Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

A legdemokratább Demokrata

#3551 Demokraták!

2011-10-04 23:55

Védjük meg a Gyurcsány Ferenc ízlése szerint való demokráciát! Gyurcsányt nem lehet soha felelősségre vonni semmiért!

Gyurcsány = demokrácia! Gyurcsány a haladás egyetlen letéteményese, ő az egyetlen és igazi baloldali! Senki másnak, csakis és kizárólag Gyurcsánynak lenne szabad hatalmon lennie ebben a kurva országban! Igen, kurva ország, pont ahogy Ő mondta, mert nem értékeli a MINISZTERELNÖK URAT! Miért Ő a legnépszerűtlenebb?  Hiszen az igazat mondta meg, hogy hazudtak a 2006-os választás előtt másfél-két évig, nem csináltak semmit négy évig és mindent megtettek, hogy ne kerüljenek elő azok a papírok! De legalább közöttünk, demokraták között Gyurcsány úr  népszerű!  Sajnos nagyon, nagyon kevés demokrata van már csak ebben a kurva országban! Mi,  maradék demokraták nem tudjuk elfogadni, hogy a többiek nem demokraták és nem azt akarják, amit mi akarunk!


Gyerünk, húzzunk bele, demokraták! Végveszélyben a demokrácia, mert sötét koncepciós perrel akar az alcsúti cigány focista bosszút állni amiatt, mert a MINISZTERELNÖK ÚR  a TV-vitában lesöpörte!   A MINISZTERELNÖK ÚR-at pedig csupa nagy betűvel írjuk le mindig, hogy mindenki tudja meg, hogy  nem az alacsony termetűről van szó, akit annyira utálunk,  hanem a mi imádott nyakigláb vezérünkről!  

a lassan nyugger fiatal demokrata

#3552 Re: Demokraták!

2011-10-05 00:29

#3551: A legdemokratább Demokrata - Demokraták!

Te,  büdöskomcsi,  szocinyugger, hagyd békén a mi törpénket,  majd teszünk alá egy hokedlit, oszt jónapot. A küllem mit számít, nem mindig a szép a jó. Majd  Matolcsyval  kiigazítják a szarokszámokat,  a gépreszelő nyuggereket megadóztatják, vannak még Magyarországban rejtett tartalékok, hajrá magyarok, hajrá MAGYARORSZÁG... MIT AKAR A Gyurcsány, egy közgazdász, mit ért az a  tekervényes törvényekhez,  Viktor  jogász  a talpán, a feje tele van tyúkszemmel,  nem is csoda, hogy átlát a szitán.

A legdemokratább Demokrata

#3553 Re: Re: Demokraták!

2011-10-05 00:51

#3552: a lassan nyugger fiatal demokrata - Re: Demokraták!

A MINISZTERELNÖK ÚR nem egy rohadt közgazdász, mint például akiket az őszödi igazságbeszédben  olyan mintaszerűen elküldött a nénikéjükbe, hanem a pécsi főiskolán végzett technikatanár!  ( Igaz,  hogy  később eredményes KISZ-titkársága miatt ott adtak neki egy olyan közgazdasági papírt is, de az nem komoly.)  Ezzel szemben az alcsúti nemdemokrata törpecigány az csak a budapesti Eötvös Lóránd Egyetem Jogi Karát tudta elvégezni, az meg csak a legelső a magyar egyetemeknek ezen a listáján: http://www.4icu.org/hu/

a lassan nyugger fiatal demokrata

#3554 Re: Re: Re: Demokraták!

2011-10-05 01:17

#3553: A legdemokratább Demokrata - Re: Re: Demokraták!

Viktor Orsós igaz, hogy csak 2 ponttal lépte át a felvételi ponthatárt, de éjszaka nem aludt , mert annyira odafigyelt arra a hüle Gyurcsányra, hogy egész éjjel halucinált. Attól Ő még egy fiatal demokrata, és Isten. Különben is nem az iskola teszi az embert, hanem a ruha és az apja ruházta is rendesen. Ő egy közvetlen, egyszerű Isten.  Ez különbözteti meg a halandó embertől, nem a jogi diploma...,  mert, akinek az van, az úgyis csak annyival tud többet, hogy hamarabb megtalálja a keresett paragrafust, amelyet felolvas.

Viktor Orsós alias Isten

#3555

2011-10-05 01:24

Tetves büdöskomcsi szocinyugger, ha még egyszer lecigányozod Viktor Orsóst, és a Felcsutot lealcsutozod, akkor én is lepápázom a Gyurcsányt.

Viktor Orsós alias Isten

#3556

2011-10-05 01:28

Tudod mit, az a Gyurcsány a római pápa, na, most így jó, te akartad, Ő MEG MEG IS ÉRDEMLI. PFÚJJJJ....

A legdemokratább Demokrata

#3557 Re: Re: Re: Re: Demokraták!

2011-10-05 01:42

#3554: a lassan nyugger fiatal demokrata - Re: Re: Re: Demokraták!

Az az Orsós focista nem isten, hanem aljas és alacsony viktátor, akit úgy lenyomott  a mi feljes és magas Ferink a TV-vitában, hogy az most tisztára 50-es évek beli módon koncepcionálja szegény MINISZTERELNÖK URAT és emiatt végveszélybe került a demokrácia!

Fogjál már te is velem össze a megmentésére és ne rettegjünk már annyira, jó?

Viktor Orsós alias Isten

#3558

2011-10-05 02:21

AZ összefogásról annyit, hogy szeretném tudni hogy nézel ki. Kire hasonlítasz, Fletóra vagy Vlitóra, mert nekem van egy oda-ideálom, csak nem mondom meg milyen. Egyébként Orsós urat nem nyomta le senki, Ő akkora, ezt pontosan tudja is. Ezért haragszik annyira a hórihorgasra, folyton csak fel kell rá néznie és stb, és stb. Ez a gondja mindössze, de majd a Péter elrendezi, legalábbis azt ígérte, valahogy úgy ülteti le, hogy egyformák legyenek. Én nem tudom, hogy ez milyen koncepció, szerintem a hokedli is megtette, csak az a baj, hogy az nagyon demokratikus,

Viktor Orsós alias Isten

#3559

2011-10-05 02:48

Na, én megyek vissza a pszichiátriára, nemsokára megérkezik Viktor Orsós úr és a kapuban fogom várni a kis fehér zászlóval, amit a lepiből készítettem. Imádom, ahogy néz, mint borjú az új kapura. Biztosan
hoz valami vásárfiát Szaúdból, mindig elcsen 1-2 csecsebecsét, de nem milliárdokat, mint a ......, nem akarok személyeskedni, mert még kiszivárog, mint múltkor a szilvapálinkánk.  pápa

Jó éjt

#3560

2011-10-05 04:56

A legdemokratább demokrata és Viktor Orsós alias Istennek:
Nem vagytok normálisak, hagyjátok ezt abba.
Maradjon meg ez a fórum, azaz térjen vissza ahhoz, aminek elindult. A büdöskomcsizókat vessük ki magunkból. Nem tudom, miért, de nekem van egy olyan érzésem, hogy egy személy írogat be jobbról ilyen minősíthetetlen stílusban.
Jó éjt.

A legeslegeslegdemokratább legdemokrata

#3561 A fórum visszatérése ahhoz, aminek elindult

2011-10-05 05:29

Nem engedhetünk újabb koncepcióst pert! Elég a fidesz antidemokratikus kormányzásából! El a kezekkel Gyurcsány Ferenctől! Jogállamot akarok! 50-es évekbeli koncepció per! Rettegek! Az unokáim is rettegnek!
Ki Orbánékkal a politikábol, ezek az emberek nem ide valok nincs joguk semmihez ezek után.
Szégyen és gyalázat ! Jajjajaj! Jaj!
Jöjjön már az a hívó szó ! Erre várok! Nem kicsit,nagyon!
Amit pedig Gyurcsány Ferenc ellen művelnek az aljasok, az a disznóság kategóriájába tartozik. Borzalom ez az egész!!!!!!!!! Ha ezt megteszik, akkor senki sincs biztonságban.
Aljas senkiházik koncepciós mocskoskodása!
Ezek nem emberek a vezérük egy elme háborodott gyilkos hajlamú aki tönkre teszi az országot a NÉPET, ellopta a magánnyugdíj megtakarításait az embereknek!
Szégyen és gyalázat, hogy egy ilyen lehet Magyarország miniszterelnöke!!!
Aláirom a peticiót.Baloldaliként, magyarként, és demokrataként..... Mindhalálig a demokráciáért!
Demokraták, fogunk össze!
Szégyen,hogy Magyarországon 2011.-ben ilyen megtörténhet.Nem lehet ezt hagyni.
Emberként, demokrataként és ügyefogyottként is tiltakozom ez ellen a gyalázatos és jogsértő, koncepciós eljárás ellen.
Ó, de nagyon szomorú, hogy orbán viktor Diktátornak sikerült lerombolni a demokráciát ........
Szégyen a kitervelők és az elfogadók tette!
Nem tudok higgadtan hozzá szólni.Az ilyen aljas,szemét "embernek" nevezett egyének akarják megmondani mit éshogy csináljak. EGY NAGY FRÁSZT az ilyen bandának!!!
Remélem az emberek megértik hogy a Szabadságunk és a Demokrácia forog kockán ! És főleg Gyurcsány Ferenc maga forog a kockán!
Köszönöm annak, azoknak, akik elindították... Nagyon remélem, hogy a mostani 10773-ból hamarosan 10 milliárd 773 millió lesz!!!
Ez gyalázat! Tűrhetetlen! Orbán túl messzire merészkedett, de ezzel "saját sírját" ásta meg!
Eddig és ne tovább! Fogjunk már össze, demokraták, ne tűrjük, hogy jellemtelen, gyáva "zemberek" lerombolják a demokrácia utolsó bástyáit is és megpróbáljanak leszámolni a nekik nem tetsző személyekkel! Itt az idő, hogy szervezzük meg magunkat, és demonstrációkkal is tiltakozzunk e gyalázatos módszer ellen!
Orbánt, a dolgozó nép ellenségét kellene bíróság elé állítani.
Remélem olyan lesz mint a Dimitrov-per!!
Természetesen aláírom! Megengedhetetlen amit ez a csürhe csinál! Remélem a fagyi visszanyal vityának! Nagyon demokrata vagyok, nagyon félek és nagyon gyalázatos!

Vendég

#3562 Re: A fórum visszatérése ahhoz, aminek elindult

2011-10-05 05:44


Vendég

#3563

2011-10-05 09:10

Kedves demokraták!
Azt hiszem, hogy most már egyre több a színvonaltalan írás a vitalapban.
Vagy nem kéne reagálni, vagy a vitalapot be kéne szüntetni. Ti. " nem érdemes a disznóval
bírkózni, mert mind a ketten mocskosak lesztek, de a disznó még élvezi is"
Azért is Gyurcsány Ferenc

#3564 Re:

2011-10-05 11:51

#3563: - A BÜDÖSKOMCSIZÓS ELMEHÁBORODOTT  AKCIÓJA EZ IS, NEM TUDJA ELVISELNI, HA LENYOMJÁK, OLYAN, MINT A GAZDÁJA.  AHOGY OLVASOM EZT AZ ÖKÖRSÉGET, MÉG HUMORA SINCS ÉS, AKINEK NINCS HUMORA, MINDENRE KÉPES.   HOGY JOBBIKOS AZ BIZTOS ÉS A KÜLÖNBSÉG CSAK AZ KÖZTÜK, HOGY AZ EGYIK HÁZIÁLLAT. ÜDV.


Vendég

#3565

2011-10-05 11:54

.. alávaló dolog a mit az"ORMÁNY KORMÁNY"...elakar érni!!!GYURCSÁNY FERENC mellette ki állunk mert EGY IGAZ EMBER!!!!!!!!
vidéki

#3566 Re:

2011-10-05 11:57

#3563: -  

 Erre próbáltam hajnalban rávilágítani én is. Számomra érthetetlen, hogy miért kell oda piszkítani, ahová nem is hívták. Mindegy, nem is próbálom megfejteni. Én nem tudok ilyen ocsmány, gyűlölködő fejjel gondolkodni. Én nem tudom, hogy akik olyasmiket irkálnak, mint ami ezen a fórumon történt, milyen emberek lehetnek. Biztosan nem az én baráti körömből kerülnek ki, végülis az emberek kiválasztják egymást. Én az ilyen közegből menekültem mindig is. A közelmúltig elkerültek, most megkaptam párszor a  legdurvább dolgokat, amiket ember embernek mondhat. Nem kívánom senkinek, hogy ilyen durvaságokat kapjon. A stílus maga az ember, de hát ember az, aki ilyen stílusban irkál, ennyire nem veszi emberszámba a másikat? Én nem szeretném, ha erre a beírásomra reagálnának, mert helyettük is én szégyenlem magam. Szörnyű. Nagyon kellemetlen napokat szereztek nekem, de a családom szerint magamra vessek, én vagyok a mazochista, én vívtam ki magamnak ezeket a leveleket. Hát nem tudom. Attól, hogy az ember megpróbál emberi hangon szólni egy ismeretlenhez, arra a dögölj meg, büdöskomcsi a legkedvesebb válasz,.... azzal nem tudok mit kezdeni, lemerevedek. Tudom, pont ez a cél. Milyen lelke lehet annak, akinek ez a célja, ebben leli örömét? Én a magam részéről ígérem, hogy ilyen levelekre nem fogok reagálni. Nem érdemlik meg. Szégyenletes, amit művelnek. Fogjunk össze és takarítsuk ki sorainból ezeket a ... valakiket és fórumozzunk továbbra is azért, amiért ez a fórum alakult.

Üdv.

Azért is Gyurcsány Ferenc

#3567

2011-10-05 12:02

AKI CINIZMUST ŰZ A DEMOKRÁCIÁBÓL, AZ MEG SEM ÉRDEMLI AZT, ARRÓL NEM POFÁZNI KELL, HANEM ÉREZNI, TE - ÖNMAGADDAL LEVELEZŐ - BÜDÖSKOMCSIZÓS SENKIVÁRI. EZ MAGÁVAL LEVELEZGET, AHOGY BELE OLVASGATTAM, HAGYJUK IS MEG EBBEN, ÖSSZEILLENEK.
Mindhalálig Gyurcsány

#3568 Re:

2011-10-05 12:23

#3567: Azért is Gyurcsány Ferenc -  

 Szia, szép napot! Itt mifelénk 1000 ágra süt az őszi nap, a Balatonban még 1-2 bátor fürdőző is előfordul. A mai romlott világban ez az egyetlen, aminek örülni lehet.

Hogyan tudnánk telefonszámot cserélni úgy, hogy csak mi ismerjük a másikét, nem akarom az enyémet közhírré tétetni.

Ami azt a mocskos senkiházit illeti, aki hetek óta belerondít a fórumba és vérig sért mindenkit, akit csak tud, ne vegyük számításba. Igaz, én napokkal ezelőtt írtam, hogy ne reagáljunk rá, akkor elmarad, de nem így történt. Ebből is látszik, hogy vagy parancsra cselekszik, vagy pedig az IQ-ja akkora, hogy meg sem érti, hogy nincs itt semmi keresnivalója.

Szia

 

Azért is Gyurcsány Ferenc

#3569 Re: Re:

2011-10-05 12:29

#3566: vidéki - Re:

ELNÉZÉST, AMIÉRT ÉN NEM TUDOM MÉLTÓSSÁGGAL VISELNI, AZ ILYEN KÖZÖNSÉGES ALAK  FURAKODÁSÁT, MERT EZ SZERINTEM EGY FŐ LEHET,  AKI UGYAN  HŰEN TÜKRÖZI  A HOVATARTOZÁSÁT,  DE LEGSZÍVESEBBEN SZÁJBA VÁGNÁM, AMIKOR IDŐSEBB EMBEREKET GYALÁZ.  DE AHHOZ SUNYI TETŰ, HOGY ELŐÁLLJON, MONDJUK ITT A HÁZAM ELŐTT.

A legeslegeslegdemokratább legdemokrata

#3570 Re:

2011-10-05 12:37

#3563: - Azt hiszem, hogy most már egyre több a színvonaltalan írás a vitalapban.

Igen, legdemokratább demokratáim a demokráciában ez pontosan így van, ezen a honlapon nagyon, nagyon sok a színvonaltalan írás!

De mi ne engedjük a jogállami biztonságot és a demokráciát lerombolni és álljunk ki bátran rettegni a  MINISZTERELNÖK ÚR legközelebbi kihallgatásánál is!    A demokrácia most már egyenlő Gyurcsány miniszterelnök úrral ebben a rettenetes viktatúrában, ahol mindenkinek rettegnie kell, ha telekpanamákban vett részt! Semmiképp se engedjük, hogy a MINISZTERELNÖK ÚR-at bíróság elé állítsák, mert a bíró maga Orsós Viktor lenne, rókabőrbe öltözve!


Vendég

#3571

2011-10-05 12:40

Szia, én is gondolkodtam ezen, majd keresek egy olyan számot, amit csak akkor használok. Ez a bugris jancsi meg egész éjjel levelezgetett, kiadva magát Gyurcsány rajongónak, de azért eléggé rendesen le lett nyomva humor-ügyileg is. Az idő itt is csodálatos, sajnos, hogy vége szakad, inkább ez a bűnbanda szakadna meg helyette, mert végül akkora  lesz a kár, hogy...a többit Te is tudod. Üdv.


Vendég

#3572 Re: Re:

2011-10-05 12:40

#3566: vidéki - Re: Én nem szeretném, ha erre a beírásomra reagálnának, mert helyettük is én szégyenlem magam.

Hát akkor nem szereted.

Szégyellened meg tényleg kellene magad, de nagyon.  Viszont nem ezért, hanem azért mert egy büdöskomcsi, gyurcsányista szoci nyugger vagy.

Azért is Gyurcsány Ferenc

#3573 Re: Re:

2011-10-05 12:43

#3570: A legeslegeslegdemokratább legdemokrata - Re:

NEM KELL ANNAK RÓKABŐRBE ÖLTÖZNI...


Vendég

#3574 Re:

2011-10-05 12:47

#3571: -  

 Szia, amit a telefonról írtál, ok.

Amint látod, megint megjelent, kialudta magát az éjszakai munkája után.

Hú, de szét tudnám én is rúgni a hátsóját, azok ellenére, hogy nem is vagyok vérengző típus. Ez nem érdemel mást.

Na, megyek szüretelni a szomszédba, eked jó munkát.

Üdv.

Mindhalálig Gyurcsány

#3575 Re: Re: Re:

2011-10-05 12:49

#3573: Azért is Gyurcsány Ferenc - Re: Re:  

 Látod, megjött az Isten barma.