Kiss László és Gyárfás Tamás mondjon le!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re:
Ez igy azért viccesen hangzik manapság :)
Orbán Viktor mondjon le!
Rogan Antal mondjon le!
Lázár János mondjon le!
...
:)
A büntetés letöltése még nem teszi alkalmassá,hogy pedagógiai pályán dolgozzon. Egy ilyen edzői pályán példakép szerepét kell betölteni. Ő- Ők pedig nem így viselkedtek , de még védekezésük sem ezt bízonyítja
Re: Re:
nem szabad hagyni, hogy ilyen emberek, pusztán az erkölcsösségükre hivatozva továbbra is státuszuknál maradjanak
Örülök, hogy Kiss mellett Gyárfás neve is szerepel. Mind kettőnek mennie kell, csak Gyárfásnak már sokkal régebben kellett volna!
Re:
Ha a rengeteg eredmény csak ennek az egy embernek köszönhető,ilyen áron nem kell.
Azt az olimpiai versenyszámot még nem találták fel, amelyik többet érne, mint egy ember méltósága vagy élete.
Jó példát kellene mutatniuk az országnak, mondjanak le és tűnjenek el.
Már most rettegek milyen nemzetközi visszhangja lesz, de mindenképpen rendkívűl kellemetlen az országra nézve és minden magyarra ez a fajta hozzáállás. A szakmában gondolom már sikeresen híre ment, hogy egy ilyen Mo-on meg lehet úszni, méghozzá emelt fővel. Behányok.
Ugyanakkor még az jut eszembe az esetről, hogy mi mindent történt még?? amiről nem is tudunk?? Hány nőt erőszakolt még meg? Aki ezt egyszer megteszi, az bármikor. És egy ilyen dolgozik gyerekekkel? Nem csodálkoznék, ha külföldről kitiltanák. És mi az, hogy a szponzorok még nem léptek vissza??? Milyen morál van ebben az országban??
Re:
Valamit tenni azért hogy ilyen enyhe büntetést kapj.Nos az nem igazságszolgáltatás.Abban egyert értek hogy nem kéne kétszer büntetni ugyan azért,de ilyken itéletnél igen is kijár.Bár szerintem a kémiai kasztrálás lenne a legjobb az ilyen mocskoknak.
Erkölcsi bizonyítvány,fedhetetlenségi igazolás és annyi kitüntetés mint Ruscsovnak.(már a kukásoknak is kell,innen kérek elnézést tőlük,elismerve a munkájukat).
Azért nagyon érdekes,hogy kaphatot állami kitüntetést...!??
Ki hagyta jóvá?????
Bocsánat,de nem erőszakoltam meg senkit,sőt még bolti lopásom sem volt soha! Akkor kaphatok én is,és még egy jó páran ebben az országban!
Megnézném ahogy a szemébe néz annak a nőnek...akit egy életre lelkileg tönkretett!!!
Ha az én lányommal tette volna,már csak posztomuszt kapott volna!!!
Magyarország így szeretlek!
A közélet megtisztítása lehetetlen, de törekedni kell rá!
A nemi erőszakot elévülhetetlen bűnné kell tenni és aki ilyet követ el, soha sem kaphasson erkölcsi bizonyítványt és ne tölthessen be olyan pozíciót, ahol fiatalokkal és gyermekekkel foglalkozik, valamint semmilyen közéleti titsztséget ne viselhessen.
| This discussion has been closed. |