Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Re:
Annak sem örültem volna jobban. Na, azért az öntörvényű Sólyom sem volt semmi, de annak legalább volt szabad akarata. Akkor azt hittem, annál lejjebb nincs - tévedtem.
Legfőképpen sok aljasságra vagytok képesek, ezt tudjuk. Te meg főként arra, hogy névtelenül itt gyalázz mindenkit, aki más véleményen van.Eltűnhetnél végre, tisztább lenne a levegő.
bizom benne,hogy egyszer vissza mehetek egy szabad magyarorszagba,es szabad lehetek.
Cselekedni nekünk kell. Nem várhatjuk, hogy más védje meg a mi országunkban, a mi demokráciánkat.
Re:
Igen, tényleg jó, hogy végre van egy angolul, németül, franciául tárgyalóképes, spanyol és oroszul pedig erős társalgási szinten beszélni képes köztársasági elnökünk. Árpi bácsitok például még makogni sem tudott angolul, annak ellenére, hogy mondjuk a Gyűrűk urát tényleg mesteri módon fordította le angolból.
Re:
Ne gyere vissza, maradj csak ott "szabadon" a jegesmedvék között..
Re: Re: Re:
Tiszta akkor lenne a levegő, meg az édesanyaföld, ha ti, büdöskomcsik tűnnétek el a balfenéken. De szerencsére elég jó úton haladtok hozzá.
Re:
#3251: Gyurcsány esetében közel százmillió magyar Ft lehet,
Meg amit a maci odakakilt, te gyurcsányista idióta... A diktatúrából örökölt politikai kapcsolai révén 7 ezer millió forintos vagyonra pár év alatt szert tett Gyurcsány a reklám kedvéért havi bruttó 1507400 Ft-os fizetésről mondott le. Ez évi bruttó 18 millió. Ennél nyilvánvalóan sokkal többet tettek a zsebébe a "megfelelő döntésékért". A sukorói ügy is ilyen lett volna, de az a közmondásos banánhéjnak bizonyult.
Jogállamról szó se essék.
Nem szeretem a Gyurcsány Ferenc miniszterelnököt, de nem kellene Nagy Imre (vagy Gróf Batthyány Lajos) szintjére emelni!
Még nem elég kétségbeejtő a helyzet ahhoz , hogy nemzet összefogjon. Érdekelne, hogy mire is vár a magyar.
Együgyű ösztönlény te.
Bármilyen hangosan is sivítasz , nem érsz fel az Árpi Bácsi talpáig.
Nem is értem, hogyan mered a szádra venni.
Légy az életben egyszer tisztességes és szüntessed meg magadat.
Te viszont felérsz, hiszen anélkül nem tudnád nyalogatni Patkány talpát.
Az lenne tisztességes, ha téged szüntetnélek meg.
De azért olyan jó lenne többet tudni a mindenkori dolgok mindenkori hátteréről. Olyan jó lenne tudni, bizonyossággal tudni, hogy akit korrupcióval vádolnak,az nem korrupt,hogy akit kineveznek,az nem a visszaosztás miatt lett kinevezve, hogy aki megbízást,szerződést kap, az nem ugyanezért kapta azt. Sajnos több példánk van a rosszra, mint a jóra.
De ez az ügy akkor is gazemberség, justitzmord
( már ha lesz belőle egyáltalán vádemelés és ítélet )
Ezt önmagában kell megítélni és nem a GyF- MSzP kontextusban.
Elnézést, csak saccoltam, pontosítva 90 milláról mondott le, utódjával együtt pedig 118-ról. TEHÁT, szerinted a megfelelő döntésekért mindenki pénzt kap, na látod, az a rossz, aki.... folytasd
Itt már semmi sem "azemberekről" szól leginkább az egyébként is nagyon jól élők zsebe tömődik degeszre valahogy , ráadásul még keresnek a végtörlesztésen is. nem keveset. Gyurcsány érzékeny volt a szociális háló megtartásában, amennyire az adott körülmények közt ezt megtehette. Gondolt a kiskeresetűekre a nyugdíjasokra, akik szépen cserben hagyták a választáson. Ha csak a "nyuggerek" szavaztak volna rá, nem történhetnének ilyen gyalázatosságok.
Mindenki gondolkodjon el, ki volt a jobb miniszterelnök. Én tudom, akit most mindenféle hazugsággal meg akarnak hurcolni. NE HAGYJUK !!!!!!!!!!
#3261: - Re: Erre gondolom vannak bizonyítékaid is ,ha ilyeneket mersz állítani, ellenkező esetben ez más becsületébe gázolás, magyarul jó hír megsértése becsületsértés vagy amit akarsz, ne vádolj senkit csak mert neked mások az érdekeltségeid !!!!!!
Szerintem pont fordítva, ha ilyen megrögzött komcsizók, akik nincsenek a szó értelmével sem tisztában elhallgatnának vagy elvonulnának a világ zajától, hogy kitisztuljon a habókos fejük. Esetleg utánajárhatnának ki a komcsi és van-e egyáltalán olyan.
MIT VÁRHATATSZ EGY PROVOKÁTOR JÁNOSTÓL, EZÉRT KÜLDTE IDE A GAZDÁJA.
| This discussion has been closed. |