Ítéljék el Detek alpolgármester fiát az állatkínzásért, és más állatkínzót is vonjanak felelősségre
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re:
Aljas szarkeverő cigany vagy? Mert akkor persze érthető a primitív hozzáállásod!
A k.rva annyaval egyutt agyonutni aki felnevelt egy ilyen kocsog semmirekello szarhazi buzit!!
Aláírtam 10-én, jött a visszaigazoló email, megerősítettem, de nem találom a nevem a listában, pedig nyilvánosra kértem.
Vajon érvényes?
Béres Edit, Tiszadada
Büdös, rohadt cigány! Ugyanígy embert is fog ölni, ha még eddig nem tette meg!!!! Mert az is elképzelhető, hogy már ölt, csak eltusolták neki! A szágyen, hogy az anyja nem mond le saját magától az alpolgármesteri posztról. Ez lenne a minimum, ha már ilyen parasztot sikerült szülnie! Nincsenek szavak. Abban bízok, hogy a Jó Isten megtorolja a cigány parasztjának! Így kellene őt is kiírtani!!!!!
Azert hogy az ilyen mocskos szemetläda troger emberek ne usszäk meg a börtönbüntetest. Küldjetek le hozzäm szivesen lätom. Majd en megmutatom neki hogy mit is erdemel az ilyen ember.
Fülöp Csaba Tokaj
A felvételt készítőt is el kell ítélni, hiszen ő is részt vett az állatkínzásban, mikor felvette, ahelyett, hogy inkább megakadályozta volna ezt!
Ezért jogosan el lehet itélni azt a személyt.
| This discussion has been closed. |