Egymillióan az Oroszlánok brutális mészárlásának betiltásáért!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Vendég#126 Apr 13, 2015, 00:10
Mert már alig bírom elviselni, hogy kiirtják az állatokat, lassan ,de biztsan szünnke meg fajok. Imádom az oroszlánokat, nem szeretném ,hogy már csak állatkeretben mutogtnák őket.Nagyo n elitélem az orvvadászokat, 2o év börtön minimum nekik !
Vendég#127 Jul 17, 2015, 12:56
Mint azt a facebookon is írtam ide másolom hozzá szólásként. "Alá írom de nem jelölöm hogy tetszik mert marhára el ítélendő ez a fajta bánás mód az állatokkal szemben. Oké hogy néha meg kell ölni de ne azért mert állat hanem csak ha enni akarunk esetleg , az ősember is csak akkor ölt nem pusztán élvezetből akkor mit mondjunk az ilyen emberekre akik ilyet tesznek?"
Vendég#128 Jul 31, 2015, 09:27
Felháborító, borzalmas és elkeserítő !!!!! :-(
Vendég#129 Jul 31, 2015, 11:08
Mert szeretem az oroszlánokat és nem szeretem ha ölik őket.
Vendég#130 Jul 31, 2015, 14:18
Mert az "emberi faj magán kívül semmi mást nem tisztel./Tisztelet a kivételnek./Bárkit-bármit kiírt ha érdekében áll, vagy kedve lesz rá!!!!!!!
Vendég#131 Jul 31, 2015, 14:43
Mert szeretem az élőlényeket és a természetes szelektáció híve vagyok....
Vendég#132 Jul 31, 2015, 15:29
Az állatok ilyen öldöklése visszataszító,és büntetni kell.
Minden fórumon és mindenkor fel kell lépni az ember önös pusztítása ellen.
Minden fórumon és mindenkor fel kell lépni az ember önös pusztítása ellen.
Vendég#133 Jul 31, 2015, 16:01
Mert ellenzem az oroszlánok (sőt minden állat) brutális és értelmetlen lemészárlását. Az embereknek azon kell munkálkodniuk, hogy megvédjék ezeket a csodálatos élőlényeket és az élőhelyeiket, nem pedig azon, hogy szórakozásból és egyéb önző érdekből gyilkolják őket!
Vendég#134 Jul 31, 2015, 17:38
Ne lehessen állatokra vadászni, sehol a világban!
dorka#135 Jul 31, 2015, 20:25
Álljunk ki azokért akik nem tudnak kiállni önmagukért! Szóljunk azok helyett akik nem tudják megvédeni magukat!
Vendég#136 Jul 31, 2015, 22:24
Nem kérdés, hogy miért. Nem is kéne, hogy kérdés legyen, és nem is kéne magyarázatot várni rá. Csak tenni.
Vendég#137 Jul 31, 2015, 22:43
Mert ki nem állhatom az ilyen nyomorultakat akik lesből,élvezetből ölnek szerencsétlen,védtelen állatokat!Az ilyenek nem is emberek!Ugyanezt csinálnám mindegyikkel!!
Vendég#138 Aug 01, 2015, 05:16
Nincs más szó csak borzalmas
Vendég#139 Aug 01, 2015, 11:27
Mert állatvédö vagyok,ennyi.
Vendég#140 Aug 02, 2015, 06:04
Mert Utalom a gazdag szemeteket akik gyilkolasban elik ki magukat de persze nem igazi vadakkal hanem olyanokkal akik biznak az emberben.Remelem egyszer egy Medve fogja kivegezni bosszut allva az osszes megolt allatert es a pokolra kerul.Ezert iertam ala:)
Vendég#141 Aug 02, 2015, 07:32
Magát értelmiségnek tartó emberféle tette ezt. Kizárni az értelmiség soraiból!!! Aljadék!
Vendég#142 Aug 02, 2015, 11:15
Mert forog a gyomrom a duhtol annyira szeretnem megbuntetve latni ezt a gazdag szemetet aki passziobol gyilkol csodalatos allatokat
Vendég#143 Aug 02, 2015, 12:46
Mert szeretem az állatokat és a szeretet nem abban nyilvánul meg, hogy mit akarok én hanem abban, hogy mit akar az akit szeretek.
Vendég#144 Aug 02, 2015, 14:03
Felháborit ami történt, nem csak most és ez az eset. Állatbarát vagyok, igaz csak cicákat fogadtam be. Ha ezzel már segitettem, örül a lelekem. Bízom benne, hogy Jericonak nem esett bántódása!
Vendég#145 Aug 02, 2015, 14:09
Aláirtam, mert mélységesen elszomorit, amit az emberek az állatokkal müvelnek. Ezt a fogorvost pedig adják át a nép haragjának!! Nem érdemel mást,vagy simán dobják be az éhes oroszlánok közé. Nyil, és pisztoly nélkül,persze!!!!
Vendég#146 Aug 02, 2015, 15:06
Állatvédő és vegetáriánus vagyok.
Otthonom a Föld, a rajta élőkkel együtt.
Szeretném ha gyermekeimnek is az otthona maradhatna.
Otthonom a Föld, a rajta élőkkel együtt.
Szeretném ha gyermekeimnek is az otthona maradhatna.
Vendég#147 Aug 02, 2015, 17:19
Emberek zarjuk ki magunk kozul az ilyen brutalis
õlõ gepeket !!!!akik csak az õldõklės a ver tudja aljas vagyait kielegiteni!!!!!! Tiltakozom mindenfele allat brutalis legyilkolasa miat!!!! Szeretnem ha a kovetkezo nemzedek is latna oroszlant,orszarvut,
Zsirafot, stb. Tiborne papp
õlõ gepeket !!!!akik csak az õldõklės a ver tudja aljas vagyait kielegiteni!!!!!! Tiltakozom mindenfele allat brutalis legyilkolasa miat!!!! Szeretnem ha a kovetkezo nemzedek is latna oroszlant,orszarvut,
Zsirafot, stb. Tiborne papp
Vendég#148 Aug 02, 2015, 17:47
Még szinte gyermek voltam, amikor először olvastam Joy és George Adamson könyveit. Pár oldal elolvasása után kezdtem érezni a szavakkal ki nem fejezhető mérhetetlen szeretetet. Éreztem ahogy a testemen áttört. A meghatottság lett úrrá rajtam. A könyvek a mai napig a polcom díszei. De nem díszként hevernek ott. Sokszor belelapozok és egy-egy jelenet lejátszódik előttem. Igen, ami azt jelenti, hogy megszámlálhatatlanul kiolvastam a könyveket. Olyan lett számomra, mint az 1X1. Az öröm, a boldogság, a mérhetetlen szomorúság érzete egy-egy dokumentum film láttán.
Végszóként egy sor, az Oroszlánhűség című könyvből:
"Elza végre rátalált párjára, s ha reményeink teljesülnek, egy szép napon talán kölykeivel együtt sétál be táborunkba."
Végszóként egy sor, az Oroszlánhűség című könyvből:
"Elza végre rátalált párjára, s ha reményeink teljesülnek, egy szép napon talán kölykeivel együtt sétál be táborunkba."
Vendég#149 Aug 02, 2015, 19:27
Egyetlen VADÁLLATOT sem szabad megölni, pusztulnak anélkül is! SAJNOS!
Lucc#150 Aug 03, 2015, 06:22
Remélem sikerül megállítani ezt az értelmetlen gyilkolást...:(
| This discussion has been closed. |