KÖSZÖNJÜK, hogy megakadályozzák a koronavírus terjedését az iskolák, óvodák bezárásával!

2020. 03. 13. Update

KÖSZÖNJÜK Magyarország Kormányának, hogy megszívlelte a több, mint 20 000 aláíró és megannyi alá nem író, de az iskolák, óvodák bezárását mégis váró állampolgár kérését!

KÖSZÖNJÜK mindenkinek aki bármilyen módon támogatta az ügyet!

ELŐRE IS KÖSZÖNJÜK a pedagógusoknak, akik egy teljesen ismeretlen terepen, módszerrel kell, hogy tanítsanak a jövőben - remélhetőleg nem nagyon sokáig!

SEGÍTSÜK a jövőben a pedagógusok munkáját és SEGÍTSÜK azokat, akiknek anyagi vagy egyéb problémát okoz a munkából való kiesés az iskolák, óvodák bezárása miatt!

GONDOLJUNK HÁLÁVAL ÉS KÖSZÖNETTEL AZ EGÉSZSÉGÜGYI DOLGOZÓINKRA, RENDŐREINKRE, a fertőzés megállításán dolgozó HŐSEINKRE!

KÜLDJÜNK ERŐT A BETEGEKNEK ÉS HOZZÁTARTOZÓIKNAK!

VIGYÁZZUNK SZÜLEINKRE, NAGYSZÜLEINKRE, MAGUNKRA, MINDENKIRE!

Végezetül...  mindenki legyen minden nap egy kicsit jobb, mint előző nap volt!

Peace!

-----

2020. 03. 11.
Kérjük Magyarország Kormányát, hogy sürgősen tegyen határozott és drasztikus lépéseket a koronavírus terjedésének megfékezésével kapcsolatosan az oktatási intézményekben! Függesszék fel az bölcsődék, óvodák működését, az általános iskolákban, középiskolákban és egyetemeken az oktatást! Az intézmények szükség szerint  azoknak az óvodásoknak, kisiskolásoknak, akiknek a felügyeletét otthon semmiképpen sem tudják megoldani a szülők, biztosítson ügyeletet, de az intézmények látogatása ne legyen kötelező és az oktatás egy időre SOS álljon le, nagyobb tanulók esetében történjék online. Köszönjük szépen!

Az aláírással felhatalmazom Covidstop Hungary petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.