Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt


Vendég

#5726 Büdöskomcsi féreg a buzik között

2011-11-24 00:20

Gyurcsány Ferenc volt a vendége a melegek által látogatott Szimpozion Klubnak 2011. november 19-én este. A büdöskomcsi féreg a szombat esti személyes hangvételű beszélgetésen többek között az LMBT-emberekhez fűződő viszonyáról, a melegfelvonulásokon való részvételéről, a magyar politika és társadalom LMBT-személyekkel kapcsolatos megítéléséről, kormánya LMBT-jogi politikájáról és a bejegyzett élettársi kapcsolat 2009-es bevezetéséről mesélt a népes hallgatóságnak. Aktuális politikai és közéleti kérdések, valamint a közeljövőben várható tendenciák is szóba kerültek a Gyurcsány Ferenccel való beszélgetés során.

Arról nincs hír, hogy félrevonult-e a hallgatóság valamelyik tagjával az előadás után.


Vendég

#5727 Re: Büdöskomcsi féreg a buzik között

2011-11-24 00:31

vidéki lakosnak budapesti 135 nm-es szoci bérlakás, felettébb fura !!!!

#5728 Re: A valakitől elzabrált BELVÁROSI 135 NM-ES KECÓ ZORBÁN VIKTORÉ LETT, mert megérdemelte

2011-11-24 01:28

#5720: - A valakitől elzabrált  Budapest V.kerületi, 135 nm-es nagypolgári kunyhó és egy vidéki ifjú története

Zorbán Viktor,  hazánk nagyra hívatott polgára,  talán tekintettel a KISZ-ben is végzett kíváló munkájára,  a jó Isten segedelmével  és  Mihályi Gábor izraelita vallású,  V.kerületi polgármester úr asszisztálásával,  26 éves korában,  mint vidéki lakos(?!) hozzájutott egy budapesti szociális  -a sok név nélküli családtól elkobzott-  nagypolgári lakások egyikéhez, amelyet 60.000.- Ft/nm áron megvásárolt, a vételár 30 %-áért, amelynek 10 %-át kellett  -a hatályos jogszabályok értelmében befizetni-,  a fennmaradó összegre 25 éves részletfizetés járt.  Egyébként a zorbán-bányászok abban az évben igen rosszul teljesítettek,  így a gazdasági elithez tartozó öreg Zorbán párttitkár elvtárs javaslatára  az ifjú Zorbán  igénybe vette a részletfizetési kedvezményt.  Majd, ezt a valakitől elkobzott nagypolgári, de immáron öröklakást, 2002-ben 63 millió Ft-ért eladta és az új Rózsadombon vásároltak 76 millióért egy lepukkant házikót,  amit 20 millió devizakölcsönből felújíttattak.  Az az igazság,  hogy arról nincs információ,  hogy az V. ker. nagypolgári lakás eredeti tulajdonosai voltak-e olyan szerencsések,  hogy a kiemelt Sz.István krt-i övezetben kaptak é lakást, személyenként  külön hálószobával, közös nappalival, avagy nem,  hanem úgy jártak, ahogy sokan mások,  mint belvárosi nagypolgári lakástulajdonosok.     Jómagam is,  ha nem is nagypolgári,  de fele ekkora lakást vásároltam meg a Vörösmarty téren,  de előtte már nem 2-3, hanem 20 éve benne élő budapesti lakosként  -hasonló feltételekkel-,  a jogszabályoknak megfelelően,  - én speciál kárpótlási jeggyel kifizettem a  vételár 30 %-át egyösszegben és így kimaradt az életemből a részletfizetés.   A fentieket tájékoztatásul,  minden részrehajlást mellőzve,  tudomásulvétel végett közlöm.

gondolhattam volna

#5729 Re: A büdöskomcszizó féreg rohadtul féltékeny Gyurcsányra...

2011-11-24 04:03

#5726: -A  büdöskomcsizó féreg buzi !!!

NA,  MEGVAN A FÉREGSÉGED NYITJA:  EGY FERDEHAJLAMÚ BUZERÁNS VAGY,  ÉS TELJESEN MEGŐRJÍTETT A FÉLTÉKENYSÉG, MERT  GYURCSÁNY A PLÁTÓI SZERELMED,   PECKEDRE  Ő  EGY BOLDOG HÁZASSÁGBAN ÉLŐ,  NÉGY GYERMEKES CSALÁDAPA,  AKI ÍGY SZÁMODRA:  VESZETT FEJSZE NYELE...  ...EGYÉBKÉNT IS EGY LUMPENPROLI VAGY,  AKI SZINTE MINDENKINÉL SANSZTALAN...  SEIZE.


Vendég

#5730 Re: Re: Büdöskomcsi féreg a buzik között

2011-11-24 11:08

#5727: - Re: Büdöskomcsi féreg a buzik között  

 Teljesen igazad lenne, ha nem Gyurcsány, hanem Vitézy Dávid közismerten meleg unokatesó futna ott, bár akkor tapsikolnál, hogy milyen derék gyerek, hogy nyíltan vállalja. Gyurcsány csak a kirekesztés elleni tiltakozásául futott ott, ami  szerintem is dícséretes. Futni egyébként szokott a somogyi dombokon, a környéknek példát mutatva az egészséges életről. Ő minden lépésével példát mutat még az olyan takonyládáknak is, mint te vagy.


Vendég

#5731 Re: Re: Büdöskomcsi féreg a buzik között

2011-11-24 12:22

#5727: - Re: Büdöskomcsi féreg a buzik között

Csak nem szégyellitek, büdöskomcsi férgek, hogy Gyurcsányt igazából más hímneműek micsodája érdekli és a büdöskomcsi Apró-Dobrev klánba csak érdekből házasodott be?  Buzinak lenni állítólag modern, baloldali és progressyív dolog!  Tolerancia, büdöskomcsi férgek! Tolerancia! :D


Vendég

#5732 Re: Re: Re: Büdöskomcsi féreg a buzik között

2011-11-24 13:18

#5731: - Re: Re: Büdöskomcsi féreg a buzik között  

 Nálad nagyobb állatot még nem szült anya. Tipikus FIDESZ gondolkodás, mentalitás. Valaki ír egy tényt, erre Te, aberrált állat átfordítod szájízed szerint olyasmire, ami a valósággal köszönőviszonyban sincs. Nem vagy beszélgetőpartner, veled emberek nem tudnak értelmes beszélgetést folytatni, de ezt már többen, többször megállíapították. Ezt a fórumot ilyen gazemberek miatt, mint te vagy, be kell tényleg zárni. Annak örülsz, ha az ember az aljasságodtól tehetetlen mérgében fel akar robbanni. Ennek egyetlen gyógyszere, amit most beveszek, hogy a lábam nem teszem be erre az oldalra soha többet. Most röhögjél, patkány, amíg széjjel nem röhögöd magad, te rohadék, senkiházi bűnöző.

MÁR TUDJUK

#5733 Re: Re: A büdöskomcszizó egy aberrált állat...

2011-11-24 13:52

#5729: gondolhattam volna - Re: A büdöskomcszizó buzeráns ROHADTUL féltékeny Gyurcsányra...

A KOMCSIZÓ EGY ROHADTNARANCSOS,  BÜDÖSLÁBÚ,  FERDEHAJLAMÚ GÖRÉNY,  AMI NEM CSAK BUZIT JELENT NÁLA,  HANEM EGY  FÉLTÉKENY,  ABERRÁLT ÁLLATISÁGOT,  - AKIT CSAK GYURCSÁNY LÉNYE TUD IZGALMI ÁLLAPOTBA HOZNI ÉS FELLEGEKBE REPÍTENI,  MINT A TÁNYÉR BABLEVES UTÁNI FÁRADT-FING-ZUHATAGOT.

Zorbán és a komcsizó egy buzeráns pár lett

#5734 Re: Re: A büdöskomcszizó egy aberrált állat...

2011-11-24 14:05

#5731: - Re: Re: A büdöskomcsizó féreg  B U Z I  !!!

ne irigykedj, ne féltékenykedjél Gyurcsányra,  - arra a szintre, ha újra születnél sem érnél fel soha,  - eridj a Zorbán hupikék törpikéhez, az a te világod, méretileg, agyilag és buzilag...


Vendég

#5735 Re: Re: Re: A büdöskomcszizó egy aberrált állat...

2011-11-24 15:05

#5734: Zorbán és a komcsizó egy buzeráns pár lett - Re: Re: A büdöskomcszizó egy aberrált állat... 

 Érdemes felmennie ennek a gennytömegnek a you-tube-ra, talál néhány Zorbánt "istenítő" videot. Ott megtudhatja, hogy az ellenzéknek, de nem is csak az ellenzéknek, hanem inkább a jobbérzésú embereknek mi a véleményük a mai kormány munkájáról, a hatalommal való visszaélésről és úgy általában mindenről.  Nehogy azt higgye, hogy mi itt a fórumon huszon-páran vagyunk csak felháborodott ellenzékiek!


Vendég

#5736 Re: Re: Re: Re: Büdöskomcsi féreg a buzik között

2011-11-24 15:33

#5732: - Re: Re: Re: Büdöskomcsi féreg a buzik között

Büdöskomcsi féreg!  Úgy látszik, hogy téged valamiért nagyon zavar az a tény, hogy Gyurcsány büdöskomcsi féreg láthatóan nagyon-nagyon szeret buzik körében forgolódni.. :D  Mi lesz így a toleranciával, baloldali értékrenddel, talán nem tiszteled a másságot, te undorító büdöskomcsi patkány? :)))

Apropó, szerinted miért tolakszik Gyurcsány büdöskomcsi féreg hátsójához az a buzi kinézetű fickó a képen? ;)

BUZI VAGY ÉS KÉSZ.!!!!!!!!!!!

#5737 Re: Re: Re: Re: Re: FŐBUHA a buzik között

2011-11-24 16:03

#5736: - Re: Re: Re:  VEZÉRBUZI a buzik között

AMIÉRT TE KUNCSOROGSZ MINDENKI HÁTSÓJÁHOZ, NEKED MÁN SECKO JEDNO !!!!!!!


Vendég

#5738 Re: Re: Re: Re: Re: Re: FŐBUHA a buzik között

2011-11-24 16:39

#5737: BUZI VAGY ÉS KÉSZ.!!!!!!!!!!! - Re: Re: Re: Re: Re: FŐBUHA a buzik között  

 Látod, hogy ez a gennykupac egy beíráson belül ellentmond magával. Először buzizza a Gyurcsányt, majd azt mondja, hogy én nem tolerálom a másságot. A Másságot tolerálom, a szemétséget nem. De nem tudom, mit magyarázkodok itt Neked, mikor ő a szenny. Vele viszont nem tárgyalok.

Más: Nem tudom, hány éves vagy. Tetszik ez a rövidítés: mármint a FŐBUHA. Az én fiatalkoromban ez a Fővárosi Bútor Hanszer Sportszer Nagykereskedelmi vállalat rövidítése volt. Ha ezt a mocsok gennyhalmazt nevezed annak, szívesen zongoráznék a hátsóján egyet egy lapát nyelével. Na jó, lehet gereblye is.


Vendég

#5739 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:Büdöskomcsi féreg a buzik között

2011-11-24 16:50

#5738: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Először buzizza a Gyurcsányt, majd azt mondja, hogy én nem tolerálom a másságot. A Másságot tolerálom,

Hát pedig láthatóan nem nagyon tolerálod azt a meglehetősen valószínűsíthető  dolgot, hogy Gyurcsány büdöskomcsi féregnek az Apró-Dobrev klánba történt beházasodása nem felel meg a  tényleges szexuális preferenciáinak... :D De miért nem?  Ti, undorító büdöskomcsi patkányok mondjátok állandóan, hogy a buzulás az egy modern, haladó baloldali dolog és tisztelni kell ezt a másságot... :)))  Na, szóval toleráljad szépen Gyurcsánynál is. Mikor lesz a "coming-out"-ja? ;)


Vendég

#5740 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:Büdöskomcsi féreg a buzik között

2011-11-24 16:57

A KOMCSIZÓS EGY FŐBUZI...

#5741 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FŐBUHA a buzik között

2011-11-24 19:12

#5738: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: FŐBUHA a buzik között

NE BOSSZANTSAD MAGADAT EGY FŐBUZI MIATT,  OLYAN,  MINT A  FRITYESSSZ:  JAJ, CSAK A GYURCSÁNY NE !!! F.SNAK TÜLE, MINT A FOSTOSVERÉB.  AZÉRT MACERÁLNÁ  FERENCET,  MERT A VIKTÁTOR SEMMIRE VALÓ,  PEDIG MONDTAM NEKI, HOGY KISEMBER NAGYBOTTAL JÁR, NE TÉVESSZÉK MEG A KÜLSŐSÉGEK.      A   FŐBUHA PEDIG   A  FŐVÁROSI BUZI HANGSZERELŐK   RÖVIDÍTÉSE.  ÚGYHOGY RÁHANGSZERELHET VIKTÁTOR BRÁNERJÁRE, SZŰK SZÁJJAL ÉS BŐNYÁLLAL.


Vendég

#5742 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FŐBUHA a buzik között

2011-11-24 20:27

#5741: A KOMCSIZÓS EGY FŐBUZI... - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FŐBUHA a buzik között  

 Szia!

Én már csak azért nézek be néha, hogy egy jót röhögjeg némelyik beírásodon, nagyon találó egyik-másik.

Nem fogom magam minden hülye beíráson felhúzni, ez az egész takony nem ér annyit.


Vendég

#5743

2011-11-24 21:21

Nem tanultok és leálltok ezzel a perverz, pitiáner barommal, ezért ne is panaszkodjatok.
Minden válaszoló maga készteti írásra ezt az köcsögöt.

Vendég

#5744 A Gyurcsány-párt indulása

2011-11-25 02:40

Eddig 1500 MSZP-s ment át Gyurcsányhoz
Egyelőre valamivel több mint négyezer személy írt alá szándéknyilatkozatot vagy töltött ki már belépési nyilatkozatot a Gyurcsány Ferenc volt kormányfő által vezetett Demokratikus Koalíció nevű pártba – tudta meg a Népszabadság. Ez kevéssel több mint a fele azoknak, akik korábban beléptek a formációba, amikor az még az MSZP egyik platformjaként működött.

Az első felmérésben az teljes lakosság körében 2, a pártválasztók körében 4%-ot mért a Tárki, miközben a Jobbik átvette a vezetést az MSZP-től mindkét kategóriában.
BÓVLI LETT ORSZÁGUNK !!!

#5745 ILYEN MÉG NEM VOLT, BÓVLI LETT MAGYARORSZÁG !!!

2011-11-25 10:36

BÓVLI LETT MAGYARORSZÁG !!! KÖSZÖNJÜK MEG ORBÁN VIKTORNAK ÉS A FIDESZNEK. KÖSZÖNJÜK !!!

Vendég

#5746

2011-11-25 11:16

Tegnap este még minden médiában zengett a "hálaének", a hihetetlen magyar gazdasági sikerről! Lehet, hogy már a kormányzati kommunikáció sem olyan tökéletes? Vagy csak nyomják Krahácsot? Mindenesetre, elég baj ez mindannyiunknak. El van ez ......., de nagyon!

Vendég

#5747 Re:

2011-11-25 11:36

#5746: -  

 Az csak természetes, hogy nyomják és nyomni is fogják addig, amí a szürkehályog le nem kerül a behülyített emberek szeméről. Most már lassan nem lehet visszamutogatni a 8 évre ez vastagon az elmúlt másfél évben lett elbaltázva. Nem kicsit, nagyon. A baj az, hogy még mindig van egy jelentős réteg, aki nem a valóságnak hisz, hanem annak, amivel etetik folyamatosan. Pl. a tegnapi "hihetetlen magyar gazdasági siker". Ha nem szenvedné meg ezt az ország, akkor azt mondanám, hogy röhejes, de ez nem az, ez nagyon szomorú.


Vendég

#5748 Re: A Gyurcsány-párt indulása

2011-11-25 11:45

#5744: - A Gyurcsány-párt indulása a Jobbik átvette a vezetést az MSZP-től mindkét kategóriában.

Ez jó hír.  Meg az is, hogy Gyurcsányék a parlamenti küszöb alatt vannak.


Vendég

#5749 Re: Re:

2011-11-25 18:03

#5747: - Re:  

 Érdemes megnézni az ORIGO-n és az INDEX-en a vonatkozó cikkeket és a hozzájuk tartozó kommenteket. Hű tükörképet kaphatunk a mai gondolkodásról. A HVG.HU is érdekes.


Vendég

#5750 Gyurcsány büdöskomcsi féreg hihetetlen pofára esése :D :D :D

2011-11-25 20:06

A vendég Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, a téma, hogy az Orbán-kormány IMF-hitelt venne fel - Gyurcsánynak van ebben tapasztalata bőven. Az első kérés az, hogy találja ki, ki mondta a következőket: "Az IMF nem diktálja, hogy mennyi legyen a növekedés, vagy mennyi legyen Magyarország költségvetése, a megállapodás a valutaalappal egy védőpajzs arra az esetre, ha a piacok teljesen kiszáradnának, bedugulnának."

Gyurcsány Ferenc találgatni kezd: talán Lázár János mondta, vagy Orbán Viktor? A válasz: hát, nem. Ezt a pár mondatot ön mondta, Gyurcsány Ferenc...