Kitörés a bankok karmaiból

Kitörés a bankok karmaiból / Közlemények / Még nem elég! Élni akarunk! / Hozzászólások


Vendég

#1

2015-01-26 20:31


Nem bizakodni kellett volna az idegenszívű, antiszociális, álságos és felfuvalkodott kormány (és parlamentje) igéreteiben, hanem már évekkel ezelőtt össze kellett volna fogni a különféle érdekképviseleti szervezetek vezetőinek a közös cél érdekében, mert a sok lúd disznót győz(hetne), az elaprózottat, a mindenhol keveset meg könnyen viszik a vágóhídra, a vérét és a máját veszik, jobb esetben megússza és legfeljebb csak a tollától fosztják.
Tapasztalatból mondom, hogy azzal nem lehet elérni semmit, ha néhány száz, néhány ezer vagy akár néhány tízezer banki kifosztott honfitársam kimegy a térre és ott meghallgatja a szónokokat, majd szépen, csendben hazamegy. Barátaim, vegyétek már észre, hogy teszefosza belenyugvással, csodavárással nem fogtok eredményt elérni. A Kiskondás és bratyizó-mutyizó, színjátszó társulata belelökött benneteket az általuk is (meg)ásott gödörbe, pedig addig csak a szélén voltatok és a gödör sem volt olyan mély.
Eszük ágában sincsenek kihúzni benneteket, ne reménykedjetek!
Bár tévednék és ezt a galád bandát szállná meg valami emberség, jog és igazságosság érzete.
Üdvözlettel: B.Kiss-Tóth László


Vendég

#2

2015-01-26 23:24

Teljesen egyetértek az első hozzászólóval! Ha nem lesz összefogás simás kiszivják a vérünket és élve eltemetnek! Jogi uton ez már nem megy kár bármire várni tüntetni kell méghozzá sokat és sokan. Addig maradni az utcán amig kell, mig nincsen változás! Holvan az a egymillio devizahiteles amiről mindig hallani ha csak minden 5dik menne az utcára és ott is maradna már elég lenne! Biztos vagyok benne van ennek a hazaáruló bagázsnak egy második forgatokönyve is vész esetére :) 

Üdvözlettel: Zsolt


Vendég

#3

2015-01-27 06:38

Nem ertek egyet a jelen forintositasi torvennyel . Forintot NEM lehet forintositani , Jegesmedvebol sem tudnak feheregeret csinalni. Amit most szeretnenek a bankok az a csalas legalizalasa . ELFOGADHATATLAN!!!! 7 evi becsuletes fizetes mellett is/ 2,5 szeres toroleszto emeles mellett / tobb a bank altal nyilvantartott osszeg mint amit a meg kapott forint . Senki nem beszel a befizetett osszegrol ! Hol van ??? A bankok NEM velem , hanem a kormannyal egyezett meg . Igy a szerzodes nem ram vonatkozik . 170 ft- os arfolyamon vettem fel 2,7 mill. FORINTOT ! s most 256ft on akarjak rogziteni Mi ez ha nem rablas ? Az emberek kifosztasa !!!! Erre egyertelmu bizonyitek a havonta megkapott folyoszamlakivonat . Feneketlen kutba / szefbe /dobalt penzt nem szamoltak at CHF-re . igy a toketartozas nem csokkent , hanem NOVEKEDETT Nem csak az arfolyamres , ill, egyoldalu szerzodasmodositasbol osszeget kell levonni a toketartozasbol , hanem a havonta befizetett osszegeket is ! . Ha ez nem igy tortenik marpedig nem igy tortent akkor a kontstrukcio KIFIZETHETETLEN. Ez csalas ! Fel vettem X forintot visszafizettem XXX forintot vonjak le az arfolyamres , ill a egyoldaluszerzodesmodositasbol keletkezett osszeget . es a ket kapott osszeg kulombozete a toketartozas . A befizetett osszegekkel csokkenie kell a tarozasnak . es nem a bankok profitjat novelni ! En nem tozsdezni kivantam amikor a bankba bementem . NEM irtam ala semmilyen atszamitasi folyamatot . Sott a ban ugyintezojeazt mondta , hogy a fedezetem magassabb osszeget is el bir , mondtam , hogy NEM kerem , erre az o valasza ,, asszonyom ha valaki ezt a lehetoseget nem veszi igenybe az nem normalis ,, Azert is becsuletes elszamolast varok ! nem pedig a csalas legalizalasat .
Freeko

#4

2015-01-27 06:59

Sok kormányunk hazudozott már összevissza. De amit ez a kormány művel, az több mint sok. Egyszerűen mindan szavuk hazugság. Már nekem mint hallgatónak fordul fel a gyomrom ennyi hazugságtól. Kezdve onnan hogy defláció van, azon át hogy az emberek támogatják az útdíjat, egészen odáig hogy a románok azt a megoldást követelik amit a mi "zseniális" kormányunk kitalált devizaadós-mentés címen. Erre egyszerűen nem találok szavakat, És még ezek tartják magukat kereszténynek... 

Nem, a románok azt akarják hogy a felvételkori árfolyamhoz képest Lejesítsenek maximum plusz 20%-s árfolyamon. Ha ez alapján nézzük, aki 150 Huf/Chf-n vette fel a hitelt, az most 70%-l nagyobb összegen lesz köteles Forintosítani, és ezt a megemelkedett tőkét a kedves kormány be is betonozza neki örökre.

Érdekes ha kiszámolom a 20%-t akkor pont a 180-s árfolyam jön elő, amin a kedves politikusok, és a jólétben élők anno ki tudtak ugrani minden fajta nehézség nélkül a Chf hitelükből...


Vendég

#5

2015-01-27 10:30

Szomorú hogy a kormány az embereken megspórolt jogtalan kamatokat magáénak akarja .Írják jóvá de ne a kormány gazdagodjon sok ezer ember keservesen megdolgozott és jogtalanul el lopott pénzén.

Vendég

#6

2015-01-28 08:32

Remélem deviza hiteles rendezvény lesz!És nem pártokat gyalázó kormány váltó Ferkó tüntetés lesz!Mert így nem jutunk előre ha nem a deviza hitelesekért tüntetünk . Semmi másról nem szólhat!!!!
Remény

#7

2015-01-28 15:38

Mindenképp ott leszünk!Minél többen részt kell vegyünk az igazság,- szívügyünk!♥♥♥ Létünk, valamint a fedél a fejünk felett a tét!!♥♥♥


Vendég

#8

2015-02-01 16:01

Én is ezt szeretném már 7éve fizetem de még sokat kell be fizetni! Vagy nem tudok élni meg a gyogyszereket kí váltani ennyi!

Vendég

#9

2015-02-04 17:36

Sallai Mária vagyok, érdeklődni szeretnék Tisztelettel, hogy három gyermekemnek van lakás devizahitele, és személyesen szeretnénk megbeszélni a további lehetőségeket, még nem kaptunk semmit a banktól, de miután egyik fiam 2015..febr.2o-a körül indul Franciaországba dolgozni, és ezért szeretnénk sürgősen a hitellel kapcsolatban bizonyos dolgokat megbeszélni, az Ügyvédekkel,személyesen. Kéremszépen ezügyben a visszaigazolásukat, és a pontos cim és időpont megadását, hogy személyesen tudjunk elmenni, a meglévő iratokkal, esetleg soronkivül. Várom válaszukat tisztelettel három gyermekem nevében, Sallai Mária

Vendég

#10

2016-10-12 08:25

bizony csak azt vagyunk kőtelesek visszafizetni amit felvettüünk ennek ellenere folyik a kilakoltatas