Chemtrail (Vegyianyag sáv) - Magyarországi kormányzati vizsgálat

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Hozzászólások lezárása

2014-04-14 11:31:37

Tisztelt Címzett! Tisztelt Petíció Aláíró!

Értesítjük, hogy a mai nappal (2014. április 14., hétfő) lezártuk a petíció fórumában a hozzászólásokat, mivel azt ellepték az internetes trollok és olyan személyek, akik egyáltalán nem voltak hajlandóak a hivatkozott dokumentumokat áttanulmányozni chemtrail és HAARP témában.
Amennyiben információt szeretne megosztani vagy ön szeretne további információkat szerezni chemtrail témában, kérjük keresse fel ezt a facebook oldalt: https://www.facebook.com/events/1405217386378396/ vagy használja a Petíció megtekintése fülön, az oldal alján található személyek elérhetőségét!
A petíció oldalának címét (http://www.peticiok.com/chemtrail_vegyianyag_sav_-_magyarorszagi_kormanyzati_vizsgalat) továbbra is kérjük megosztani mindenkivel, akivel csak lehet! Írják alá minél többen! Köszönjük!


Oberle Gábor

A január 25-ei rendezvény videója (javított!)

2014-01-31 11:45:23

Tisztelt Címzett!

Többen jelezték, hogy a mediafire.com oldalra feltöltött videot rosszul kódolta az oldal, ezért feltöltöttük egy másik videomegosztóra!
Ellenőriztük, elejétől a végéig nézhető!
Az új feltöltés címe: http://www.veoh.com/watch/v67280927rk6n2cdR


Oberle Gábor

A január 25-ei rendezvény videója

2014-01-30 15:02:03

Tisztelt Címzett!

A 2014. január 25-ei chemtrail ellenes rendezvényen készült, 1 óra 47 perces videófelvételt ezen az internetcímen lehet megtekinteni és akár le is tölteni: http://www.mediafire.com/watch/ksvc9qmq1v0vlmz/2014.01.25._145937_x264.mp4

Reméljük, ezzel azoknak is segítjük a tájékozódást, akik nem tudtak részt venni az eseményen!


Oberle Gábor

Januári rendezvény chemtrail témában

2014-01-02 16:25:51

Tisztelt Címzett!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy az ön által is aláírt petíció témájában (chemtrail) egy nagyobb szabású rendezvény kerül megrendezésre, 2014. január 25-én, szombaton 14-17 óráig, Budapesten, a Petőfi Csarnokban. (http://petofirendezvenykozpont.hu/)

(Eredeti kép itt: https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q71/s720x720/1521755_254010971425163_1867098731_n.jpg)

Amennyiben meg szeretné ismerni a témát részletesebben, önt és kedves családját is szívesen látjuk a rendezvényen, amelyre a belépés díjtalan!


Oberle Gábor

Az új fórumoldalunk

2013-12-23 08:40:12

Tisztelt petíciót aláíró és az oldalt látogató emberek!

Mint bizonyára már hírt kaptak róla, chemtrail témában a normális és érdemi eszmecserét lehetetlenné tették az internetes trollok a Hozzászólások fülön. Véleményünk szerint többüket valaki kizárólag ezzel a céllal fizetheti, hiszen volt olyan nap, amikor több, mint 21 órán keresztül ömlöttek a teljesen értelmetlen vagy trágár beírások a trollok részéről, azt nehezen tudjuk elképzelni, hogy csak úgy "poénból" valakik több napon (héten) keresztül egész napjukat csak ezen az oldalon töltsék provokáló vagy egyáltalán nem a témához kapcsolódó, illetve trágár és sértő hozzászólások beírásával... Valakinek megrögzött célja, hogy ellehetetlenítse, megakadályozza a normális információcserét a chemtrail és a petíció témájában! Hogy ez mért történik, azt mindenki döntse el maga, mi ebben nem szeretnénk állást foglalni.
Mivel ennek az oldalnak (peticiok.com) a moderátori lehetőségei nem teszik lehetővé a trollok szigorúbb szűrését, ezért úgy döntöttünk, a normális eszmecserét és információmegosztást chemtrail témában, egy jobban kontrollálható fórumoldalra helyezzük át, ahol a trollok tevékenysége megfelelően befolyásolható, illetve tiltható.

Az új fórumoldal címe: http://chemtrail.freeforums.org

Örömmel vesszük, ha továbbra is kitartanak mellettünk és érdemi hozzászólásaikkal, értékes információk megosztásával segítik munkánkat és az önök által is aláírt petíció céljának elérését!
Regisztráljanak az oldalra, hogy a trollok idiótaságainak olvasása helyett, elkezdhessük az érdemi munkát a chemtrail téma felderítése és részletezése terén! Regisztrációjukat és hozzászólásaikat előre is köszönjük!


Oberle Gábor

Hozzászólások végleges lezárása

2013-12-22 18:21:55

Tisztelt aláírók és az oldalt látogató emberek!

Az internetes troll támadás annyira eldurvult, hogy géppuskasorozat-szerűen irogatnak be értelmetlen hozzászólásokat a trollok, több tíz oldalon keresztül!
Mi nem javasoljuk a Hozzászólások oldal használatát, mert ott képtelenné tették az értelmes eszmecserét a petíció céljáról és témájáról!
El fogunk indítani egy internetes fórumot, ahol szigorúbb felügyeletet lehet gyakorolni a trollok beírásai felett!
Amint létrehoztuk, tájékoztatni fogjuk önöket az elérhetőségéről és a használatáról!

A trollok jellemző beírásairól néhány példa... -> http://imgur.com/a/o6nsR#0


Oberle Gábor

Troll vadászat

2013-12-12 17:15:54

A téma támogatására "jelentkezett" egy Troll Hunter, illetve Troll Hunter Nr. 1. elnevezésű felhasználó a Hozzászólások fülön, érdemes a magyarázataira figyelni!
Sajnos az ő felhasználónevével is visszaéltek (tehát az ő nevével írtak zavaró hozzászólásokat, miután a trollok észlelték, hogy érdemi információkat oszt meg a témában, illetve, hogy a téma védelmére kell), de úgy néz ki, ez jellemző az ellenoldalra...
Mindenesetre érdemes megnézni a hozzászólásait a #488-as hozzászólástól kezdődően, szerintem nem lesz nehéz kitalálni, melyiket írta ő! -> http://www.peticiok.com/forum/74278/start/487

Komolytalannak tűnhet ez a "játék", de mint tudjuk ez a trollok célja, hogy ellehetetlenítsék ezt az oldalt! Ahogy mondani szokták: Olvassunk a sorok között!


Oberle Gábor

Köszönetnyilvánítás

2013-12-09 20:37:58

Szeretném megköszönni mindenkinek, köztük természetesen minden külhoni magyarnak és külföldi állampolgárnak is, aki eddig és a jövőben aláírásával támogatja ezt a petíciót!
Segítsük egymást azzal, hogy ahol tudjuk, osszuk meg, csatlakozzanak minél többen, hogy elérjük a petíció célját! Derítsük ki, hogy mi a helyzet a chemtrail-lel!

KÖSZÖNJÜK!


Oberle Gábor

A petíció szerzője hozzászólásainak azonosítása

2013-12-09 00:25:48

Mivel az én nevemmel is visszaéltek a trollok és a nevemben írogattak hozzászólásokat (amelyeket természetesen lementettem), ezért felhívom a petíció aláíróinak és az oldal látogatóinak a figyelmét, hogy azokat a hozzászólásokat írtam én a Hozzászólások fülön, amelyek az alábbi képen látható és sárga jelzéssel megjelölt azonosító feliratot tartalmazzák! ("Gábor Oberle" és ALATTA (!) vékonyabb kisbetűvel "A petíció szerzője" felirat)

Remélem, ez a segítség hozzájárul ahhoz, hogy könnyebben beazonosítható legyen az, amit én írtam és írok, illetve nyilvánvaló teszi, hogy egyes személyeknek igen kényes ez a téma, így mindent megtesznek a petíció ellehetetlenítésére... Ebből pedig nem nehéz kitalálni, ki áll a jó és ki a rossz oldalon! De ennek eldöntését önökre bízom.


Oberle Gábor

Személyes adattal való visszaélés

2013-12-08 23:31:20

A Hozzászólások fülön eldurvultak a dolgok, a már többször említett internetes troll-ok mások nevével visszaélve, mások nevében írogatnak, hogy összezavarják az üzenetfolyamot!
Durva trágárságok hangzanak el a részükről, illetve egyáltalán nem a témához kapcsolódó üzenetváltást végeznek, lényegében chat oldalként használva a petíció oldalát.
Tevékenységük lényege, hogy komolytalanná tegyék a petíció oldalát, ezzel magát a chemtrail témáját is és a rengeteg értelmetlen beírás következtében az általunk írt lényeges információk eltűnjenek a hozzászólások sűrűjében!
Folyamatosan próbáljuk törölni a nem valódi aláírásokat (sajnos még Adolf Hitler nevével is visszaéltek...), illetve a trágár vagy nem a témához kapcsolódó, "trollkodó" hozzászólásokat, de ameddig nem vagyunk gépközelben, addig még ezekkel sajnos találkozhatunk...

A tisztességes és normális embereket kérem, hogy jelentsék a petíció oldalának szolgáltatója felé a durva és sértő beírásokat vagy személyes adattal való visszaéléseket, tehát, ha azt tapasztalják, hogy a troll-ok a nevükben írnak hozzászólásokat! Ezt úgy lehet megtenni, hogy az alábbi képen látható és sárga nyíllal jelölt feliratra kattintunk és azután megadjuk, hogy miért szeretnénk jelenteni az illető hozzászólását!


MINDENKÉPPEN ÍRJUK ODA A HOZZÁSZÓLÓ ÁLNEVÉT és azt is, ha a nevünkben írtak valamit! Képernyőképeket is menthetünk a beírásokról és azt egy ingyenes tárhelyszolgáltatóhoz feltöltve (pl. http://www.kepmegoszto.com/), megadhatjuk a bejelentésben a képernyőkép elérhetőségét, elősegítve a troll felderítését.

Kirívó vagy durva sértegetés, beírás esetén a hatóságokhoz is lehet fordulni.

Minden, a petíciót aláíró személy nevében, együttműködésüket és segítségüket köszönjük!


Oberle GáborPetíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.