Tüntetés a családi pótlék emeléséért!!!!!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Mi ahogy a többi átlag családnak sem tudja nélkülözni gyermeke neveltetésében a családi pótlékot.Ilyen munkanélküliség mellett pl.: Nógrád megyében nem lesz családi pótlék??
Re:
borzaszto Német országban 2 gyermekre átszámitva kb 120 e ft a családi potlék nálunk meg azt a rongyos 26 e ft ot is megakarja szünteteni???????
Szerintem ezzel nem az a célja a kormánynak, hogy a családokat megrövidítse, hanem kiszűrje azokat a rétegeket, akik potyogtatják a gyerekeket azért, hogy a családi pótlékból és a segélyből éljenek.
Ezek az emberek hírből sem ismerik a munkát, egyáltalán nem áll szándékukban dolgozni, a gyerekeket használják arra, hogy legyen mit elinni a kocsmában, közben a gyerekek gondozatlanok, primitívek, nem járnak iskolába, óvodába.
Biztos, hogy meg fogják találni azt a módot, ami folytán a rendes, önhibájukon kívül munkanélküli családok megkapják, mondjuk a méltányossági alapot.
Re:
#10: - Ezzel csak az a baj, hogy több olyan családot büntet akit nem kéne. Ez nem kiszűrés! Eddig is volt rá lehetőségük, hogy megvonják a csp.-t ha nem jár iskolába a gyerek!
Re: Re:
Inkább pár ártatlan szívja meg, mint százezrek élősködjenek rajtunk!
Re: Re: Re:
#13: - Re: Re: Én csak annyit mondanék, hogy aki ápolásidíjon van ( a beteg gyermekével) az nem számít munkaviszonynak! Nem így kéne gondolkodni! Vannak más lehetőségek is!
Hány órától lesz?
Re:
Családi pótlék
Nekem van egy kcsim , asztmás , nem tudok elmenni dolgozni , tartós beteg , 1 éveben 3szor kap tüdőgyulladást. Kirúgnak , mert sokat hiányzom... még családi sem lesz , ezt IS jól megcsinálták !
kivácsi vagyok hogy menyit fognak emelni keményen 1000 Ft ot
| This discussion has been closed. |