Az oltás hatékonysága közérdek!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Jogi segítség!

2021-11-20 05:33:59


Kedves aláírók! Újra hozzátok fordulok segítségért. Felhatalmazlak benneteket, hogy email címem tovább adjátok egy jogásznak, aki hajlandó lenne segíteni nekem, amennyiben tud kérlek titeket írja meg email-en, hogy a petíció ügyben keres. Köszönöm! Kitartást, erőt és egészséget kívánok nektek!



Török Zoltán

Petíció ismertetése

2021-10-14 06:55:15

Kedves aláíró! A petíció elérését egyre jobban korlátozzák. Ismertetése egyre nehezebb. Kérem személyes beszélgetési során, azon ismerőseivel, akik még nem találkoztak a petícióval hívja fel rá a figyelmét. Beszéljenek róla, hogy ön miért írta alá és miért tartja fontosnak. Köszönöm! 

Kedves leendő aláíró! Az újságírók sokasága már taglalja ezek az adatokat, de érdemi válasz nincs. A petíció át törheti, azt a gátat, amit a kormány épített. Az adatok nyilvánosságra hozása tiszta vizet öntene mindenki poharába. Nem hagyhatjuk, hogy százalékos adatokkal szúrják ki a szemünket. Kérem írják alá, hogy pontos képet kapjunk. Köszönöm! 


Török Zoltán

Több információt!

2021-10-02 07:11:25

Kedves megtekintő! Biztos tudni szeretné, hogy mennyire hatékonyak az oltások, ha felvette, ha nem. Ez oltott, oltatlan közös ügye. Az oltást hatékonyság közérdek! Épp, ezért kérem támogassa az aláírásval ezt a petíciót és hívja fel rá másnak is a figyelmét. Érjük el együtt, hogy minden polgárhoz eljussanak ezek az információk. Köszönöm! 


Török Zoltán



Petíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.



Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...