Egy jobb és igazságosabb Facebookért! Legyen ügyfélszolgálat!


Kedves facebookozó! 


A Facebook napjainkban az egyik legnépszerűbb közösségi oldal, emberek milliói használják és tartják a kapcsolatot vele keresztül naponta. A Facebook egy nagyszerű kapcsolattartó felület, egy kiváló lehetőség hirdetésre, vásárlásra, szórakozásra, ismerkedésre, csevegésre, rendezvények és egyéb lehetőségek megismerésére. Ezek ellenére a Facebook nem biztosít ügyfélszolgálatot felhasználói részére, és egyszerűen képtelenség a fejlesztőkkel, moderátorokkal kapcsolatba lépni. Bármilyen nemű visszajelzés adása esetén is nem vagy jogosult válaszra, sértő tartalmat bejelentésénél is hiába indokold meg, hiába jelented milliószor, ők akkor sem indokolják meg miért nem sértő azt amit jelentettél. A Facebook nem rendelkezik megfelelő moderálási lehetőségekkel, mivel sok sértő tartalmat nem távolít el!Rengeteg az átverős oldal, olyan oldalak ahol megosztásért különböző termékeket kisorsolását hirdetik. Majd ha összegyűlt az elengedő lájk, eladják és pénzt profitálnak belőle. A Facebook többszörös bejelentés után se találja egyáltalán sértőnek ezeket az oldalakat. Véleményem szerint, ha egy átverős oldal legálisan lehet fent a Facebookon, akkor a Facebook egy nem biztonságos oldal. Lásd: http://atveros-oldalak.com/ - akik próbálnak tenni azért hogy az embereket ne verjék át!

Rengeteg esetet hallani arról is, hogy indokolatlanul törölnek oldalakat, csoportokat, akár több százezreseket is. Ilyen például a Tolvajkergetők esete is, kampányunk nem szeretne ebbe belefolyni, csak példaként kerül említésre! (https://www.youtube.com/watch?v=HHdKsvVIYZw)Milliónyi sértő tartalmat látni: zaklatásokat, gyűlöletbeszéd, szexuális tartalom stb. Ezeket mégis, a jelentés hatására is, igen ritkán távolítják el.Ezen petícióval tiltakozunk a Facebook moderáló rendszere ellen, és kérjük legalább angol nyelven, 24 órán belül választ adó ügyfélszolgálat létrehozását, amelyben valós személyekkel, sablonoktól mentesen kommunikálhatunk és vitathatjuk meg ügyeinket a Facebook munkatársaival!Tegyünk közösen a jövőnkért! Ne hagyja, hogy ön és mások áldozatául essenek a csalóknak és az igazságtalanságnak! Írja alá petíciónkat és támogasson minket abban, hogy elérjük célunkat!


Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Együtt Erősebbek, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook