Tiltakozás a kormányzati történelemhamisítás ellen

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Tiltakozzunk 27-én 14 órakor a Szabadság téren az épülő emlékmű ellen

2014-04-22 12:46:11

Kedves Barátunk!

Április 27-én, vasárnap kerül sor az Élet Menetére, amely a holokausztra való emlékezés fontosságára figyelmeztet valamennyiünket. Úgy gondoljuk, hogy ezen a napon a Szabadság térre tervezett botrányos emlékmű ellen is megújult erővel kell tiltakoznunk; miközben folytatjuk az elbeszélés, a lelkiismeretvizsgálat és a beszélgetés hármas képességének mindennapi gyakorlatát.

Arra hívjuk minden honfitársunkat, hogy jöjjön az Élet Menetét megelőzően, délután 14 órakor a Szabadság térre. Hozzon magával egy-egy követ, mécsest, személyes emléktárgyat, tegye azt le a már ott lévő sok száz élő jel közé és vegyen részt rövid megemlékezésünkön. Ezt követően azok, akik az Élet menetéhez kívánnak csatlakozni, közösen sétálnak át az Erzsébet híd pesti hídfőjéhez, ahonnan a menet indul.

Eleven emlékmű csoport

Vásárhelyi Mária

tiltakozás a megszállási emlékmű állítása ellen

2014-02-03 18:55:05

Vásárhelyi Mária

Terjeszd a hírt és oszd meg ezt a petíciót!

Kérjük a lehető legtöbb emberrel ossza meg ezt a petíciót. Minél többen írják alá ezt a petíciót, annál több figyelmet fog kapni a médiától és döntéshozóktól.

Szponzoráljon hirdetési felületet a petíció számára az oldal alján. Naponta több ezer látogatónk van, így ez a lehetőség nagyon hatékonyan és költségkímélő módon tudja felhívni a figyelmet petíciónkra.