Petíció a világ szívéjért - az európi béke és harmóniá megteremtéséért


Vendég

#26

2015-09-18 08:33

Európa csak "Békében, Barátságban és Szeretetben" maradhat fenn! Ezérte kell összefogni és harcolni. Ityú


Vendég

#27

2015-09-18 08:54

Minden szavával egyetértek!
A BÉKE legyél TE magad!

#28

2015-09-22 16:18

Sokat szenvedetten, elnyomásban éltünk, élünk, ki így, ki úgy. Sokunkkal elfelejtettették, valójában mire vagyunk képesek, nincs tiszta igazság érzetünk, manipulációval mondják meg, mi a jó nekünk. Érthető, ha elszabadulnak az érzések, elkezdünk hasonlítani azokra, akik kiváltják belőlünk azt a kijelentést, amivel csak olyanokká válunk, mint akik békétlenek. Ami nem hagy nyugodni, egy mondat: "Büntessük meg a bűnösöket." Ha eleget szenvedtél már, kezd azzal, hogy A BÉKE LÉGY TE MAGAD! Addig nem vesz körül kívül a világon a béke, amíg belül szívedben nem teremted meg azt. Szívünk országa csak akkor éled fel általad ha ezt megérted. Gandhi megértette, tudta és győzött. Nem vette fel az ellenség fegyverét, nem vált olyanná, mint az, hanem a békét választva megmutatta az igazság győzelmét. Az ember ne ítéljen, Isten nem ver bottal. Az ember szíve nem tiszta, akár elnyomásban van, akár azt hiszi joga van másokat elnyomni, ezért igazságos ítéletre képtelen. A FÖLD BÉKÉJE KÉRI TŐLED: a megoldásban rejlő változást kezd úgy, hogy "Tégy úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled is bánjanak!" Mindenki azt kapja, amit másoknak ad. Visszaszáll az emberre a jó is, a rossz is, mint a bumeráng. Az adok-kapok minőségétől olyan a világ, amilyen. Képzeld el, mi történik azokkal, akik azt hiszik, hogy ez nem így van és közben másokat elnyomnak!? Aztán képzeld el, mi történik veled, ha csak a jót vagy képes kiadni magadból, és elkezded!? Sokan tudják már ezt az égi törvényszerűséget, mégsem elegen, de az Isteni Igazságot tiszta szívvel az EMBER maga képes működtetni TISZTA SZÍVVEL. A BÉKÉT ezzel a tudatossággal van esélyünk együtt megteremteni.


Vendég

#29

2015-11-04 17:58

Azért mert a véleményem azonosul a petíció szövegével és úgy érzem, hogy az unokáinkra nagyon bonyolult idök várnak.Akarom, hogy BÉKE és SZERETET uralkodjon az emberek között az egész világon!

Vendég

#30

2015-11-13 18:04

Minden szavával egyetértek

Vendég

#31

2015-12-22 11:33

Mindent, ami épít, az egyetemes igazság szolgálatában áll, aláírok!

Vendég

#32

2016-04-10 07:43

Mert az egész családommal békében, biztonságban szeretnék élni. Mindenfajta erőszaktól mentesen.Szeretném, ha a Földünk megmaradna olyan csodaszépnek, amilyen volt, vagy még inkább lehetne.



Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...