deviza alapú csalás ellen

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az Európai központi Bank elnökének tájékoztatása

2013-10-27 09:42:24

Mario Draghi Elnök Úrnak Budapest, 2013. október 26.

Vítor Constâncio Alelnök Úrnak

Jörg Asmussen Alelnök Úrnak

Benoît Cœuré Alelnök Úrnak

Yves Mersch Alelnök Úrnak

Peter Praet Alelnök Úrnak

Európai Központi Bank (European Central Bank)

e mail: info@ecb.europa.eu

Tárgy: Segítség kérés és együttműködési ajánlat

Tisztelt Elnök Úr

Európai-magyar polgárként, segítségért fordulok Önhöz, mint a nemzetközi bankszektor becsapott, félrevezetett képviselőjéhez.

Hosszú ideje harcolok társaimmal azon magyar polgárok igazságáért, akik a deviza alapú hitelezés áldozataivá váltak.

Elnök úr!

Olvastam a magyar minisztelnökhöz írott levelét. Önöket csaló magyar banktisztviselők gyalázatos módon becsapják, félrevezetik!

A kommunista-csaló-magyar banktisztviselők egy olyan, soha még nem létező konstrukciót fejlesztettek ki, amellyel nem csupán az igen alacsony pénzügyi ismeretekkel rendelkező magyar lakosságot csapják be folyamatosan, de megtévesztik még a nemzetközi bankvilág vezetőit is.

A csalók bevezették a DEVIZA ALAPÚ HITEL fogalmát, mellyel a saját bankjaik vezetőit és részvényeseit is becsapják.

Ezek NEM DEVIZA KÖLCSÖNÖK – azt a magyar polgárok sohasem vettek volna fel, hiszen NINCS deviza jövedelmük!

Olyan svájci Frank, Euró, japán Yen – összefoglalóan DEVIZA ALAPÚ kölcsönöket nyújtottak magyar polgárok százezrei számára, amelyek mögül az első pillanatban kivették a devizát!

Sokmilliárd CHF vagy Euro-kölcsön mögött, a valóságban sohasem volt CHF vagy Euro, mert MINDEN egyes SZERZŐDÉS MEGKÖTÉSEKOR AZONNAL forintért, jogalap nélküli kereskedelmi ügyletben devizavételként a hitel TELJES CHF vagy Euro összegét VISSZAVÁSÁROLTÁK!

A csaló magyar banktisztviselők az illegális és gyors meggazdagodásukért (mivel a kiemelkedően magas szintre felhozott hitelforgalom után sokmilliós bónuszban részesültek!) 100.000 CHF rendelkezésre állása esetén havonta akár 10.000.000 CHF ALAPÚ – valójában színtisztán forinthitelt – is kiadhattak a magyar adósoknak, hiszen EGYETLEN magyar devizaalapú hitelt kapó adós SEM LÁTOTT SOHASEM A DEVIZÁBÓL!

Csalás, és a nemzetközi bankvilág megtévesztése az az állítás, hogy Magyarországon nagy tömegű CHF hitel van!

Állításaimat Önnek, vagy bármely bank-szakembernek, a rendelkezésemre álló dokumentumokkal tudom bizonyítani.

Ezek a magyar csaló banktisztviselők az anyabankok bónuszaiból és jutalmaiból olyan milliárdosakká lettek, akik igen nagy politikai hatalmat képviselnek. Bizonyítani tudom bármely bíróság előtt a csalás, és más bűncselekmények tényét: ha azt mondanák, hogy egy svájci bíróság előtt feleljek a „vádaskodásomért” boldogan megtenném.

Ezek a csaló magyar bankárok szétverik az emberekben a bankokkal szemben fennálló BIZALMAT és tiszteletet!

Ha Európában megtudják a polgárok, hogy az ő bankjuk, amiben ők feltétel nélkül megbíznak, Magyarországon becsapja, meglopja és kifosztja az ügyfeleit, pillanatok alatt bankcsőd-hullámmal állhatnánk szemben.

Külön felháborító, hogy ezek a csalók hazárdjáékot játszanak a betétesek – az érintett európai polgárok – vagyonával is!

Meggyőződésem szerint az anyabankok vezetői és részvényesei egyáltalán nem tudnak a beépített csalásról!

Sajnos, a Magyar Bankszövetség nevezetű bűnszervezet (kartell vagy maffia szervezet) és a csaló magyar bankvezetők tevékenységéről a kormány nem hajlandó velünk tárgyalni, nem hajlandók tájékoztatni a nemzetközi anyabankokat és közvéleményt, miközben a magyar bankármaffia lejáratókampányt folytat a károsultak ellen.

A magyar ügyészség súlyos szakmaiatlansággal, korrupcióval és bűnpártolással terhes.

Minden erőmmel azon dolgozom, hogy a - itt, helyben fékezzük meg a a magyar bankármaffiát - magyar büntetőjogban vessünk véget ennek a tragikus és más módon kezelhetetlen állapoton.

Segítsen, hogy Európai Uniós, svájci, angol, német, francia, holland, belga, oszták, tv stábokkal, hírügynökségekkel, újságírókkal, bank-szakemberekkel fel tudjam venni a kapcsolatot, mert mi a saját hazánkban hiába tiltakozunk.

Ha segítene, olyan tényeket tudok előzetesen Ön, majd az európai polgárok elé tárni, mely megakadályozhatná egy európai bankpánik létrejöttét.

Ha a maffia-bankárbűnözőink a független magyar bíróság előtt felelhetnének az ellenük felhozott tényekre, s nem a korrupt magyar ügyészek állítanának ki róluk „ártatlan” bizonyítványt, akkor nem csupán a kifosztott 2-3 millió magyar polgár lelhetne nyugalomra, de az érintett európai polgárok milliói is nygodtan alhatnának: őket nem fogja becsapni a bank.

Minden „NYILVÁNOSSÁG-MÉDIA segítség-támogatás” szükséges nyomásgyakorlás ahhoz, hogy a mi hatóságaink megtegyék azt, ami a törvényes kötelességük.

Az elmúlt néhány hónap alatt egyedüli, az igazságért küzdő, akadékoskodó polgárból sokezres közösségekké váltunk, minden az adósokkal szembeni gyalázatos marketing hazugság áradattal ellentétben. MI csak MINDIG AZ IGAZAT állítjuk.

Húzhatják az időt KORRUPT VAGY GYÁVA magyar hivatalnokok, de a feljelentések mellett ott leszünk már mindenhol: az otthonaikban, a munkahelyükön, az utcákon és tereken.

Kérem, hogy mielőbb, formaságoktól mentesen, Emailben reagáljon: mindegy, hogy személyes egyeztetésre hívás, vagy egy sajnálkozó elutasítás legyen a válasz.

A tét sok millió polgár élete, ezért mindenképpen meg kell találnunk a lehetőséget a nemzetközi bankok, és a média elérésére.

Köszönöm, hogy drága idejét a levelem elolvasására fodította:

Őszinte tisztelettel

Menyhért Péter DAC csoport koordinátora, a büntető feljelentés készítője

DAC csoport – (Deviza Alapú Csalás áldozatai Fecaebook csoport)


Menyhért Péter

videó

2013-10-22 17:10:31

Ez a videó egy áttörés a hallgatás falában. Nézzétek meg, érdemes!

menyus

 

http://www.youtube.com/watch?v=s7vVv8vAxHQ


Menyhért Péter

Megvan az első média megjelenés!

2013-10-04 09:51:24

Kedves barátaim!
ÁTTÖRTÜK a hallgatás falát!
Ma, egy rendkívül bátor oknyomozó újságíró megjelentette a Magyar Hírlapban a deviza alapú csalásról készített leleplező írását!
Osszátok meg, és terjesszétek a hírt, hogy minden becsapott társunk értesüljön róla!

A cikk egésze pdf formátumban letölthető a DAC csoport honlapján:

https://www.facebook.com/groups/devizacsalas/

Terjesszétek, tudjon tóla mindenki!

A cikk elolvasása után mindenki szabadon mérlegelheti kinek hisz: a bűnöző bankárok sokéves hazug propagandájának, vagy a saját józan eszének.Menyhért Péter

Poltnak tájékoztató

2013-09-30 12:48:12

Dr. Polt Péter Legfőbb Ügyész Úrnak Budapest, 2013. szeptember 26.

Dr. Ibolya Tibor Főügyész úrnak

LEGBB ÜGYÉSZSÉG 1055 Budapest, Markó u. 16. E-mail: lu@mku.hu

FŐVÁROSI FŐÜGYÉSZSÉG 1054 Budapest, Akadémia u. 13. E-mail: fov.fou@mku.hu

Tárgy: Tájékoztatás

Tisztelt Legfőbb Ügyész Úr!

Alulírott Menyhért Péter (szül: Budapest, 1958.02.24. a.n.: Varga Ilona), 1213 Budapest, Vihorlát u. 63. szám alatti lakos, az április óta általam, és a Deviza Alapú Csalás Áldozatai Csoport tagjai által megküldött feljelentések hányattatását, valamint az ügyészség elkerülő magatartását figyelembe véve, a következőkről tájékoztatom:

Mivel az országosan egységes, komplex, (a Btk. 321.§ (1) szerint minősülő) bűnszervezetben, (a Btk. 6 § (1) szerint minősülő) bűnhalmazatban elkövetett gazdasági bűncselekmények, valamint (a Btk. 143.§ (1) b) c) g) pontja szerint minősülő) több ember halálát okozó emberiesség elleni bűntett elkövetői elleni feljelentésem ellen július 2.-ától a mai napig semmilyen jogos, érdemi kifogás, érvelés vagy elutasítás nem érkezett, azt veszem alapul minden további eljárásomban.

Két lehetséges cselekvési utat követhetek:

 1. Amennyiben Ön a komplex/egyetlen országos csalásról szóló feljelentésem alapján elindítja az érdemi vizsgálatot, azaz megteszi az első lépéseket – úgymint bekéri a bankoktól legalább a 2008-2010 ig tartó évekre szóló véletlenszerűen kiválasztott szerződéseket, és megbizonyosodik az álatlam bizonyítékként felsorolt tételekről: úgymint: van-e a kölcsönszerződés mellett devizakereskedelemről szóló szerződés vagy bármely aláírt bizonylat; van-e az adósoktól aláírt elfogadó nyilatkozata a banknak, vagy felhatalmazása arra, hogy a tőketartozásukat mindig az előző havi árfolyamon, míg a befizetéseinket és kötelezettségeinket mindig aktuális árfolyamon értékelik. E két konkrét károkozó tétel megléte kizárja a megtévesztés – tévedésben tartás lehetőségét –, mely esetben, én a tisztességes partnerség jegyében visszavonom az összes ügyész elleni feljelentésemet a nyomozó ügyészségen, és a Nav-nál is.

Amennyiben ezt nem teszi meg, október 2.-áig várom az elutasító határozatát, és a következőket lennék kénytelen megtenni:

 • A mellékelt feljelentésem mellett, feljelentést teszek a NAV-nál is minden szakmaiatlan és jogtalan elutasítást aláíró ügyésszel vagy rendőrtiszttel szemben, a költségvetés és az adófizetők szándékos megkárosításáról.

 • Feljelentést teszek Ön ellen az ügyem összes iratának megküldésével az Europoll; az Európai Csalás Elleni Hivatall (OLAF), és az Európa Tanács korrupcióellenes csoportjál (GRECO), korrupció~, bűnpártolás~ és hanyag kezelés alapos gyanúja miatt. Mindezek indoklásaként a következő tapasztalataink szolgálnak: - Úgy véljük, hogy a csalók a Legfőbb Ügyész politikai-gazdasági-hatalmi befolyásolásával (Megfélemlítés? Zsarolás? Megvesztegetés?) érik el a feljelentések szabotálását, küldözgetését, szakmaiatlan (részletek a mellékelt feljelentésben) elutasítását. Az értelmetlen küldözgetés – mivel az egységes bűncselekmény feljelentésem az Ön asztalán van - az adófizetőknek, a magyar költségvetésnek kárt okoz. Ez a hanyag kezelés tétele az eddigi tapasztalatunk alapján becsülve (a feljelentést támogató 3200 személy, fejenként 2 ajánlott és 1 tértivevényes küldeményével számolva) 4.320.000.- Ft felesleges postaköltséggel terheli az ügyészség büdzséjét, nem számolva a munkatársai erre fordított idejét.

Tisztelt Legfőbb Ügyész úr!

Tisztában vagyok vele, hogy ezek a személyek az ország leggazdagabb, legbefolyásosabb emberei – ettől függetlenül azonban „fehérgalléros” BŰNÖZŐK, AKIKET NEM LEHET MEGTŰRNI.

Ha a milliárdos bankároknak szabad adót csalni, mérleget hamisítani; becsapni, kifosztani, halálba kergetni egyszerű, tudatlan embereket, akkor ezt mindenki más megteheti.

Ha Csányi Sándor és bűnbandája ellophat tőlem 340 ezer forintot, és követelhet rajtam további egymilliót büntetlenül – mert az ügyészek félne tőle, vagy korruptak – mert a határozatok szerint ez nem bűncselekmény, akkor nincs már JOG ebben az országban!

Ha Csányi Sándor büntetlenül kimenekítheti a látható részvény vagyonát láthatatlan készpénzbe, a várható vagyonelkobzás elől, akkor ott tartunk mint Al Capone Amerikája (bár ott legalább az adóhivatal működött, ellentétben a miénkkel).

Ha Ön továbbra is a nagy hatalmú bűnözőket védi a törvényes kötelessége helyett, és feljelentés válik szükségessé, akkor az Európai Unió polgáraként nemzetközi segítséget KELL kérnem

Tisztelettel:

Menyhért Péter sk

Van még néhány új anyagunk a DAC csoport oldalán:

https://www.facebook.com/groups/devizacsalas/


Menyhért Péter

közjegyzőkamara levél

2013-09-14 10:39:14

 

dr Tóth Ádám Elnök Úrnak Budapest, 2013. szeptember 13.

dr. Kapási Olga és dr. Anka Tibor Elnökhelyettes,

dr. Horváth Gyöngyi ügyvezető

Magyar Országos Közjegyzői Kamara jogi@kamara.mokk.hu,

dr. Parti Tamás Elnök Úrnak

dr. Tóth Erzsébet Katalin Elnökhelyettes,

Budapesti Közjegyzői Kamara bkk@mokk.hu,

dr. Molnár Balázs Elnök Úrnak

dr. Gabnai Mária Elnökhelyettes,

Győri Közjegyzői Kamara gykk@mokk.hu,

dr. Kónya Katalin Elnök Asszonynak

dr. Petraskó István Elnökhelyettes,

Miskolci Közjegyzői Kamara mkk@mokk.hu,

dr. Szili Zoltán Elnök Úrnak

dr. Szabó László Elnökhelyettes,

Pécsi Közjegyzői Kamara pkk@mokk.hu,

dr. Mándoki István Elnök Úrnak

dr. Kopcsányi Katalin Elnökhelyettes,

Szegedi Közjegyzői Kamara szkk@mokk.hu,

Tárgy: FELHÍVÁS törvénysértés megszüntetésére

Tisztelt Elnök Úr, Kamarai elnökök és vezetők

Alulírott Menyhért Péter, adófizető magyar polgárként, továbbá több ezer, a DAC (Deviza Alapú CSALÁS áldozatai) csoport szószólójaként ezúton kívánom felhívni az Önök figyelmét, hogy a deviza alapú csalások esetén, törvénysértést követnek el a végrehajtási záradékok tartalmi megfelelőség nélküli kiadásával, illetve a megkezdett végrehajtási eljárások folytatásával. Kérem, hogy a törvénysértés megszüntetése és a jogalap nélküli károkozás csökkentése érdekében haladéktalanul cselekedjenek.

Indoklás:

Az elmúlt években a polgári peres eljárásokban, az adósokat képviselő ügyvédek tucatnyi törvénytelenséget derítettek fel, amelyeket egy tisztessége közjegyzőnek észre kellett volna vennie, és tájékoztatnia kellett volna erről a hozzá forduló laikus magánszemélyeket.

Ez a feltárás és tájékoztatás – vélhetően a csalók általi megtévesztés és nyomásgyakorlás következtében nem történt meg. A közjegyzők által kiállított közokiratok így megfelelő jogalap és pontos elszámolás hiányában megalapozatlanok, így törvénysértők és konkrét anyagi és nem vagyoni kárt okoznak.

A Kúria júliusi döntése után a végrehajtási záradékok, a nem kellő jogalap és a hiányzó pontos elszámolás miatt törvénysértővé váltak.

Önöknek jogában áll hatékonyan támogatni a kormány november elsejére tűzött megoldási-határidejét azzal, hogy minden egyes közjegyző által kibocsátott végrehajtási záradékot a Kúria júliusi döntése alapján visszavonnak!

Meggyőződésem, hogy a közjegyzők nem korruptak, a közjegyzői testület nem korrupt, hanem csak egy nagy hatalmú pénzügyi csoport által becsapott, majd később megfélemlített emberekből áll. Önök dönthetnek: az ügyben bűnpártoló bűntársak, vagy megtévesztett áldozatok kívánnak-e lenni. A Kamara döntése ebben is meghatározó, hiszen a közjegyzők nem fognak ellenállni a saját kamarájuk szakmai álláspontjának.

November elseje után a jóindulatunk megszűnik, és minden egyes közjegyzőként aláíró személyt feljelentünk bűnsegédlet – bűnpártolás jogcímen a Legfőbb ügyésznél, és ezen személyek ellen vagyonosodási eljárást, és a banki érintettségüket feltáró eljárást kérünk a NAV Bűnügyi Főigazgatóságától, ahogyan ezt a megalapozatlanul elutasító ügyészek/rendőrök esetében is megtettük. Ez esetben a Közjegyzői Kamara ellen is átfogó, teljes körű vizsgálatot kezdeményezünk az Igazságügy miniszternél, különös tekintettel a Kamara érintettségére, mivel a közjegyző az általa kiállított KÖZOKIRAT tartalmáért is felelősséggel tartozik

Végezetül a feljelentéseink nyomán minden törvénysértő közjegyző személyes anyagi KÁR-felelősségének megállapítása érdekében bírósághoz fordulunk.

Kérem, fentiek szíves tudomásulvételét, egyben kérem, hogy e nyilvános dokumentumunk tartalmát minden közjegyzővel ismertetni szíveskedjenek.

Üdvözlettel

Menyhért Péter sk

Minden anyagunkat elektronikus úton megkapják:

a kormány tagjai, a Miniszterelnök Úr és a köztársasági Elnök Úr

az Országgyűlés valamennyi vezető tisztségviselője, a politikai pártok,

a Legfőbb Ügyészség és a megyei főügyészek

a NAV vezetői

a Kúria vezetői és a a törvényszékek vezetői

a végrehajtói kamara

a Média szereplői

a Deviza Alapú Csalás Áldozatai Csoport /Menyhért Péter baráti kör tagjai

a Petíció a deviza alapú csalás ellen aláírói

a banki hitel károsultak szervezetei

civilek

Kedves barátaim!

Ehhez hasonlót küldtem a végrehajtói kamarának is.

Remélhetőleg felfogják,hogy személyükben lesznek vegzálva, ha nem tartják be a törvényeket!

menyus

Kérek mindenkit, hogy tterjessze ezt a petíciót minél több embernek! Még nincs vége a harcnak, így a csatlakozó aláírók számának növekedése fontos tényező.


Menyhért Péter

NAV feljelentés

2013-09-14 10:34:17

Dr. Vida Ildikó NAV Elnök Asszonynak Budapest, 2013. szeptember 13.

Dr. Sors László NAV Bűnügyi Elnökhelyettes Úrnak

Dr. Vankó László NAV Bűnügyi Főigazgatósága – Bűnügyi Főigazgató Úrnak

1054 Budapest, Széchenyi u. 2.

1122 Budapest XII., Hajnóczy J. u. 7-9.

nav_kozpont@nav.gov.hu, bun.elnokh@nav.gov.hu, bunugyi.foig@nav.gov.hu

Tárgy: feljelentés

Tisztelt Elnök Asszony, Elnökhelyettes Úr, Főigazgató Úr!

Alulírott Menyhért Péter (szül: Budapest, 1958.02.24. a.n.: Varga Ilona), 1213 Budapest, Vihorlát u. 63. szám alatti lakos, feljelentést teszek három ügyész ellen - név szerint: dr FÜRCHT PÁL vezető ügyész V. kerület; dr HALMOS BARBARA ügyész, V. kerület, és dr KOVÁCS BALÁZS Budakörnyéki járási ügyész) ellen akik érdemi vizsgálat nélkül, mellébeszéléssel és jogtalan hivatkozással akadályozzák meg a vizsgálat indítását, ezzel elvonják a független magyar bíróságok döntési jogkörét, s jelentős kárt okoznak a magyar költségvetés mellett az adósoknak is.

Kérem, a felsorolt személyek vagyonosodási vizsgálatát, valamint annak felderítését, hogy nevezett személyek milyen mértékű lekötelezett / megvesztegetett pozícióban állhatnak (kedvezményes VIP hitel) egyes, a feljelentésemben szereplő bankárokkal.

Feljelentésem alapján a Központi Nyomozó Főügyészség kapta meg az ügy vizsgálatát.

Indoklás:

Nevezett ügyészek állítása szerint az a feljelentésemben szereplő 396.195.- Ft károkozási összeg --- mely a szerződésemben rejtett-nem szereplő tételként; megbízásos vagy szerződéses jogalap nélkül; hamis/valótlan gazdasági események – pénzügyi szolgáltatások folytán van jelen; és amely bevételeikről számlát, elszámolási bizonylatot nem adtak nekem, s nyilvánvalóan nem vallottak be az adóbevallásaikban sem, --- nem bűncselekmény.

Álláspontom szerint azonban megvalósult a Magyar költségvetés kárára történő adócsalás, számviteli bűncselekmény és mérleghamisítás is.

Azt hiszem, joggal feltételezhetem, hogy a számla nélküli bevétel az ország leggazdagabb milliárdosa esetében is a fekete gazdaság része és büntetendő cselekmény.

Kérem, hogy az Önök szakterületének megfelelő speciális vizsgálatot elvégezni szíveskedjenek.

Üdvözlettel

Menyhért Péter sk

Ps. Sajnálattal közlöm, hogy a csalók kiváló tevékenysége folytán továbbra sincs pénzem nyomtatásra és postaköltségre.

 


Menyhért Péter

Petíció a Parlamentnek

2013-09-11 08:59:06

Kövér László Házelnök Úrnak                                                                                              2013 szeptember 11.

valamint minden országgyűlési képviselőnek

PETÍCIÓ / Nyílt levél

Deviza Alapú Csalás - Magyarország 9/11 -e!

Házelnök Úr!

Alulírott Menyhért Péter, adófizető magyar állampolgárként felszólítom Önt, mint az én érdekeimet védeni hivatott, választott tisztségviselőt, hogy a mai ülésnapon ismertesse országunknak a legnagyobb kárt okozó, fehérgalléros bűnözők által évek során folyamatosan elkövetett terrorcselekményéről, büntetőjogi felelősségemnek teljes tudatában megfogalmazott álláspontomat.

 • A magyar országgyűlés azonnal ÁLLÍTTASSON LE MINDEN OLYAN JOGÜGYLETET (bírósági végrehajtást; elkobzást; lefoglalást; zár alá vételt, letiltást, stb.), amely a bizonyíthatóan CSALÁS és más BŰNCSELEKMÉNYEK ÁLTAL LÉTREHOZOTT DEVIZA ALAPÚ JOGÜGYLETEKEN ALAPUL, függetlenül attól, hogy milyen szervezet, természetes vagy jogi személy az eljárást kezdeményező fél!

 • A magyar országgyűlés azonnal szólítsa fel a Legfőbb ügyészt, és a NAV Elnökét, hogy minden deviza alapú jogügyletben érintett pénzügyi szolgáltatót, ahol az bizonyíthatóan megkárosította a magyar államot és az adóst, a törvényes kötelességének eleget téve vizsgáljanak át. A pénzügyi szolgáltató a költségvetési csalást, valamint a többi hivatkozott bűncselekmény elkövetését csak abban az esetben kérdőjelezhetik meg, ahol az adós törlesztése arányában a tartozás egyenlege arányosan CSÖKKEN, ahol a kölcsönszerződés mellett az adóssal devizaváltás pénzügyi szolgáltatás nyújtására feljogosító szerződés rendelkezésre áll, és ahol a kibocsátott elszámoló bizonylatokon/számlákon az árfolyamkülönbség vagy konverziós díj önálló költségként szerepel.

 • A magyar országgyűlés azonnal gondoskodjon az érintett felelős személyek és pénzügyi szolgáltatók vagyonának zárolásáról a büntetőeljárások befejezéséig.

 • A magyar országgyűlés azonnal gondoskodjon az érintett bankok anyabankjainak, tulajdonosi körének megfelelő tájékoztatásáról.

Követelésem alapját az a tény képezi, hogy a kormány jogos felszólítására a bűnszervezet Magyar Bankszövetség vezetői (Patai, Gyuris urak) a magyar adós polgárokat hazug módon rágalmazó, a lakosságot pedig szemérmetlenül megtévesztő, becsapó állításokat tettek a közmédiában és a kereskedelmi médiában egyaránt.

Megalázó és primitív hazugságaik a bűnszervezet és a csaló bűnözők pánikrohamát jelzi!

Tisztelt Országgyűlés!

A kormány megtette az első lépést – most Önök következnek!

TILTAKOZUNK minden állami beavatkozás ellen: a kormány CSAK AZT TEGYE, AMI A KÖTELESSÉGE!

TILTAKOZUNK minden KEDVEZMÉNY, TÁMOGATÁS közpénzből való kifizetése ellen!

TILTAKOZUNK minden további jogtalan végrehajtás ellen!

 

NEM elég nekünk a bankok ígérete – gyilkos-csalókkal nem tárgyalunk!

NEM elég az állam egyezkedése – MI CSAK igazságot akarunk!

NEM elég a hazug média propaganda – MI a döntéshozóktól az emberek közmédia általi tisztességes tájékoztatását követeljük!

NEM elég a média általi bizonytalan ígéret, – MI VALÓS, kizárólag az érintettekkel folytatott párbeszédet akarunk.

 

ELVÁRJUK Önöktől, hogy a magyar polgárok adójával tisztességesen, a protekcionizmusnak, korrupciónak még a látszatát is kerülve, jó gazda módjára bánjon a magyar országgyűlés is!

VESSENEK VÉGET a Magyar Bankszövetség nevezetű bűnszervezet hazugságainak, ők tisztázzák magukat a magyar független bíróság előtt!

Ismételten felszólítjuk a kormányt, hogy:

 1. HAGYJÁK VÉGRE ABBA a „devizahitelesek megmentése” típusú politikai frázisok hangoztatását. Ez SÉRT MINKET, önérzetünkbe gázol. A problémánk ugyanis bizonyíthatóan és egyértelműen BÜNTETŐJOGI kérdés, ehhez a politikának semmi köze!

 2. A magyar döntéshozók, KÖVETELJÉK MEG, hogy az Ügyészség egy független és az összes ilyen ügy EGY KOMPLEX BŰNCSELEKMÉNYKÉNTI vizsgálatával kizárólagosan foglalkozó nyomozó testületet hozzon azonnal létre, a NAV nyomozóinak, a Pénzügyi biztosnak, és az adósok képviselőinek a bevonásával, együttműködésével.

 3. KÖVETELJÜK a Magyar Bankárszövetség működésének azonnali felfüggesztését és szerepük büntetőjogi vizsgálatát.

Tisztelettel

Menyhért Péter csepeli polgár, előterjesztő

Kapják:

az Országgyűlés valamennyi vezető tisztségviselője, politikai pártok,

a Legfőbb Ügyészség és a megyei főügyészek

a NAV vezetői

a Kúria és a a törvényszékek vezetői

a közjegyzői és a végrehajtói kamara

a Média szereplői

a Deviza Alapú Csalás Áldozatai /DAC/ csoport /Menyhért Péter baráti kör tagjai

a „Petíció a deviza alapú csalás ellen” több mint háromezer aláírója

a banki hitel károsultak szervezetei

 


Menyhért Péter

Új feljelentés, az ügyészség bűnpártoló magatartása miatt.

2013-08-27 12:38:07

Kedves barátaim!
A bankár csalók elleni feljelentéseimet az ügyészség megpróbálja visszautasítani.
Ez tisztán bűnpártolás, hiszen az ügyészség el akarja vonni a bíróság jogkörét.
Nézzétek meg a legújabb anyagokat a DAC csoport https://www.facebook.com/groups/devizacsalas/
weboldalán. A fájlok fül alatt 3 új dokumentumot tölthettek le: a feljelentésem teljes dokumentumát, a videón található számítások excell fájlját, és a MODELL nevezetű fájlt, amely a lényeg közérthető magyarázatát adja. Két azonos ábra: az első a hitelek struktúráját modellezi, és a másik a CSALÓ hitel szerkezete. Előbb-utóbb a közgazdászok is megértik, hogy a bankszövetség hülyítő propagandája milyen világraszóló becsapásunkat leplezte. Kérem, továbbítsátok minél több helyre, csoportba! Hirdetnünk kell a három fájl elérhetőségét is! menyus

Tanulságos!
menyus


Menyhért Péter

A szerdai kormányülés elé

2013-07-22 23:35:32

Kedves barátaim!
Ma, elküldtem a kormányüléshez szóló új anyagokat.

Tisztelt Miniszterelnök Úr!
A devizahitelezés BÜNTETŐJOGI, nem pedig politikai kérdés!!!
Miért akarják Önök eltitkolni, hogy a csaló bankármaffia az embereket legalább 4 ezer MILLIÁRD forinttal becsapta, és hogy mindezzel a művelettel a magyar költségvetésnek legkevesebb 300 MILLIÁRD Ft kárt okozott???
Miért nem teljesítik alkotmányos kötelességüket a magyar jogrend védelméért???
Mire föl tárgyalnak Önök a Bankszövetséggel, egy maffia jellegű bűnszervezettel???
Miért nem akadályozzák meg, hogy a csaló bankárok kimenekítsék a zárolható vagyonukat a felelősségre vonás elől??? Lásd OTP vezetőinek részvényeladásai.
Tiltakozunk, hogy a magyar kormány propagandája állandóan megalázza, vérig sérti a becsapott adósokat.
Mi sohasem más pénzén akartuk teljesíteni a kötelességünket, melynek visszafizetését sohasem akartuk megtagadni.
Tiltakozásunk oka, hogy a csaló maffiaszervezet elviselhetetlen módon megkárosított minket.
Ne segítsenek meg minket, hanem a kormány teljesítse a törvényekben számára előírt kötelezettségeket.
Tiltakozunk, hogy jogszabály alkotással akarják kimenekíteni a csalókat a felelősségre vonás alól.
TÁJÉKOZTATÁSUL olvassák el a mellékelt anyagainkat!!!!

Helye:
http://menyusp.5mp.eu/web.php?a=menyusp&o=aAu61dMDqV

Néhány gondolat a csányiról:
Kedves barátaim! A Csányi menekíti ki a látható vagyonát olyan eszközökbe, amiket nem lehet zárolni!
Ezért írtam egy levelet a Polt Péternek, és azonnal el is küldtem. Lásd lejjebb.
Érdemes megvizsgálni a Csányi „üzletének” számait:
Eladási árfolyama: db szám: Összérték forintban
4.668.- 342 818 1.600.274.424.-
4.617.- 1 350 000 6.232.950.000.-
Ha nem idióta módon kapkodva adja el a részvényeit, hanem fokozatosan legalább egy hét alatt, akkor legalább az elmúlt 180 naptári nap forgalommal súlyozott átlagán is el tudja adni, ami 4 721.-Ft
4.721.- 342 818 1.618.443.778.- 18.169.354.-
4.721.- 1 350 000 6.373.350.000.- 140.400.000.-
Csányi pánik cselekedete így összesen neki, és a cégének: 158.569.354.- azaz kis híján 160 MILLIÓ forint kárt okozott, nem számolva azzal, hogy megkárosította a többi OTP részvényest!
Az OTP részvények az elmúlt hónapokban igencsak jól teljesítettek, az elmúlt 1 évet alapul véve a régiós bankok között egészen a Navracsics bejelentésig a legjobb teljesítményt nyújtotta, az elmúlt 3 kereskedési nap azonban több mint 15 százalékos zuhanást hozott, Gondolom, egyetlen üzletről némi fogalommal rendelkező ember sem gondolja, hogy valóban – az egyébként alacsony hozamokat produkáló élelmiszeriparba ilyen pánikszerűen, és előre látható százmilliós veszteséget okozva kellett pénzt tenni!!!
Szerintem a Csányi pánikját nem a Navrasics bejelentése, hanem az összes főügyésznek, Kúriának, összes törvényszéki elnöknek, az összes parlamenti vezetőnek, a miniszterelnöknek, a NAV vezetőinek, a Közjegyzői kamarának, a végrehajtói kamarának, média szereplőknek, a devizahiteles szervezeteknek, és közel 600 civil vezetőnek június 24.-én, és július 4.-én megküldött feljelentésem és kiegészítése okozta.
Csányi menekül a vagyona zárolása elől!


Menyhért Péter

a harc folytatódik

2013-07-20 10:27:13

Kedves barátaim! Tegnap tudtam meg, hogy a Csányi menekíti ki a látható vagyonát olyan eszközökbe, amiket nem lehet zárolni!

Ezért írtam egy levelet a Polt Péternek, és azonnal el is küldtem. Lásd lejjebb.

Érdemes megvizsgálni a Csányi „üzletének” számait:

Eladási árfolyama: db szám: Összérték forintban

4.668.- 342 818 1.600.274.424.-

4.617.- 1 350 000 6.232.950.000.-

Ha nem idióta módon kapkodva adja el a részvényeit, hanem fokozatosan legalább egy hét alatt, akkor legalább az elmúlt 180 naptári nap forgalommal súlyozott átlagán is el tudja adni, ami 4 721.-Ft

4.721.- 342 818 1.618.443.778.- 18.169.354.-

4.721.- 1 350 000 6.373.350.000.- 140.400.000.-

Csányi pánik cselekedete így összesen neki, és a cégének: 158.569.354.- azaz kis híján 160 MILLIÓ forint kárt okozott, nem számolva azzal, hogy megkárosította a többi OTP részvényest!

Az OTP részvények az elmúlt hónapokban igencsak jól teljesítettek, az elmúlt 1 évet alapul véve a régiós bankok között egészen a Navracsics bejelentésig a legjobb teljesítményt nyújtotta, az elmúlt 3 kereskedési nap azonban több mint 15 százalékos zuhanást hozott, Gondolom, egyetlen üzletről némi fogalommal rendelkező ember sem gondolja, hogy valóban – az egyébként alacsony hozamokat produkáló élelmiszeriparba ilyen pánikszerűen, és előre látható százmilliós veszteséget okozva kellett pénzt tenni!!!

Szerintem a Csányi pánikját nem a Navrasics bejelentése, hanem az összes főügyésznek, Kúriának, összes törvényszéki elnöknek, az összes parlamenti vezetőnek, a miniszterelnöknek, a NAV vezetőinek, a Közjegyzői kamarának, a végrehajtói kamarának, média szereplőknek, a devizahiteles szervezeteknek, és közel 600 civil vezetőnek június 24.-én, és július 4.-én megküldött feljelentésem és kiegészítése okozta.

Csányi menekül a vagyona zárolása elől!

Dr. Polt Péter Legfőbb Ügyész Úrnak Budapest, 2013. lius 19.

LEGBB ÜGYÉSZSÉG

1055 Budapest, Markó u. 16. E-mail: lu@mku.hu

Tárgy: Tiltakozás feljelentés!

 

Tisztelt Legfőbb Ügyész Úr!

A mai nap olvastam az újságban, hogy Csányi Sándor – az egyik általam feljelentett csaló-gyilkos bankvezető, menekíti láthatatlan eszközökbe a vagyonát!

Ismételten és banki bizonylatokkal alátámaszthatóan azt állítom, hogy a csaló személyek engem, és az állami költségvetést egyező mértékben az elszámolásaik szerint megtévesztettek és pontosan kiszámolható anyagi kárt okoztak, mely semmiképpen nem eredhet véletlenül, tévedésből vagy gondatlanságból. Becsaptak, megloptak, kisemmiztek! A csalók nem ügyészi mentegetést-együttműködést, hanem büntetést érdemelnek!

Idézet a napi gazdaság portálról:

Meglepően nagy forgalom mellett zuhant 4,7 százalékot csütörtökön az OTP Bank Nyrt. árfolyama, meglepő módon Csányi Sándor elnök-vezérigazgató volt az egyik nagy eladó. A cégvezető 1,6 milliárdért, a befolyása alatt álló Bonitás Zrt. pedig 6,2 milliárdért adott el részvényeket.

Kérdezem én: Miért kell az OTP első emberének megkárosítania a pánikszerű eladással a bank részvényeseit???

Péntek reggel jelentette be az OTP a Budapesti Értéktőzsde honlapján, hogy az előző nap Csányi Sándor 4668 forintos átlagárfolyamon 342 818 darab részvényt értékesített. Így az elnök-vezérigazgató tulajdonában mindössze tízezer darab OTP-papír maradt.

Kérdezem én: Miért kell a csaló bankárnak 1 Milliárd 600 millió forint készpénzt pánikszerű eladással előteremteni a stabil és jól jövedelmező részvénye helyett???

Szintén péntek reggel jelentette be a bank, hogy a Csányi Sándor minősített befolyásába tartozó Bonitás Zrt. 1,35 millió darab OTP-részvényt adott el 4617 forintos átlagáron. Ez további 6,2 milliárd forintos tranzakciót jelent, vagyis összesen a bő 20 milliárdos csütörtöki forgalomból 7,8 milliárdot az OTP vezére és a hozzá köthető vállalkozás generált. A Bonitás tulajdonában egyébként 1,15 millió darab részvény maradt a tranzakció után.

Kérdezem én: Miért kellett a csalónak még rosszabb árfolyamon megkárosítania a saját cégét? Mire kell a csalónak a további 6 milliárd 240 millió Ft készpénz??

Szökni akar az országból a csaló gyilkos?????

 

Mivel az ügyészség még most is a „jogászkodó csűrés-csavarás” és mellébeszélés módszerét alkalmazza az érdemi vizsgálat helyett, ezennel már nem felszólítjuk Önt, hanem demokratikus és emberi jogainkat érvényesítve

KÖVETELEM, hogy

 

 • a 2008-as Pénzügyminisztériumi dokumentum aláíróit egyértelműen bűnös érintettségük miatt, a személyes vagyonuk azonnali zárolása mellett, AZONNAL TARTÓZTASSÁK LE, a szökés, elrejtőzés veszélye, a bűncselekménnyel szerzett vagyon külföldre kimentése illetve a vizsgálat megakadályozása miatt, valamint hogy a mellékelt külön feljelentésünkben név szerint nem szereplő banki vezetők személyét a legsürgősebben derítsék fel, és a személyes vagyonuk azonnali zárolása mellett, AZONNAL TARTÓZTASSÁK LE őket is, a szökés, elrejtőzés veszélye, a bűncselekménnyel szerzett vagyon külföldre kimentése illetve a vizsgálat megakadályozása miatt,

 • a büntetőeljárás jogerős lezárásáig kezdeményezze, minden deviza alapú jogügyletre hivatkozó végrehajtás, lefoglalás, zár alá vétel, behajtás, és levonás AZONNALI HATÁLLYAL történő felfüggesztését. Valamint hogy a földhivataloktól és az okmányirodáktól kérjen be minden ingatlan, illetve gépjármű jogügyletre hivatkozó tulajdonszerzést.

 • az ügyészség AZONNAL állítson fel egy független vizsgáló egységet, valamennyi deviza alapú jogügylet kizárólagos vizsgálatára. Ebbe az egységbe vonja be a NAV nyomozó hatóságától delegált szakembereket, de zárjon ki minden olyan személyt, aki banki érintettséggel bír (Bankszövetség, PSZÁF). NEM látjuk biztosítottnak az ország összes ügyészségének különálló dolgoztatását az EGYETLEN KOMPLEX maffia-bűncselekmény kivizsgálásában.

 

Legfőbb ügyész Úr!

Amennyiben Ön nem végzi el a KÖZVÁDLÓI törvényes kötelességét, akkor nyilvánvalóan korrupt bűntársa a csaló maffiának! Péntek délutánig várom a visszajelzését!!!

Tisztelettel:

Menyhért Péter sk

A dokumentumokat megkapják:

a megyei főügyészek

a NAV vezetői

a törvényszékek vezetői

a Kúria vezetői

a közjegyzői kamara

a végrehajtói kamara

a deviza alapú károsultak szervezetei

a Miniszterelnök

az Országgyűlés valamennyi vezető tisztségviselője

a Média szereplői

a Deviza Alapú Csalás Áldozatai Csoport /Menyhért Péter baráti kör tagjai

a Petíció a deviza alapú csalás ellen aláírói

a banki hitel károsultak szervezetei

a Civil Együttműködési Program jogi munkacsoportjának országos szervezetei.


 


Menyhért PéterPetíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

 • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
 • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
  1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
  2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
  3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.