A tőkekorrekcióról senki nem beszél és a bankok is hallgatnak!

A tőkekorrekcióról senki nem beszél és a bankok is hallgatnak! / Közlemények / Név és email cím változás / Hozzászólások


Vendég

#1

2015-05-31 20:09

Kedves Éva,
hajrá!....remélem sokan beállnak a sorba és rájönnek,hogy nincs mire várni!

Vendég

#2

2015-05-31 20:23

Köszönjük Járvás Évának!

Vendég

#3

2015-05-31 22:55

Tisztelt Éva petíció aláírva köszönöm !!!

Vendég

#4

2015-06-01 05:24

Köszönöm, hogy kiáll mellettünk!
Szeretném, ha segíthetnék magamon és sorstársaimon ezzel is !

Vendég

#5

2015-06-01 05:26

Tisztelt Hölgyem! A levelet aláírtam, mert ez már közelíti azt, amit szakemberek(Róna Péter, Dr.Damm Andrea, Dr.Kriston, Dr.bogár, és még számos) értekezéseiből idéztem, már nagyon sokszor. A szrződések megkötésére nem volt kompetenciája, egyszerűbben semmi jogalapja, de még felügyeleti engedélye sem a vétkes bankoknak, hogy kizárólag banki befektetést hitelnek szerződjenek. Elismerten "hibás termék"-kel valójában nagy értékű csalást és uzsora bűntettét követték el, ügyfeleikkel szemben, mivel súlyos kockázatáról is elmulasztották tájékoztatni szerződötteiket. E kettős okból érvénytelenek azok megkötésük pillanatától. . Így semmi átszámításról még szó sem lehet, nem gyakorlat. Minden károsult csak a felvett Forint tőke+(uzsora mentes) kamata terhéig tartozik a vétkeseknek, semmi többel. Ez a fontos és kiverekedni való, a teljes kártalanítással. Ezzel kapcsolatosan nem szabad megfeledkezni azokról és hozzátartozóikról sem, akik összességében több, mint ötezren lettek áldozatai önkezükkel, vagy nem bírta szervezetük és ezért haltak bele az elszenvedettekbe. Elérhetőségem: matrai_f@citromail.hu Tisztelettel: Mátrai Ferenc

Miklós

#6

2015-06-01 09:27

Köszönet kedves Éva, hogy kiáll mellettünk!

Reméljük, ez a küzdelem most is Dávid győzelmével végződik Góliát ellen (bankok, kormány és mindenki, akinek szólnia kellett volna, de hallgat - "...mert vétkesek közt cinkos, aki néma...")


Vendég

#7

2015-06-01 10:38

Kedves Éva!

Köszönöm a felvilágosítást.Én a mai nap adtam postára a bankomnak az Ön által készített levelet.Kíváncsi vagyok mit fognak válaszolni a feltett kérdésekre.Üdvözlettel: Váradiné Jelencsik Katalin

Vendég

#8

2015-06-01 10:51

Kedves Éva!
Nagyon tetszik ez az írás! Szenzációs! Kérdésem lenne viszont a tőkekorrekcióval kapcsolatban. Mi a helyzet akkor, ha az árfolyam csökken az előző havi árfolyamhoz képest? Nem kekeckedés, csak előfordult a szerződések teljesítése során ez is. És - ha ezzel érvelünk - akkor jó számba venni minden lehetőséget.
Üdvözlettel: Váradi Gábor

Vendég

#9

2015-06-01 12:37

Nálam nem csak a tőkekorrekcióról van csak szó de úgy kaptuk meg a kölcsönt hogy a bankba meg mondták hogy kihez menyünk
aki biztos hogy eltudja intézni hogy nem szólnak bele a bankba mert az a ő emberük mert ugyan nem volt elég a bankhoz érkező
jövedelem és valóba úgy volt aszt mondta a ügy intéző hogy két három hónapon belül elég lesz a oda érkező jövedelmünk sajnos
nem úgy lett!

Vendég

#10

2015-06-01 14:25

Kedves Éva! Petíció aláírva köszönöm!

Vendég

#11 Kedves Éva

2015-06-03 09:06

Petíció aláírva  köszönöm a megfogalmazást,és azt hogysegít mindenkinek .  Némethné Kárpáti Zsuzsanna


Vendég

#12

2015-06-07 10:29

Kilakoltattak egy 77 éves bicskei beteg nénikét, akit Orbán Viktornak sem sikerült megvédenie az utcára kerüléstől
Címkék: összefogás kilakoltatás 2015.06.06. 23:23
Patakokban folynak arcán könnyei kék szeméből, az otthonát veszítette el Bicske városában. A 77 éves bicskei Irma nénit kilakoltatták, utcára tették bicskei házából, ahol 1965 óta élt. Az életét végigdolgozta, az MMG - majd nyugdíj mellett - a költségvetési üzem dolgozója volt, míg két évvel ezelőtt elhunyt férje a bicskei mgtsz traktorosa volt.
Férje hamvai egykori, előlük lezárt, egykori otthonukban... Devizahitelt vettek fel 2007-ben, aminek hazai engedélyezése a teljes magyar - minden színben játszó - politikai "elit" felelőssége.
irma_neni.jpg

A hitel összege 4 millió forint volt. Tetőt újítottak fel, garázst építettek, autót vettek az akkor még Budapesten rendőrként szolgáló fiúknak 2007-ben és korábbi adósságot is rendeztek. Havonta 33 ezret fizettek kezdetben, ami majdnem háromszorosa lett - 80 ezer forint - és nem tudták fizetni. Vállalták viszont, hogy havi 40 ezer forint bérleti díjat fizetnek annak az óbudai cégnek, aminek a nevére került a ház.
Áprilisban azonban kitették őket a lakásból. Akkor Pálffy Károly polgármester is a helyszínre érkezett, intézett ott néhány telefont, minek köszönhetően kapott család 4 doboz sertésmájkrémet és négy például babkonzervet.
Egy nem 77 éves asszonynak való szükséglakásba költöztek. Irma néninek egy éve helyezték el a csípőprotézist. Pajzsmirigy-műtétje, epeműtétje, hólyagsérv műtétje volt nemrégiben valamint csigolyái között kóros elváltozások vannak.
Ez az idős beteg, bicskei asszony, aki végigdolgozta az életét, jelenleg guggolva, lavórban mosakodhat élete teljes felfordulásban, mert önhibájuk mellett Bicske polgármestere, testülete - bár a problémát ismerték -, nem tudtak kellőképpen kiállni a bajba jutott magyar ember mellett, még jogsegélyt sem nyújtottak az ezen a területen teljesen járatlan embereknek.
Az áprilisi kilakoltatáskor azt kérdezték a civil foglalkozása szerint hittantanár bicskei polgármestertől, hogy tudnak-e önkormányzati bérlakást bérelni, amit fizetnének rendesen. Anya és fia mindketten leszázalékoltak. Pálffy Károly nemet mondott. Néhány hete láttam, hogy hirdetnek egy kiadó lakást az Akácfai utcai házakban. Őket nem kereste meg senki. Az se kérdezték meg, hogy éltek-e még. El vannak felejtve.
A kilakoltatást egyébként a bicskei cég, a Városgazda (ez jobb név volt, nem értem miért dobták ki) teherautójával végezték a GESZ dolgozói, ez segítség akart lenni. A tárgyak jó része ott áll új helyük udvarán kitéve az időjárásnak.. A még egykori otthonukban, az előlük lezárt házban lévő bútorokat és a férj hamvait a szekrény tetejéről, hétfőn kell elhozniuk. Mostani szükséglakásuk kényszermegoldás, néhány négyzetméter. Irma néni bunkernek mondja. Azt sem tudják, hová tegyék ingóságukat. Vagyonukat. Személyes életük tárgyait.
Igazi, valódi rászorulók.
A mama nyugdíja azért annyi amennyi, mert végigdolgozta az életét. Úgy gondolom, amikor ezt az esetet Pálffy Károly megtudta, abban a pillanatban minden kapcsolatát be kellett volna vetnie annak érdekében, hogy az óbudai céget valamilyen tisztességes eljárásra bírja, s legalább a 77 éves édesanya bérelhesse elveszített házát haláláig. Ez jogilag azt hiszem nem kényszeríthető ki, de a bicskei városvezetésnek vannak olyan kapcsolatai, akiknek informális módon kevés mai magyar cég nem hajtana fejet.
Úgy értettem ma esti beszélgetésünk idején, hogy azé az óbudai cégé lett a jó fekvésű ingatlan, amelyiknek két etyeki munkatársnője a hitelt leszervezte. A kilakoltatást az a munkatárs irányította áprilisban, aki előtte havonta beszedni érkezett a 40 ezres bérleti díjat ahhoz a házhoz, ahol ötven évig élt a néni, amire férjével mindenüket költötték.
A család kilakoltatása idején egy segítőjük azt kérdezte a cég képviselőitől:
"Hogyan tudják megenni azt a kenyeret, amit ezzel a munkával keresnek?"

Írásomban a városvezetést arra biztatom, hogy tudatosítsák magukban: közfeladatot szép összegért, keresztény emberként vállaló felelősként ez az eset sokkal nagyobb emberséget, odafordulást, odafigyelést igényel, mint amennyit Irma néni irányába eleddig tanúsítottak.
Bicske város lakóitól pedig azt kéri blogunk, fogjunk össze imával, gondolattal, szóval, cselekedettel a két kiszolgáltatott földinkért. Találjunk ki valamit. Aki kéri, megadom elérhetőségüket. Annyira kiszolgáltatott, megtévesztett és minden segítség nélkül álló emberek...
A Gondozási Központban pedig Bicske, amikor volt egy nem bicskei polgármestere, már megszüntette az idős, önellátásra képtelen emberek bentlakásos ellátását....