A tőkekorrekcióról senki nem beszél és a bankok is hallgatnak!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Most az autóhiteleseknek kell nagyon figyelni! A forintosítást NEM SZABAD ELFOGADNI! Most, decemberben küldik ki az értesítéseket, amikor az emberek elfoglaltak. Ajándékvásárlás, gyerekeknek szünet, karácsony, sokan utaznak, stb.
Aki nem írja meg a banknak, hogy nem kéri a forintosítást, az a jövőben NEM PERELHETI AZ EDDIGI TÚLFIZETÉSÉT!
ÍRD MEG A BANKNAK, NEM FOGADOM EL!
Csak a per marad! Mi már 433 nyertes pernél tartunk! Facebookon keressétek DEVIZAPERNYERTES oldalt!
INGYENES TÁJÉKOZTATÓ!!!
Mert a saját bőrömön is érzem ennek a banki lopásnak a következményeit,és ha összefogunk,talán lesz eredménye!
Sajnos sok időmet veszi el, hogy ennek a manipulatív technikának a részleteit bizonyítsam, és igazamnak a bíróságon érvényt szerezzek. Ezért támogatok minden olyan kezdeményezést, amely rávilágít ennek a "termék"-nek nevezett csalásnak a részleteire.
Ladiszláv
Mindenképpen szükség van az aláírásokra, mert nincs más lehetősége a kisembereknek, a törvényt meg úgy írják, hogy a bankoknak kedvezzen!
Mert egyetértek vele! A most kiküldött elszámolásban még több a tartozás mint amennyit felvettem 2007 óta rendszeresen fizetem elmaradásom nincs és több az autohitelem,mint amennyit felvettem...felháborító és jogtalan,kihez forduljak? ?
| This discussion has been closed. |