Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re:
Sajnos félő, hogy a szemétség, a diktatúra győz, nem szeretném. Orbán mindenkitől fél, szerintem az elmúlt 10 évben nem aludt egy jót, minden neszre ugrik. A lelkiismerete biztos háborog, már, ha van neki olyan.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Még mindig nincs 10 ezer
#2996: - Re: Re: Re: Re: Re: Még mindig nincs 10 ezer Ha őszintén gondolt, örülünk. Ha nem, hát mit is gondoljunk Önről?
D-Day! A Magyar Demokrácia napja! Legyen ott Velünk- és a szervezők kérése szerint Ön is hozzon oda még két embert!
Re: Re:
#2997: - Re: Szellemisége, stílusa Önre vall, Én legfeljebb szánhatom!
D-Day! A Magyar Demokrácia napja! Ünnepeljük meg együtt minél többen!
Re: Re: Re:
#2998: - Re: Re: Menj haza a disznóóladba, ott oszt az észt. Undorító vagy, az is maradsz. Rondítsd továbbiakban a Viktorod magasztalására nyílt fórumoka
Tetszik vagy nem (nyilván nem), de ezen Gyurcsány magasztalására nyílt fórumon kívánom továbbra is kifejteni tevékenységemet.
Éppen elég fórum nyílt a diktátorod dicsőítésére, böfögjél ott. Mi nem fogunk résztvenni benne.
Ugye, Polt Pétert akart írni? Egyébként egyetértek, ha róla van szó, de szerintem már megválasztani sem lett volna szabad egy pártkatonát olyan pozícióba, ahol a semlegesség elsődleges szempont kellene, hogy legyen.
Honnan veszi a számot? Egyébként nem is vitatkozom olyan emberekkel, akik a saját szemüknek sem hisznek. Ki lehet lépni erről a fórumról, senki nem hívta. Mi sem megyünk a Viktorimádó fórumokra. Üdv, jó éjt.
Re:
Onnan veszem, hogy ezeket az "aláírásokat" senki sem ellenőrizte. Annyit lehet tudni, hogy "Eddig 10 057 ember írta alá ezt a petíciót. Az aláírások 8 422 különböző IP cím alól érkeztek."
És téged ki hívott, hm? Ki lehet lépni erről a Gyurcsány-imádó fórumról, ha nem tetszik.
Mondanám, hogy patkány vagy, de nem teszem. A patkány okos állat és még gerince is van.
Egyenlőre nem én mentem hozzád, hanem te vagy itt a hívatlan vendég. Távozz.
| This discussion has been closed. |