Kérjük vissza a feliratos kópiákat a magyar mozikba!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Közös Gravitáció mozizás

2013-10-01 09:17:10

Támogatod a feliratos filmek ügyét? Gyere velünk moziba! Fizessük ki egy-egy feliratos jegy árát, érezzük jól magunkat és mutassuk meg, hogy vagyunk még, akiknek fontos, hogy elérhetőek legyenek a feliratos kópiák!

Találkozó 19:15-kor az Aréna jobb oldali (a Keleti pályaudvar felöl) bejáratának lábánál, innen 19:30-kor elindulunk a mozipénztárhoz átvenni a jegyeinket. Az előadás 20:30-kor kezdődik a 15-ös teremben.

Időpont: 2013. október 4., péntek
Helyszín: Cinema City Aréna, Budapest
A Facebook esemény linkje: https://www.facebook.com/events/484664171631260

---


AMIT FELTÉTLEN TUDNI KELL:

- A jegyárak: 1990 Ft (szemüveggel), 1790 Ft (szemüveg nélkül).
- Ha összeálltok 21 fős csoportokba és egyszerre veszítek meg a jegyet a kasszánál, akkor mindenkinek egységesen 1820 Ft a jegye, legyen az szemüveggel vagy szemüveg nélkül.
- A mozijegyéről mindenki maga gondoskodik, saját maga fizeti, a foglalást magának intézi (http://cinemacity.hu/)! Az esemény nem ingyenes és mi sem gyűjtünk pénzt.
- A később érkezők 20 óráig vehetik át az online lefoglalt jegyeiket.
- 100 helyet előre lefoglaltunk, tehát ha nem tudsz már online foglalni ne ess kétségbe! Ha igényt tartasz ezen helyek egyikére ezt egyrészt kérjük jelezd kommentben vagy emailben a kozosmozi@feliratosfilmek.hu címen (a tárgy legyen: "Gravitáció"), másrészt kérjük gyere a helyszínre 19:15-re, mert a jegyek limitált ideig lesznek elérhetőek.

----


A FILMRŐL:

A nem túl távoli jövőben baleset történik egy űrállomáson: a váratlanul becsapódó meteorok megsemmisítik a bázist, és a két - éppen az űrhajón kívül dolgozó - asztronautát elszakítják a hajótól.

Az újonc dr. Stone (Sandra Bullock) és a sokat próbált Kowalsky (George Clooney) csupán egymáshoz kötve sodródik a végtelen űrben. Nincs, ami megállítsa őket, és nincs, aki a segítségükre siessen: a sisakjukban visszhangzó csend azt jelzi, hogy semmilyen kapcsolatuk nem maradt a földi irányítással. A félelem fokozatosan pánikba fordul. Minden lélegzet számít. Minden másodperc létfontosságú. A hazavezető egyetlen út az univerzum rémítő ürességén keresztül vezet.

 

Üdvözlettel:
Tamás


Erdélyi Tamás (terdelyi)

Elértük az 1000 aláírót és nincs megállás!

2013-07-30 15:41:31

Kedves aláíró!

Minden várakozásomat felülmúlva, mindössze 26 óra leforgása alatt több, mint 1000 ember tette már le a voksát amellett, hogy a feliratos filmeknek létjogosultsága van a hazai mozikban. Ennek köszönhetően az utóbbi fél napban egyre több média, mozi és forgalmazó figyelt fel ránk.

A petíció kitűzött minimum határát ugyan elértük, de mutassuk meg, hogy vagyunk még többen is! Kérjük, egy megosztással terjeszd a petíciót barátaid és ismerőseid körében is.

A nagy érdeklődésre való tekintettel elindítottam a hivatalos Facebook oldalunkat is, ahol majd a petíció jövőjét követhetitek nyomon:
https://www.facebook.com/feliratosfilmek

Végezetül, de nem utolsó sorban hálásan köszönöm neked, hogy aláírásoddal segítetted közös célunk elérését!

Üdvözlettel:
Tamás


Erdélyi Tamás



Petíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.