Szóbeli érettségi vizsgák eltörlése 2022

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Maradjunk sikeresek!

2022-02-20 16:44:36
Kedves Aláírók!
 
Elértük az 14000 aláírást. KÖSZÖNJÜK!
 • Jó hírünk van: felfigyelt ránk a sajtó! Megírta a kezdeményezést az Eduline, a Telex, a HVG, az Index, a Mérce, és számos más neves hírportál is. Több híradóban is szerepeltünk, és rendszeresen érkeznek megkeresések interjú készítési célból. Örömmel tölt el minket, hogy van eredménye a munkánknak!
 • Továbbra is folyamatosan dolgozunk, nyílt levelet írtunk az Oktatási Hivatalnakhttps://eduline.hu/erettsegi_felveteli/20220209_egy_vegzos_osztaly_nyilt_levele
 • Így már biztosan eljut a döntéshozókhoz a kérésünk, azonban még mindig nagy szükség van Mindenkire ahhoz, hogy sikeresek lehessünk! Sosem volt még ilyen fontos az összefogás, hogy növekedhessen az aláírók száma.
 • Arra kérünk Benneteket, hogy továbbra is terjesszétek a petíciót minden lehetséges platformon, a baráti körötökben, az osztályban, edzésen, munkahelyen, hogy minél nagyobb támogatottsággal rendelkezhessen. Együtt elérhetjük, hogy igazságos legyen a Jövőnkhöz vezető út, mely Mindannyiunk szívügye.

Miattatok újra hiszünk az empátia és az összefogás erejében. Köszönjük!


2022-ben érettségiző diákok

Segíts, hogy segíthessünk!

2022-01-28 14:21:40

Kedves Aláírók!

Szeretnénk Nektek megköszönni, hogy ennyi emberhez eljuttattátok petíciónkat.
A mai napon (2022. 01. 28.-án) elértük a 8000. aláírót. Ezzel azonban még közel sincs vége. Célunk, hogy kezdeményezésünk eljusson a megfelelő személyekhez, akik érdemben cselekedni tudnak a szóbeli érettségik elmaradásának érdekében. Ehhez viszont még sok aláíróra van szükségünk, hogy megmutathassuk, mennyien egyetértenek velünk.

Szeretnélek most megkérni Titeket, hogy terjesszétek a petíciót minden lehetséges fórumon.
Ne adjuk fel, együtt sikerülni fog!

Ne csüggedjetek, ha valaki nem ért egyet nézeteitekkel. Az elmúlt napokban Mi is kaptunk hideget, meleget, de nem adjuk fel, mert tudjuk, hogy nem csak szórakozásból hoztuk létre irományunk, igenis KI FOGUNK ÁLLNI a végzősökért, diáktársainkért, ÉRTETEK!

Nagy köszönet ha megosztod, legyen szép napod:

A petíció létrehozói


2022-ben érettségiző diákok

Oszd meg ismerőseiddel, hogy sikeresek lehessünk!

2022-01-19 17:16:45

Kedves Aláírók!

 

Köszönjük, hogy fel mertétek vállalni a véleményeteket, és megtettétek az első lépést a változás eléréséhez. Köszönjük, hogy egy nap alatt több, mint ezer emberhez eljuttattátok petíciónkat. Kedves diákok: NEM VAGYTOK EGYEDÜL! Kedves szülők, nagyszülők, barátok: csodálatos, hogy kiálltok mások érdekeiért!

 

Itt az esély az összefogásra! Ugyanis még nem értük el a célunkat, rengeteg aláírásra lenne szükség ahhoz, hogy országos hírverést kaphasson ez a fontos ügy.

 

Most van igazán szükség Rád! OSZD MEG rokonaiddal, barátaiddal, kollégáiddal, osztálytársaiddal, csapattársaiddal, szomszédaiddal, egy szóval MINDENKIVEL a petíciót, hogy eljuthasson az ország különböző pontjaiba, és felfigyeljenek ránk. Ne félj az ellentétes véleményektől, senki nem lát bele abba, hogy Te és az osztálytársaid éppen milyen helyzetben vannak. Csak úgy lehet véghez vinni igazán nagyszerű dolgokat, ha bátran merünk cselekedni.

 

A bárhol elkövetett igazságtalanság mindenhol az igazság létét veszélyezteti.” (Martin Luther King)

 

A 2022-ben érettségiző diákok


2022-ben érettségiző diákokPetíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

 • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
 • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
  1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
  2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
  3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...