Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re:
Ami itt folyik és ami várható jövőre, az kimeríti a népirtás bűntettét, ami emberiség elleni bűn ! #23: SzGy -
Re:
#2502: - Ma Gyurcsány Ferenc van soron, holnap Te vagy én.Ma Gyurcsány Ferenc van soron, holnap Te vagy én.
Holnap te. Ha te is loptál.
Re:
#2508: - Mikor lépünk már országosan
Szeptember 29-én fogtok hőbörögni pár tízezren (maximum). Országos "fellépésre" az nagyon kevés.
Ma nincs középosztály csak gazdagok és szegények!!!
Re:
Amikor (a gyanús körülmények közt milliárdos vagyonra szert tett) vádlott pár éve miniszterelnök volt, akkor még volt középosztály? Akkor nem csak pár száz ember diktátumától függött a jövőd?
Re:
Ez az eljárás csak azt bizonyítja, hogy bűncselekmények elkövetésére az sem mentség, hogy valaki MSZP-s miniszterelnök volt.
" MIATYÁNK "
Szüntettessék meg a te neved! Lázadjon fel a te országod, s töröltessék el a te akaratod, miképpen a T. Házban, azonképpen itt, a földön is.
Mindennapi kenyerünket hagyd meg nekünk, és már megbocsáss, de mi nem tudunk neked megbocsátani.
Ne vígy minket az államcsődbe, és szabadíts meg magadtól. Mert nem a tiéd az ország, csak a hatalom, dicsőség nélkül, és remélhetőleg az sem soká.
Ámen
tett életveszélyes kijelentései miatt.
Orbán Viktor hangfelvételét is hallottam,mikor azt mondotta,na és ha hazudtunk majd jönnek az ügyvédek és kimosnak.Vajon honnan van most ennyi vagyona ,mikor albérletben lakott.Majd lesz idő mikor ezért is felelni kell.Emlékszem mikor Pokornyi sírt mérgében ,hogy a sunyi apuka komcsi volt.
Mégis ott ül és nem szégyelli.És még amit akismamáknak nem fizetett ki Orbán és kormánya azt Medggyesiék kifizették.A jobboldali nyugdijasok ha most visszafizetnék amit Gyurcsánytol kaptak 13. nyugit most meglenne a költségvetés.
| This discussion has been closed. |