Gyermekeink jogaiért

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Gyermekeink jogaiért petíció automatikusan generált fórumtémája


Vendég

#201

2016-04-07 10:11

Azért, mert tudomásom van,hogy megbízottak szervezik be a gyermekeket az otthonokba és onnan addig ki nem jön amíg állapota javítható. A fájdalom kényszerít, mert nagyon jó folyamatba jutottam az SNI-s unokámmal és a Székesfehérvári TEGYESZ irányításával vegetál a zárt elmeosztályokon. 4 kg iratom van. Az bizonyít!! A rendőrség együttműködik velük!!

Vendég

#202

2016-04-08 09:11

Azért írtam alá, mert ezt a Kormány EU szinten vállalta, de senki nem tartja a feladatának. Elútasítanak. Lesz egy világ a most állami nevelt gyerekekből. El kell kűldeni az Eu Tanácsnak is.

Vendég

#203

2016-05-07 15:08

Mert az én gyermekem is autista.Húsz éves korában diagnosztizáltattam a betegségét,a saját költségeimen,addig csak kallódtunk az életben.Ezért nem kaphatta meg a megfelelő fejlesztéseket sem,ami a mai napig kihat az életünkre.Van olyan papírom,amire szószerint ez van írva,hogy a magasabb összegű családipótlékot nem javasolják!!!!!!Gyermekem eddigi élete során csak megaláztatásban van részünk,az állam részéről,főleg a 18 év feletti időszakot sorolnám ide.Gyermekem kb. 16-szor volt orvosi bizottság előtt,kb.6- szor igazságügyi orvosszakértő elött,a rokkantsági járadékot mégsem sikerült kiharcolni neki!!!!Már azon a szinten vagyok,hogy kész befejeztem,nem csinálom tovább,nem bírom tovább csinálni,szél ellen nem lehet hugyozni!!!Tartsa el az állam a beteg gyemekemet ennyi pénzből.Hiába a sok orvosi leletünk a gyermekemet nem nyilvánítják kereső képtelennek,dolgozni nem tud.Akkor mi ez,ha nem diszkrimináció!!!!!!!Két éve írtam ennek a baromarcú miniszternek is,a segítségét kérve.A válla vonogatásán kívül más segítséget nem kaptunk.Nem tudok beletörődni a minket ért sérelmekbe.Órákon keresztül tudnám sorolni,azt a lekezelő bánásmódot,amiben részesítve vagyunk.Akkor mi ez ha nem diszkrimináció?Nem kell a parlamentet évente egyszer kékfénybe öltöztetni,közben meg az elesettbe egy jó nagyot belerúgni!Nem kell a képmutatásuk,tisztességes életet a gyermekemnek és magamnak,mert vele együtt élem át ennek a szörnyű betegségnek minden kínját-baját!

Vendég

#204

2016-05-13 11:02

egyetértek vele

Vendég

#205

2016-09-25 21:10

Mert van egy 16 éves autista gyermekem, akinek nem találunk megfelelő középiskolát, sőt semmilyen középiskolát, amely fogadná.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook