Maradjon Gimnázium a Szigetvári Zrínyi!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Maradjon Gimnázium a Szigetvári Zrínyi! petíció automatikusan generált fórumtémája


Vendég

#1

2015-05-22 06:29

Azért írtam alá a petíciót , mert én is diák voltam a gimnáziumban és nem szeretném ha megszűnne a gimnáziumi tanítás . Nem járhat minden gyerek Pécsre , főként ha szigetvár vonzáskörzetébe tartozik . Van akinek a legjobb esély , hogy továbbtanulhasson és a család támogathassa , főleg ha faluról " bejárós " és a munkanélküli szülők netán így még tudnák a taníttatást finanszírozni. köszönöm , hogy véleményt nyilváníthattam .

Vendég

#2

2015-05-22 12:22

Én ott tanultam, igaz nem a gimnáziumi tanuloként, de minden gyereknek joga van hogy tanuljon ott ahol szeretne

Vendég

#3

2015-05-22 13:09

Hihetetlen mivé lesz valami. Valamikor nagyon nagy nevű iskolának számított.

Vendég

#4

2015-05-22 13:41

mert maradjon gimi a gimi!

Vendég

#5

2015-05-22 14:52

Azért írtam alá a petíciót,mert felháborít az,ahogy az ország vezetésével megbízott jellemtelen,tróger,szarházi fehérgalléros bűnözők a legkisebb lehetőséget is kihasználva,minden sunyiságukat,cinizmusukat bevetve próbálják elérni az ország lehető legnagyobb mértékben történő elbutulását.Mindemellett ilyen alakokkal szemben ez az aláírás gyűjtés véleményem szerint súlytalan dolog.Már rég utcán kéne lennie diáknak-tanárnak-szülőnek,és nem csak ebből a gimnáziumból,hanem velük szolidalitást hirdetve a többiekből is.És nem csak egy alkalommal,másfél-két órára.

Vendég

#6

2015-05-23 06:26

Elképesztő, hogy ennek is el kellet jönnie! :( Én ott tanultam, ott nöttem fel! Szakmát és érettségit kaptam.  Jó tanáraim voltak és nem csak tanítottak hanem neveltek is! Az iskola nem zárhat be! Mi lesz a környékbeli gyerekekkel? Hova fognak járni? Nem hinném hogy a szülők többsége megengedheti magának hogy, kollégiumba küldje a gyerekét, vagy netán Pécsre küldje tanulni napi bejárással! 

Mellesleg nem rég újították fel. Miért ha, most meg bezárják, kihasználhatatlan lesz  az épület és idővel tönkre fog menni. :(


Vendég

#7

2015-05-23 21:57

Szüksége van a városnak, a járásnak és elsö sorban a tanulni akaró fiataloknak gimnáziumunkra. Nem is értem ki vagy kik is azok az idióták akik ezt akaját tenni a fiatalságunkkal, és szüleikkel, nem minden család engedheti meg magának azt hogy a gyermeke Pécsre járjon középiskolába. Vagy szándékos nép butitás kezdetének lehetünk tanui, és gyermekeink meg szenvedö alanyai. Ez szégyen amit csinálna!

Vendég

#8

2015-05-28 15:12

Mert nem bírom már azt elviselni ,hogy itt mindennek úgy kell történni ebben az országban ahogy egyes emberek akarják , itt a nép az úr még szerintem és ezt be is kellene tartani . A mi véleményünk már nem számít ?? Nekünk csak adózni , robotolni kell hát hol élek én nem Magyarországon ???

Vendég

#9

2015-05-29 11:08

Mert szeretném, ha az oktatás a régi rendszer jól bevált módszerei szerint működne!!!!! Ne rombolják már le azt, ami jó!!!!!