Pedofília ellen,a gyermekeink védelmében!


Vendég

#1

2016-09-30 20:20

Hogy minél kevesebb gyereket érjen efféle attrocitás
Györgyi Hernádi

#2

2016-10-01 05:22

Fontosnak tartom a gyerekek egészséges lelkületben növekedését. Javaslom,h.legalább kiegészítésként kerüljön a petíció címébe az,h.A gyermekek védelméért! A valami "ellen" küzdés helyett jobb üzenetű a "valamiért" való odafordulás,kiállás.

Nyári Krisztián
A petíció szerzője

#3 Re:

2016-10-01 06:00

Nyári Krisztián
A petíció szerzője

#4 Csoportunk

2016-10-01 06:01


Vendég

#5

2016-10-01 10:56

Érintett vagyok ebben a sajnálatos "témában"!

Vendég

#6 Re:

2016-10-01 12:31

#5: -  Őszintén sajnálom!!! :-(

 


Vendég

#7

2016-10-02 11:47

mert az én kislányomat is zaklatta az anyuka élettársa

Vendég

#8

2016-10-04 04:14

Artatlan gyermekekhez nyulnak, akik nem tudjak megvedeni magukat veluk szemben! Hazankban nem buntetik eleg hatasosan a pedofiliat!!! 


Vendég

#9

2016-10-07 19:46

Két kicsi gyermekem van,fontos számomra a jövőjük! Minden eszközzel harcolni kell ezek a beteg állatok ellen!!!

Vendég

#10

2016-10-08 11:41

Figyelmet kell szentelni a gyerekeinkre ,,,hogy semmilyen megalázás és sérelem ne érhesse senki által őket,,,

Vendég

#11

2016-10-09 15:39

undorito emberek vannak jobb lenne tölük megszabadulni nekem is van négy gyermekem nem szeretném ha egyik is talàlkozna hasonlo helyzettel. ill egyik szülö gyermeke sem !!!!

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2016-10-12 06:12



Vendég

#13

2016-10-12 06:18

A szivem szakad meg, ha belegondolok, hogy mit élhetnek át ilyen helyzetben a gyermekek. Örök életükre lelki sérülést szenvednek, amit vagy tudnak kezelni, vagy nem.....

Vendég

#14

2016-10-13 07:11

mert ez a helyes

Vendég

#15

2016-10-14 08:39

3 gyermekem van akikért nap mint nap aggódom.Egy közeli ismerősöm áldozatúl esett.Véget szeretnék vetni a gyermekek ellen szexuális bántalmásnak!!!!

Vendég

#16

2016-10-14 08:41

Mert van 3 kiskorú fiam.

Vendég

#17

2016-10-14 08:43

Remélem tõle, hogy a figyelem védelmet addhat...

Vendég

#18

2016-10-14 14:03

Mint védőnő és leendő nagymama!


Vendég

#19

2016-10-14 18:33

Unokáim Védelemben tettem !!! Köszönöm !
Danimama

#20

2017-10-25 06:41

Sajnos a mi családunkban van érintett ő pedig az unokám. Bárhova fordultunk, hogy segítséget kérjünk mindenhol csak zárt ajtókat kopogtattunk. Azt gondolják, hogy ez egy csel, hazugság amit az apáról állítunk, pedig mi csak az unokám elmondadása alapján indítottunk el minden feljelentést. 4,5 éves volt Dani amikor kiderült, hogy mit csinál vele az apa amikor láthatáson van. Most 9 éves az unokám. Most már nem tudunk segíteni neki. Nincs kihez fordulnunk. Hihetetlen mindenki számára, hogy ez megtörténhetett de most már csak az maradt, hogy talán valamikor Dani megfog nyílni és elfogja tudni mondani ami történt, történik vele. 

Ennek eredményeként, hogy ki mertünk állni a gyerek igaza mellett, elvették a lányomtól a gyereket és a bántalmazónak itélték. Pedig orvosi látlelet volt, ahol az orvos leírta, hogy a gyereket valószínű, hogy "szexulális abúzus érte" ez is elleltt simítva.  Mielőtt bárki azt gondolná, hogy ez így van jól, hogy miért vették el az édesanyától egyszerű és mégis felháborítónak tartom azt, hogy a bántalmazónak ítélte a bíróság másodfokon a gyereket. 

Ok: Az anya dolgozik, mi mint nagyszülők segítettünk a gyerek nevelésében (mi vittük a gyereket óvodába, hogy ne kelljen hajnal 6-kor elindulnia az anyának, mivel ő 7-re járt dolgozni) mi 8 órára vittük Danit. 

Az anya tanult ez is próbléma volt. Hihetetlen ? Igen az. Pedig ez van leírva az ítéletbe. 

Danit 9 ember vitte el az óvodából, végrehajtó, XI. kerületi gyámhivatal emberei, rendőrség. 

Azt állítótták, hogy nem akartuk oda adni, ami valótlan állítás, 7 ember plusz a két rendőr volt ott akik bizonyíthatják, hogy átakartuk adni a gyereket. De mint utólag kiderült nem 2014. május 8-án hanem 2014. május 15-én volt a "hivatalos gyerek elrablása", ezt nem lehet másként nevezni. 

A végrehajtótól megkaptuk azt a kérelmét az apa jogi képviselőjétől ami 2014. április 29-én keletkezett, tehát ők már akkor tudták, hogy a 2014. május 8-i dátum hazugság félrevezetés volt. 

Ebben a legszomorúbb, hogy a XI. kerületi gyámhivatal adta a nevét. De mit is várhatunk egy olyan szervtől aki amikor a rendőrség az apát meggyanúsította a 208 § (1) gyermekveszélyeztetése miatt név szerint és nem ismeretlen tettes ellen folyt a nyomozás. Ez már a második nyomozás volt. S láss csodát ezt a nyomozást is lezárták anélkül, hogy magyarázatott adtak volna arra, hogy a gyanúsítással mi lett. Mint kiderült egyetlen egy nyomozás alatt, mert 3 felejelentés volt egyetlen egyszer sem volt, sem tanúként sem vádlottként meghallgatva az apa.. Nem érdekes??? 

Az a tapasztalatunk ahogy Danika is mondta, "minek mondjam, úgysem hisznek nekem". 

A második pernél ahol már hang és kép felvételeink vannak a bántalmazásról, arra nem volt képes a mélyen tisztelt de most muszáj kiírnom a nevét ennek a kedves az osztályvezetőnek :( Ő Cseh Szakál Hajnalka aki nem tudta megnézni azt a hangfelvételt ami nem kép ismét hangsúlyozom nem kép felvétel ahol Dani elmondja, hogy mit csinál vele az apja éjszaka. Ez a hölgy amikor mondtunk neki, hogy az apa meg lett gyanúsítva közölte, hogy "az ártatlanság vélelme meg iletti az apát" valóban mondtam, de neki elsődlegesen a gyereket kellene védeniük :( 

"Felveszem a páncélt és úgy csinálok, mintha nem lennék ott". 

Többször kértünk minden szervtől segítséget. A gyerek a XI. kerületi rendőrségen el is mondta volna, hogy mitcsinál vele az apa, de a rendőrkapítány nem ért rá, sajnos pont akkor volt ott a polgálmester és az fontosabb volt a gyereknél. 

Szánalmas az egész történet, a vivódásunk a falba ütközésünk, az, hogy nem tudunk segíteni a gyereknek. A tortára még azért, hogy érezze mindenki a törödést de leginkább Dani, az drága apuka beíratta őt a 14. kerületbe egy szellemi fogyatákosokkal foglalkozó iskolába. Hiszen a gyerek az ő véleménye szerint nem normális :( Szerintettek hova, kihez lehetne fordulni. 

Nem tudom elengedni ezt az egész történetett, hiszen az unokámról, a lányomról van szó. Nem tudok olyan lenni aki "le tolja az egészet, hiszen én csak egy nagymama vagyok" mindenki szemében. Megkérdezhetittek, hogy miért nem a lányom ír, miért nem ő az aki nyilvánossan harcol, egyszerű rettenettesen fél, hiszen a tisztelt bíróság akik elvették tőle a gyereket, már megfenyegette, hál istennek ezt is leírta a bírónő, hogy ha még egyszer "feljelentést vagy bejelentsét merünk tenni és itt nekem is üzente a drága bírónő, akkor elveszik a gyereket és csak felügyelet mellett láthatja a gyereket" Hát ezért nem mer az én lányom lépni. Meg lehet érteni?? Biztos én mint anya nem értem meg, pedig az én gyerekem. A végsőkig harcolnánk a gyerekemért. De nem ítélkezem ő ilyen és ezért próbálok én segítséget találni, hátha valaki veszi a fáradtságot és átnézi azt az akta halmazt ami ez az 5 év hozott ebbe az ügybe. Valaki aki valóban meghallgatja Danit és hinni fog neki. 

Számomra minden hittem elmúlt az igazságszolgáltatás terén. Nem hiszek már egyetlen bírónak, rendőrnek és gyámhatósági dolgozónak. Mindent kiöltek belőlem. De még azért abban bízom, hogy Dani amikor felfog nőni és már ön magát megtudja védeni, akkor lesz benne annyi erő és bátorság, hogy tegyen a bántalmazója ellen. :( 

Amit leírtam azért minden egyes szóért, betűért vállalom a felelősséget, mert tudom, hogy nem hazudok és tudom, hogy a gyerek igazát kerestem és keresem :( 

 

Attila.

#21 Re:

2017-10-28 12:05

#20: Danimama -  

Jónapot kívánok.

 Olvastam írását. 

Förtelem, amik történnek egy ideje. 

Nemtudom miért történnek ezek a dolgok, de engem is felháborítanak.

Drukkolok önöknek, hogy kiderüljön az igazság, és a gyerek az anyához kerüljön, az illetőről pedig bebizonyosodjon amit tett, és kapja meg büntetését.

 Ahol ezelőtt laktunk, ott is történtek furcsa dolgok, de ilyesmiről még ott se lehetett hallani. Ott melegek, pedofilok, kábítószeresek, bűnözők mászkáltak szabadlábon. Nem is akartam ottmaradni azután, amik történtek, mert engem is zaklattak, próbálkoztak.  Mióta eljöttünk onnan, azok a dolgok elmúltak. Már épp ideje volt. Szóval furcsa emberek vannak. 

Üdvözlettel: Attila Budapestről.