Zemplén Help Alapítvány - tiltakozás
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
A petíciót aláírtam az Első Nyúlmentő Alapítvány és az Együtt A Kisállatokért Alapítvány kuratóriumi tagjaként illetve civilként.
Ezt a mocskot fel kell számolni,a pénzt az állatokra fordítani.
Bodnár Cinti
Kicsit tovább kéne menni! Nem csak ezt az egy szervezetet górcső alá venni, hanem szigorú feltételekhez kötni minden állatvédelemmel foglalkozó szervezet tevékenységét, és rendszeres hatósági ellenőrzésnek alávetni. Ahol nem felelnek meg a feltételek, azt azonnal felszámolni.
Borzalmas ahogy az állatokkal bánunk. Ők is érző, szeretetre vágyó, kiszolgáltatott lények. Változtatni kellene sürgősen az emberek és intézmények állatokhoz való hozzáállásan!!! Nagyon szigorúan büntetnèm azokat akik állatot bántalmaznak, kínoznak, elhanyagolnak, vagy csak úgy egyszerűen kidobnak, ha nem kell nekik.
Re: Ki manipulál kit?
Szerintem nem manipulálnak bennünket, én meghallgattam a vezetőtől kért és kapott interjut, 2 perc alatt 3 ellentmondást vettem észre a szavaiban, amely megerősített abban, hogy a hangya közösség és a többi állatvédő által leírtak sajnos nagyon is valóságosak. A video pedig mindent elmondott, még akkor is elborzasztott volna, ha úgy nézem, hogy nem tudom, hol készült. Manipulálni pedig a telepvető és slepje próbálja a közösséget. Ha valaki nem tudja ellátni a vállalt feladatát, mondjon le arról. Ja, de a pénz, ami innen bejön, biztos nagyon kell a képviselői fizetése mellé, meg a máshonna bejött pénzek mellé. :(
Akik védik ezt a telepet és lejárató kampányról beszélnek, azoknak üzenném: Most komolyan, de őszintén. Sufniba zárt kutyák, kezeletlen sebek, IVARTALANÍTATLAN SZUKÁK. Akármilyen jószándék vezérel valakit, ha nem tud segíteni, ne halmozza fel ezeket a szerencsétleneket, mert többet árt vele, mint használ. Ehhez nem kell szakértelem csak kinyitni a szemünket. Ez horror! A sok szervezet pedig aki segíteni akar (azon kívül, hogy saját mentett rengeteg állatról GONDOSKODIK) ezt kapja egyesektől? Akkor ki mar kit? HAHÓ, LÁSSATOK MÁR!
A petíciót aláírtam magánszemélyként, másrészt a Jane Goodall Intézet Természet- és Környezetvédelmi Egyesület alelnökeként.
Koszonettel,
Egy allatbarat
állatszerető vagyok nagyon
| This discussion has been closed. |
:)
Remelem ha sokan alairjak lesz ertelme a dolognak