Távolítsák el az állatkínzó ön - és közveszélyes Bartos Cs. István youtube-csatornáit!

Követeljük, hogy véglegesen távolítsák el a youtube.com - ról Bartos Cs. István undorító, egészségkárosítást, antiszociális és alkoholista, narkomán életmódot, valamint állatkínzást propagáló videóit! Bartos Cs. István önpusztító és közösségellenes videóiból közvetlenül hasznot húz egy vagy, több, önmagát rejtegető magánszemély! Tűrhetetlen egy beteg ember ilyetén módon való kizsákmányolása, és testi-szellemi végromlásának elősegítése! Bartos Cs. István csatornáinak videói egyre mélyebbre süllyednek. Önmagát skizofrén módon néptanítónak, "filózófusnak" állítja be, de a feltöltött videók semmi másról nem szólnak, csak nyilvános lerészegedésekről, különféle, emberi fogyasztásra alkalmatlan és káros anyagok megevéséről, közösség és társadalomellenes nézetek propagálásáról, káromkodásról, értelmetlen és delíriumos módon összekevert álhírekről, hazugságokról, illetve ami mindennek a legalja, állatkínzásokról! Bartos Cs. István elevenen fogyaszt el pl, csigákat, illetve legutóbbi, azóta törölt videóján 5-6 hat házikacsát kínoz, ütöget, cigerattfüsstel gázosít és egy szekrénybe zár 40 fokban!

A 18 + határ ellenére Bartos Cs. István videóit számos kiskorú, fejlődő, 10-16 éves gyerek is nézi, sőt nézőinek többsége közülük kerül ki! Képzelhetjük, milyen hatással lehet ezekre a gyerekekre ez a közösség és társadalomellenes, amúgy segítségre szoruló, beteg ember! Részegeskedésével, káromkodásaival, elmebeteg nézeteivel megfertőzi az önálló véleményalkotásra és világkép kialakítására még nem igazán képes gyerekeket!

Ezért felszólítjuk a Youtube-ot, hogy azonnal törörlje Bartos Cs. István csatornáit (Bartos Hivatalos, Bartos Hivatalos. ) és a jövőben se engedje hasonló tartalmak feltöltését! Bár most az állatkínzó videóit már törölte a youtube, ettől függetlenül hasonló "színvonalú" videók várhatók tőle!