56

hm.. semmilyen módon nem tudom negatív színben látni Balogh Zsófia cselekedeteit, illetve a levelét, sem magát a petíciót. Viszont ez a válasz a PRIDE szervezők részéről megdöbbent. Nem hiszem el, hogy még mindig ez megy civil körökben, hogy ahelyett, hogy a projekt / ügy érdekeit szem előtt tartva hoznának döntést, illetve reagálnának bármire, kristálytisztán beindul a defenzív gépezet, amelynek egyetlen célja a zavaró "támadás" semlegesítése. Egy multicégnél ugyanezt tennék -- és ez elgondolkodtató.
A profi rendezvényszervezés amennyire jól hangzik, annyira destruktív jelenség egy mozgalom esetében.

Jósvai Péter

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.